Dupa fix 4 email-uri si 1 telefon am primit in sfarsit raspunsuri la cele mai multe intrebari.
Pentru inscriere se completeaza acest formular PDF cu datele complete ale fiecarui participant:
Formularul completat va fi trimis prim email la una din adresele:
ukh@camping-croatia.com sau
marolt@camping-croatia.com
Dupa verificarea formularului veti primi inapoi un email cu suma de plata si contul bancar in care se face plata. Plata trebuie facuta prin banca.
Daca aveti orice nelamuriri cu privire la plata sau la completarea formularului de inscriere va rog sa ma contactati:
cprund@gmail.com sau 0752-268.443 (Cosmin Prund).
Plata pentru excursiile optionale, daca va inscrieti la excursii, se va face in camping. Din acest motiv eu as sugera sa nu ne inscriem la nici o excursie: este perfect posibil sa ne organizam altfel la destinatie, sa facem excursia pe cont propriu sau sa achizitionam excursia de la localnici la pret mai avantajos.
Inscrieri la Rally se pot face probabil pana in ziua inceperii raliului dar dupa data de 30 Aprilie 2015 pretul se majoreaza cu 20%!
Avand in vedere ca pot sa apara intarzieri din cauza comunicarii pe email, v-as sugera sa nu amanam prea mult inscrierea.
Va anunt ca eu personal mi-am trimis deja formularul de inscriere, am efectuat plata si am primit confirmarea de inscriere. Am facut asta experimental, am vrut sa parcurg eu o data toate etapele de inscriere astfel incat sa pot raspunde la intrebari daca este nevoie.