Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ciprian,noi Fam. Iancu mergem la orice varianta pe care o vreti,dar fasole cu carnati sau ciolan afumat este binevenita ,ca doar este 1 Decembrie.Bineinteles si tuiculita de rigoare.
Am un bidon de tuica de 3 ani in beci de Pitesti,daca mai este buna ,o pun si eu la bataie.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Intradevar fasolea cu ciolan cred ca este pe placul multora.Deasemeni vinul si tuica, fierte fac deliciu afara .Particip cu vin si tuica si daca se doreste aduc si traditionalul samovar electric rusesc. :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ideea ciolan cu fasole este binevenita. Pana face Dl. Nedelcu fasolea, colegii vor degusta, ca intotdeauna, sarmalutele moldovenesti, La aceasta actiune "sarmaluta" probabil ca in acest an vor participa mai multe echipaje dornice sa ajute la crearea unui mediu ambiental cat mai placut la aceasta aniversare a clubului. Nici ideea cu taiatul porcului nu este rea insa acest lucru presupune angajarea unui om care poate sa sacrifice un animal, o perioada mai mare de timp de la sacrificare pana la tochitura din farfurie (analize etc.). Oricare ar fi varianta aleasa sunt sigura ca toata lumea se va simti foarte bine in jurul unui foc, unui ceaun cu fasole sau a unei cratite de sarmalute.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Pana acum am 9 mesaje din care 1 pt. taiere de porc si 7 pt tochitura sau cum se vrea de catre majoritate cu produse traditionale locale ( NU DIN METRO ).... adica ceva carnati facuti de casa , un kaizer/ costita , ceva sorici ... si acolo decidem ce facem pomana porcului mare sau / si fasole cu ciolan in functie si de ce se aduce de catre noi si ce e necesar de cumparat pe loc pt completare ....
Tuica si vin am oferte de la colegi care mi-au spus ca aduc... din placere de la ei ...
Mai astept mesaje si de la altii si vom vedea cum facem ...
Important este sa ne vedem sa socializam sa discutam sa inchinam un pahar ...
Vom lua si o costita si ceva produse traditionale carnati etc...
Am vb cu gazda sa ne primeasca la o adica daca e frig si cu sarmalele in salon , mai luam de la ei o mamaliga si o cafea sau apa ...
Salonul se va putea folosi si ca spatiu de socializare cu respectarea unor reguli pe care am sa le trec in program .... NU vom sta nu mai in frig sau numai afara in special seara cand e mai rece ne bagam la caldurica si mai povestim ....
Posibil sa luam intr-una din zile ( daca vrem ) chiar pastrav de la pastravaria de langa noi ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Te poti baza pe mine cu arzator si butelie precum si cu disc de fonta pentru fripturi si peste sau ce mai dorreste lumea, de asemenea si aragazul de voiaj cu doua arzatoare pentru vin si tuica fiarta.
Si binenteles pentru ce mai este nevoie pentru buna desfasurare a evenimentelor.
Dacă vremea va fi rece și vom încinge ibricele de țuică fiartă, voi pune la bătaie un ceaun cu pomana porcului în untură. Altfel, dacă va fi cald voi pune la bătaie un tuci cu pastramă și carne de oaie(pomana berbecului). Indiferent cum va fi vremea, va fi bine. Referitor la acordeonist, cine a întrebat, să se ocupe să aducă. Eu mă îngrijesc să-l hrănesc.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Daca se hotaraste taierea unui porc, Doamna Simona Miron s-a oferit sa faca analiza respectiva pe loc. Deci acest impediment
"analiza calitatii carnii" a fost rezolvat, D-na Simona fiind medic de specialitate.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Am mai primit cateva mesaje inclusiv de la Gabi Iancu care merge pe ambele variante .... produse traditionale porc / vita / oaie ... mixt grill sau ceaun .... vedem cum facem aducem toti de toate... cate putin ...
Restul mesajelor ...glume scrise de mine sau Nelu Isdraila sunt acum sterse ( erau off topic ) .
Voi incepe si cu organizarea ... mai am 2 zile pana inchid lista participantilor insa...
Avand in vedere ca lista de participanti se va completa cu cei aflati in lista de asteptare ... o consider completa , fapt pt. care-mi permit sa trec deja la organizare .
Ca sa nu mai fac alt topic, forumul Clubrv fiind deja destul de ”stufos” ,( fapt pt care o sa -mi fac timp cu moderatorii sa sterg cum zicea si Rusu , tot ce nu e turism sau rulotism ) , voi scrie aici propunerea mea de organizare , care poate fi modificata daca e ceva de scos/sters sau chiar de adaugat la propunerea dvs. a colegilor participanti .
Propunere organizare 1 dec LEPȘA aniversare 10 ani ClubRV-RO
Mie. 30 nov
- Sosire în locatie si organizare tabara / predare camere / stabilire pozitii RV / parcare ordonata
- Va rugam întrebati organizatorii unde puteti campa si cum ! ( Lupu Ciprian , Grosu Viorel , Curelea C-tin)
Joi 1 dec
- h 13 sosirea celorlalti colegi /cazare / campare si pregatirea locului pt. preparare produse traditionale
- h 14 preparare ( in regie proprie) produse traditionale romanesti si bauturi calde , discutii , muzica si voie buna ( zona loc de joaca / foc de tabara , unde avem si mese, banci si ”recuzita ”) - organizator Nedelcu Maricel (IF) Deliu Aurelian ( Buc) , Neaga Cristi (Buc) si altii dornici sa învârta cu lingura de lemn in ceaun... :)
- h 18 foc de tabara si cântece / poza de grup in zona RV cu steagurile ClubRV si steagul României
Vin. 2 dec
- h 10 vizitare pastravarie / cumparam peste daca vrem sa frigem ceva afara langa o mamaliga si usturoi
- h 11 plimbare spre Cheile Tisitei , excursie montana de 1- 4h in functie de vreme (atentie la echipament ! )
- h 14 concurs copii carti /Macao sala conferinte ... 3 mese carti /Monopoly , Kendama ( daca aveti ) , organizatori Emi si Teo din Focsani (2 copii )
- h 14 concurs adulti biliard / sala biliard – organizator Grosu Viorel
- h 14 concurs adulti rummy + table 6 mese / restaurant –organizator Marcu Viorel (VN)
- h15 incasare cotizatii 2017/ emitere card F.I.C.C. sau legitimatie ClubRV membru asociat ( organizator Curelea Costel , Lupu Ciprian ) / restaurant
- h 18 sarmale calde (in regie proprie) ... se vor servi acolo unde vrem, afara sau in restaurant unde vom comanda o apa , o cafea , sau doar mamaliga pt. completare - organizator Geta Ghe (Buc), Violeta Popa (IS)
- repetitie ... ;) pt. sambata / preludiu... / muzica –restaurant /organizator Ciprian Rosca (VS)
Sam. 3 dec
- h 10 vizitare Cascada Putna si plimbare in zona in Lepsa / imprejurimi – organizator Sava Victor ( Buc)
- h 14 continuare concursuri / finala / restaurant
- h 15 intalnire la o ciorba la restaurant / organizator gazda noastra /restaurant Tresor...
- h 18 prezentare /predare SIGLA CLUBRV / insigna RV – organizator Cristi Neaga / restaurant
- h 18:30 CINA FESTIVA / ANIVERSARE 10 ANI CLUBRV / restaurant TRESOR HOTEL LEPSA
- h 19 DISCURS / concluzii dupa 10 ani Curelea C-tin MEMBRU FONDATOR
- prezentare / lansare nr. 4 Revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania / Lupu Ciprian (IF)
- servire meniu festiv ... muzica dans si voie buna , alaturi de formatia .... POLYTON
- concurs dans 30 min ... copii si adulti ... organizator de Stela Marcu (VN)
- premierea participantilor nominalizati si a castigatorilor de la concursuri / Geta Gheorghe
- poza de grup in restaurant , prezentare sponsor / CEMAIMANCAM.RO / fam. Dinca (PH)
- cadou ( surpriza ) oferit de un coleg / sponsorizare D.B. din Ploiesti ....
- premierea celor mai ”romanesti” costume - Curelea C-tin
Dum. 4 dec
- h 10 Vizitare Manastirea Lepsa 1h – organizator Viorel Marcu
- h 12 Ne luam ramas bun urandu-va , ” LA MULTI ANI ” , sau ”pe curand ” in situatia in care sunteti interesati de CLUBRV-LION ( urmariti forumul ) ClubR .... ( organizator Niki Radu ) la Fagaras...
[/b]
•la cererea dvs programul poate fi imbunatatit sau modificat ...
Va urma si postarea unui regulament de baza al intâlnirii ...
Va reamintesc faptul ca nu se mai fac nici un fel de inscrieri , lista fiind deja completa ...
In drumul pe care l-am avut in acest weekend de facut spre Tg. Secuiesc , daca tot am ajuns in zona Oituz, am trecut si pe la Dl. Serban la locatia Lepsa... drumul este f placut , zona nu mai zic...
Daca vor fi conditii , unii colegi sunt deja interesati si pt revelion – vedem in sa daca vor avea la acea h afara pt. rulotisti si dus, apa calda etc ... exact ca la un camping adevarat ...
Am verificat locul in care vom campa , locul de unde luam apa , sau unde varsam toaleta wc...
Cu toate ca avem acces in restaurant , exista si afara o toaleta, insa in opinia mea , mai trebuie putin amenajata... e timp pana la 1dec.
Pt. dus apa calda , dupa cum stiti , am oprit o camera pe lista , sub rezerevarea ” CLUBRV”... deci se va putea face dus intr-o camera a hotelului .
Am gustat cate putin ”la canita ” din 3 feluri de ciorba , am verificat preturile / tarifele pt. ca unii colegi asteapta si astfel de informatii .
• Exemple.... bere st. 0.5L 4.5 ron suc 0.5L 4 ron , ciorba 8 ron , friptura 15 ron ,salata 5 ron , garnituri 7 – 10 ron... nu sunt tarife de lux cum nici locatia nu este ... avand tarife normale de 2* ca hotel... deci nu trebuie sa ne speriem.
Am facut poze si afara si in sala inclusiv la biliard sau la separeul lipit de restaurant...
Am servit acolo ciorba de burta si tochitura de porc cu mamaliguta.... acestea costa pana in 30 ron ...
Am stabilit meniul in val. de 65 ron /adult pt. seara de sambata 3 dec ce va contine :
Aperitiv – salam banatean, pastrama, costita , cascaval , chiftelute , icre , rosie , castravete
Fel principal - mixt grill ceafa porc , pulpa pui , carnacior
Garnitura ( cartofi taranesti/ aurii )
Salata varza
Cafea , apa plata
Vin 0.5 L ( adica o carafa vin la 2 pers ) + vin sticla 0.75 L ( primit sponsorizare de la un coleg din ClubRV sticla se poate lua ca amintire fiind etichetat ” ClubRV 10 ani” ) sau se va consuma daca vreti .
Desert adus de noi in colaborare cu colegii din Ploiesti de la cemaimancam.ro tort tematic...
Pt. copii se va face un meniu la 25 ron snitel sau friptura pui , cartofi prajiti , salata , suc si vor avea si ei feliuta lor de tort...
Am vorbit si pt. orchestra prin intermediul prietenilor dn Focsani , Viorel si Stela , fapt pt. care va anunt ca celelalte cheltuieli pt. tort, orchestra muizca live, le vom imparti la nr. de pers. cca 90 adulti + 10-15 copii avand fiecare de plata la fata locului pt. cheltuieli comune conform actualei liste aprox . 25 ron adult respectiv 10 ron copil ... ( aici intra si portia de tort pt. fiecare ) .
Pt. orchestra vom fi ajutati / sustinuti si de locatia Tresor care va contribui pt. cele 3 sau 4 pers. cu cazare si mancare.
Va reamintesc faptul ca pt. camere actualul tarif negociat /fixat ramane la 60 ron/zi + optional 20 ron/zi pat suplimentar a3-a pers ( adult sau copil ) .
Discountul a fost facut de la 80 + 20ron pt. ca stam toti minim 3 zile si avem si alte cheltuieli ... de asemenea a fost luat in calcul si faptul ca avem rezervata 100% toata locatia ocupata de noi... ClubRV.
Tortul va fi unul tematic ClubRV adus de la Ploiesti si va avea 10-12 kg.
Joi , 1 dec vom avea si foc de tabara , zi in care afara preparam cate ceva in regie proprie...
Am vb. pt. vineri sa ne putem aduce de afara sarmalele si de acolo ( de la ei ) sa luam doar o mamaliga , un suc sau o cafea ... apa... pt. a le putea servi in sala mare a restaurantului .
Am platit avans pt. a avea rezervata locatia 100 % pt. noi .
Urmeaza sa stabilesc si alte detalii cu formatia care este deja rezervata 100% pt. noi , formatia Politon de la Focsani care va canta muzica romaneasca si tot ceea ce vrem .....ca la nunta sau revelion ;)
Varianta cu DJ .....chiar mai ieftina intr-adevar nu cred ca e de ales la 10 ani ClubRV moment in care vrem ca aceasta intalnire sa iasa de nota 10 si cu o atmosfera de exceptie ... pe masura .
Pt. revelion formatia... de fapt ( programul artistic ) va fi inclus in meniu , insa acolo se discuta despre 350 ron/pers .....2 mese festive cu bauturi.... fiind vorba despre o alta formatie si despre un meniu mai complex... ( oricum subiecul REVELION nu face acum obiectul topicului nostru ). ... inteleg ca deja se vor face cateva rezervari si de la noi din colegii din ClubRV pt revelion ...
Voi posta textul pe care m-au rugat Cristi si Geta Gheorghe legat de revelion .
Urmeaza sa postez si regulamentul de campare...
Va reamintesc faptul ca nu se mai fac nici un fel de inscrieri , lista fiind deja completa ...