Propuneri pt paste ClubRV 2017

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Propuneri pt paste ClubRV 2017

Mesaj de Popa Violeta »

Am vorbit acum 5 minute cu Dl.Vrabie Bogdan de la balta Paradisul pescarilor și mi-a concluzionat următoarele :
- camparea (atelaj 2 pers. + 1 copil) + curent electric = 30 ron
- camparea (atelaj 2 pers. + 1 copil) fără curentt electric = 25 ron
În curte sunt 3 foișoare acoperite, iluminate, care au dimensiunea de 50 mp.
Pentru masda festivă de Paște, Dl.Vrabie ne propune un meniu de 35 ron constând in
- o ciorba de pește
- pește prajit sau saramură de peste
- pâine
- cafea
sau
- ciorbă de miel
- friptură cu garnitură
- pâine
- cafea
Dl.Vrabie m-a asigurat ca întreg perimetru campingului este păzit. Afară are 3 toalete iar dacă ne hotărâm sa facem Paștele acolo va trage prize din 10 în 10 m, în așa fel încât să nu ne împiedicăm de cabluri. Nu am vorbit nimic despre accesul la pescuit deoarece încă nu știm dacă vom face sau nu Paștele acolo. Locația, după spusele Dlui Borcea este deosebită, are loc de joacă pentru copii, hidrobiciclete și contra/cost se poate pescui.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am discutat si cu dna Violeta la tel. pana acum , am propus si in CD si o sa se exprime si colegii mei si acolo .. despre locatie si care ar veni din ei pt. prezenta si respectiv pt. organizare .

O sa aflu si cate locuri are acel restaurant , cu toate ca nu doresc sa fiu eu organizator al mesei...

Unii au de facut comentarii despre locul pe care l-au mai gasit liber pt a se aseza la masa , preferinte de pozitie pe judete , sau aprecieri fata de meniu ... lumea este din ce in ce mai pretentioasa...

Daca bucurestenii nu vor sa vina , e f buna locatia pt cei din Moldova , cu toate ca eu personal sunt f. incântat de idee si de locatie ... scopul nostru al asociatiei este unul turistic si astfel calatorim si descoperim noi parteneri ,locuri , vizitam diverse obiective , zone.... nu repetam aceleasi locatii an de an .... cum s-a practicat, lucru pe care vreau sa -l schimb in ClubRV pe viitor.

Vedem ce zice lumea, cu prioritate a opiniilor pt. membrii asociati in luarea deciziilor...

In seara de paste, deja patronul are acolo o masa si invitati ... ( nu stia de noi la acea h cand a fixat asta ).

Dna Violeta a confirmat telefonic preturile exact ca si Borcea Marius de altfel .

Se poate face ziua pana-n h 18 , in duminica de Paste o masa ca aceasta avand in vedere ca lumea mai are mancare, carne de miel la RV .... e ok un meniu normal mai mic fara complicatii si la acest pret ... oricum nu vor veni toti . Cine e mai pretentios mai comanda extra ... daca e cazul .

Foisoarele vor fi toate cele 3, ale noastre si vom avea exclusivitate , daca luam locatia ... vreau exclusivitate garantata de la inceput asa discutam .... exlcusiv pt Clubrv. .. aceste 4-5 zile... de joi pana luni fara sa primeasca pe nimeni decat acei prieteni pe care i are la masa festiva si invitati ...

Se poate pescui si pe Siret , nu stiu daca nu cumva e prohibitie in acea perioada.... dar e canalul in vecinatate pt cei care nu doresc sa plateasca la balta aici ceva .

Aici la ei se pescuieste ziua la 12h la un tarif de 60 -80 ron partida, nu l stiu exact ,pe forumuri scrie si 100 ron ... il vom afla... oricum nu -s mai multi de 5 sau 6 care vor face bonuri de pescuit deci 10-15% din cei prezenti pescuiesc...

Pt. copii la undita vorbim sa nu ia nimic ( taxa ) , pt ca sa le facem un concurs ”la caras” , asta daca vom fi acolo de Paste ...

N-am vrut sa bombardez omul cu telefoane , nici sa par disperat , au vorbit deja 3 cu el si i-a nascut si nevasta era la spital aici la Bucuresti ... dar e deschis la discutii si a zis ca banii de la noi intra in prize si tot ce trebuie sa fie bine sa fie frumos si sa iasa cum trebuie daca se face ... acest eveniment acolo .

Are si o ferma langa Focsani... pare destul de flexibil la discutii.. e deschis la orice...

Daca mai sunt si alte locatii de prezentat va rog sa le faceti prezentare sau propunere ca sa avem de unde alege !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
dorubarsan
Membru forum
12
Oras: Fagaras
Data nasterii: 31 Ian 1976

Mesaj de dorubarsan »

In opinia mea e o locatie foarte frumoasa.
E o alegere buna.
Mai ales ca se pot desfasura si pescarii....
Din ce vad, insa prohibitia generala e chiar in acea perioada http://www.blogdepescar.ro/2016/11/proh ... ul-de.html.
Poate pe balta se poate pescui la un tarif mai mic decat normal .
Noi vom participa
VW Touran 2.0TDI, 140 CP+Lunar Chateau 500
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi Fagaras
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Si eu sunt incantat de locatie. E altceva si cred ca asa cum zice Ciprian, trebuie sa ne mai si miscam cu atelajele. De asta au si roti.
Care e numarul maxim de echipaje?
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

PE balta incap mai mult de 50 echipaje insa pt a nu ne calca in picioare lista se va opri la 50 pt ca avem si cateva familii la o pensiune care vin aici zilnic cu masinile si de asemenea patronul are ceva invitati acolo de Paste .
Avem si noi cativa patroni de campinguri pe care-i vom invita la eveniment...

Pt. pescuit daca se fac mai mult de 10 bonuri se va negocia daca dau la peste doar cativa , nu se va putea negocia.

Dupa ce se termina votul de 10 zile la membrii asocoati unde se stabilesc impreuna cu ei regulile de inscriere va apare aici un topic , daca ramane aceasta locatie pt Paste ... pana atunci discutiile se poarta aici

unde exista sondaj de opinie si voteaza numai membrii CLubrv asociati.

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=114&t=9085

Cine nu vede topicul sa ma anunte in privat urgent ... ( valabil numai pt membrii asociati ) .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Astazi colegii nostrii Borcea Marius din Adjud si respectiv Marcu Viorel din Focsani s-au deplasat la locatie , lucru pt care le multumesc.
E mare lucru sa avem reprezentanti la nivel national care sa se implice direct in astfel de activitati .

Am primit de la ei atat materiale foto cat si video de la fata locului, urmand ca dupa o selectie sa postez aici o parte din ele.

In urma discutiilor pe care le-am avut cu colegii mai sus mentionati mi-am notat toate detaliile pt. a putea face o prezentare corecta fara sa uit nimic .

Pana luni voi posta toate informatiile .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca mai aveti variante sau propuneri pt. Paste va rog sa le postati !

Am acordat atentie mai mare acestei locatii, pt. ca in ciuda faptului ca peste 50% din membrii ClubRV sunt din Buc , IF , PH , avem si f. multi moldoveni , din ce in ce mai multi ...

Referitor la locaia de la PUFESTI / Adjud /VN , cum spuneam , colegii mai sus mentionati care au fost la locatie , mi-au dat detalii si respectiv fotografii ... in acest weekend.

Salonul are 80-90 locuri max + pe terasa cca. 25 max 30 .

Despre meniu nu se discuta acum , dar voi gasi un organizator care sa se ocupe de masa la momentul oportun, oricum si pt. meniu e covenabil nu se impune o suma mare ...
Am putea aduce si 2-3 ”greierasi”... muzica .

Se poate face concurs de pescuit pt. copii si se mai pot cere alte facicilitati cum ar fi o masa de biliard intr-un foisor special pt noi , sa o avem pt. divertisment sau un campionat de acest gen ...

Exista si amenajata o mica ”gradina zoo” cu animale domestice la ei in locatie ...

Inteleg ca nu se ofera exclusivitate pe locatie ,asa cum mi-a spus /propus si mie dna Violeta si cum as vrea si eu , adica nu doreste dl. Vrabie sa refuze eventualii , posibilii clienti care ar veni la pescuit atunci ... lucru care personal nu-mi convine!... mai vedem ... nici noi nu putem sa -i promitem ca vom avea 15 din 50 care pescuiesc daca suntem 50- 60 RV ....

In prima parte a locatiei ( pana in salon ) ne propunem sa campam cca. 35 de RV , langa foisoare pe 2 coloane , zona unde vor avea loc si diverse activitati , iar în a doua parte a locatiei dupa restaurant se va propune camparea altor 35 de RV intr-o zona linistita unde vor fi interzise muzica si alte zgomote , loc in care li se recomanda celor care vor liniste , sa campeze.

Locatia este posibil sa aiba si clienti si invitati de-ai domnului Vrabie , fapt pt. care lista noastra se va limita la 60 RV + invitatii nostrii de la pensiuni ... vecinatate si din zona ...

La o eventuala masa afara are loc toata lumea , insa la o masa gen meniu de la restaurant ar avea loc cca 80-90p + copii.. deci 50 % din cei prezenti , fapt pt care masa nu este obligatorie... ( MENIUL )

In continuare in zona membrilor asociati din forum, se discuta si se voteaza despre aceasta locatie si modul in care se vor face inscrierile ...

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=114&t=9085

Cine nu vede topicul este rugat sa -mi semnaleze in privat . (valabil numai pt membrii asociati ) .

Peste 6 zile cand se termina votul membrilor asociati , voi anunta decizia noastra , a membrilor CLUBRV .

Alte detalii ... cu +

- distanta fata de Dn2 cca 1200m , timp cca 5-6 min
-drum asfaltat , apoi pietruit
-locatie f mare unde ar incape si 100 , insa trebuiesc luate un calcul si masinile clientilor si a invitatilor care sunt prezenti aoclo de paste ... loc de manevra , intimitate , acces si sa nu ne calcam in picioare sa fie placut ,confortabil NU CIRC....
- zona de agrement cu barcute , lac , biliard , terasa , posibilitati plimbare cu caleasca cu cai ...
-obiective de vizitat in zona ( postam o lista detaliata )
- posibilitate de gatit afara porc / miel protap sau alte dorinte / exista si cuptor mare afara la terasa
- meniu accesibil sub 50 ron ce cuprinde la alegere miel , peste sau ce vrem si o apa , cafea ...
- gazda este deschisa si pt alte activitati si promite montarea prizelor
-exista fosa septica si apa curenta + wc si afara

Detalii cu - ( minus )

Momentan nu stiu cum facem cu exlusivitatea la locatie, am sa sun sa mai discuam problema ...

Voi astepta rezultatul sondajului de opinie si mai vedem...
Fişiere ataşate
IMG-20170204-WA0009.jpg
marius borcea
Membru forum
16
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

Perfect inteles si comunicat Ciprian,insa lucruri din,,casa"o sa mai dezvalui doar dupa ce se va lua decizia organizari in aceasta locatie.
Vw Sharan + rulota Kip
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Lupu Ciprian scrie: Inteleg ca nu se ofera exclusivitate pe locatie ,asa cum mi-a spus /propus si mie dna Violeta si cum as vrea si eu , adica nu doreste dl. Vrabie sa refuze eventualii , posibilii clienti care ar veni la pescuit atunci ... lucru care personal nu-mi convine!... mai vedem ... nici noi nu putem sa -i promitem ca vom avea 15 din 50 care pescuiesc daca suntem 50- 60 RV ....
Eu as propune asa: cere detalii despre pret, cat costa ziua de pescuit si care sunt conditiile, pune informatia aici pe forum, apoi facem un sondaj si vedem cati sunt care ar platii pentru pescuit, in felul acesta poti vorbii ceva concret (sa spunem ca sunt 8-10 persoane care vor platii pentru pescuit), atunci clar in zona rulotelor nu au ce cauta alte persoane la pescuit..., astfel daca pesacarii "straini" vor sta in alta parte fata de locatia rulotelor noastre nu vad cu ce ne-ar deranja...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

Din punctul meu de vedere, locatia este superba, iar locul ca marime este generos...Iar daca vine cineva din exterior la pescuit, si nu e langa rulotele noastre, nu m-ar deranja !
Spor la discutii.. :D
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

2DRAGOS Marin

Am discutat cu dl. Vrabie care este un tip deschis la orice.

Mi-a spus ca linia apei va fi lasata libera peste tot, nu se campeaza nimeni direct langa apa , se lasa culoar de 10m ... este posibil sa vina in acele zile 20-30 de pescari , care vor ocupa loc 12h , unde este liber loc de pescuit ... in acele 2-3 zile de paste... sau este posibil sa vina doar 5-6 maxim 10 pescari ... in ori ce caz langa apa, va ramane permanent liber pe toata lungimea baltii..... nu se parcheaza masini si nu se campeaza... exact la linia apei .... se lasa 10 m distanta ...

Acolo unde pontonul este ocupat de unul din noi , obligatoriu se va face bon de pescuit pt. ca este ponton pt, pescuit la cele 3 foisoare... la fiecare ... sau se lasa liber pt. a veni un pescar care-si va parca masina la parcare la restaurant... nu va intra intre rulote cu ea , pt. ca nu au voie cu masinile direct la apa... ( regulile casei acestea sunt ) .

Cine vrea sa pescuiasca va achita 40 ron fara retinere "catch and release " adica se elibereaza tot ce se prinde
SAU
80 ron cu retinere pana in 4 kg crap... la caras e liber la retinere... tariful este pt. 12 h .... se poate pescui cu 4 lansete sau 3 si undita ...

Daca suntem mai mult de 15 pescari dintre rulotisti , ceea ce nu cred , care facem bonuri de pescuit mai mult de o partida... se mai negociaza...

Pt. copii se poate face un concurs de pescuit la 20 ron propus de el , la care vor primi ( cativa din ei ) premii dupa ce vor pescui... aici se mai discuta... voi propune eu sa dea gratis la peste copiii si sa le dea ClubRV premii... ( asociatia )...

In film vedeti mai bine locatia , iar locul de campare este intre cele 2 drumuri... nu direct la apa ...

Dupa cladirea restaurantului de asemenea este un loc generos unde incap multe rulote spre padurice , loc drept unde am propus eu a fi o zona mai linistita , fata de cea de aici unde avem si foisoarele si mai facem diverse activitati....

Daca vrem sa le aliniem frumos cu distanta de intimitate intre noi , facem 2 linii paralele si ducem masinile la parcare , insa nu prea respecta lumea aceste reguli ( ca si in Delta ) , fapt pt. care eu personal de paste nu vreau sa fiu parcagiu ...
Multi vor sa aiba masina , bagajele , proviziile langa ei... fapt pt care probabil vor ajunge sa fie campate cum vrea fiecare ... rulotele... dar in acest spatiu ... si inca un grup mai linistit dupa cladirea restaurantului ...

Ca sa intelegeti , puteti viziona filmul ... pe care l-am incorporat in aceasta postare .

Meniul poate fi ziua ( duminica ) h... 12-17 mai subtire 30-40 ron cu ciorba si felul 2 la care adaugam la 5-10 ron , apa cafea ... daca se vrea ...
sau seara daca dl. Vrabie va aduce o formatie de muzica din zona ( pe cheltuiala sa ) , va propune un meniu de 100 ron /pers. ( duminica de Paste) dupa h 18 , iar din cele 90 locuri , deja are 30 ocupate pt el (rezervarile sale ) ... pt familie si respectiv prieteni ... ori clientii casei /fideli .

Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

La 50 de RV sunt cam 100 de persoane. In limita locurilor ramase pentru o masa festiva, adica 60 de locuri inseamna o limita de 25-30 RV(desigur o sa fie intrebarea, copii unde stau). Ce facem?...ce alegem...cu masa festiva sau masa campeneasca ?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Încuiat