Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Daca ai permis categ B cu 1000RON in trei luni poti obtine direct categ C+E.
Daca exista scoala pentru B+E cu categ B cu 150RON si 5 ore de practica puteai avea B+E
Într-adevar, tocmai am închis o repriza de telefoane pe la scolile auto pentru problema asta si n-am gasit nimic sub 10 milioane. Între 10 milioane si 14 milioane. Asta în conditiile în care acum cinci luni era 5 milioane. Am întrebat de ce. Mi-au recomandat sa ma grabesc, ca vor mai creste, întrucât anul trecul au intrat în vigoare niste legi care le iau autorizatia pentru aceasta categorie, scolilor care nu respecta anumite norme.
Din discutii de ultim moment, am aflat de la reprezentantii unei scoli auto ca de la 1 februarie vom mai asista la o crestere a tarifelor. Toate aceste scumpiri, ei le justifica prin faptul ca, odata cu repopularea propriilor parcuri auto, trebuie amortizata cât mai rapid investitia facuta. Mâine ma duc sa ma înscriu, ce mai...
SE DA EXAMEN INTAI PE CAMION-CAT C-SI APOI PE CAMION CU REMORCA-CAT C+E :D de parca daca stii sa mergi cu camionul cu remorca nu stii si fara remorca.....treaba romaneasca...eu asa am dat
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Azi-dimineata mi-am luat sotia de mâna si ne-am înscris amândoi la o scoala auto, pentru obtinerea permisului auto categoria C+E. Astfel, daca o sa îmi dispara rulota din fata blocului, macar stiu cine a furat-o. :lol: ...dar cel mai important lucru e ca voi putea sa beau si eu o bere la drum lung. :D
ÃŽnteleg ce vrei sa spui...
Deocamdata, nu. Însa este o investitie în viitor. Deocamdata am un Logan 1.4, si în curând o sa am si o rulota, conform limitarii impuse de talonul masinii, de 1100 kg. Însa, în câtiva ani (2-3 ani) am sa-mi schimb si masina, si rulota cu ceva mult mai mare, conform finantelor acumulate pâna atunci, si bineînteles, într-un mod direct proportional cu largirea pe care o va cunoaste familia noastra.
Asadar, Samson, vezi bine - gândesc în perspectiva! :D :D :D
...ca sa nu mai spun ca, zvonurile privind majorarea pâna la dublare a tarifelor scolilor de soferi, s-au adeverit (vezi stirile PRO-TV din 21.01.2007).
Problema de rezolvat
Masina = remorcabil cu disp. de franare = 1050 kg :evil:
rulota = MMA = 1100 kg :D
mai imi fac planuri sa vin la intalnire, sau AM RULOTA DE VANZARE (ori masina, nu stiu la care sa renunt).
Masina are MMA 2105 kg + 1100kg MMA rulota = 3205 kg, deci raman in B, dar ce fac cu cele 50 kg pe care le depasesc la max. remorcabil