Activitati organizate de ClubRV la intalnirea 5-9 iun 2014

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Re: Activitati organizate de ClubRV la intalnirea 5-9 iun 2

Mesaj de Parfeni Ioan »

1. In perioada imediat urmatoare, din postarea de mai jos voi selecta lucrurile concrete pentru inceperea schitarii unui proiect de PROGRAM, care va cuprinde: nr. crt., denumirea activitatii, data si ora, numele organizatorului, observatii, s.a.
2. Cine se ofera sa devina organizator de concurs, sa aleaga de mai jos(sau sa vina cu propuneri personale) si sa posteze pe acest topic.

(Lupu Ciprian recomanda: "Important este ca fiecare sa-si asume responsabilitatea pt ceva anume . NU sa facem toti de toate."

............................................... JOCURI - CONCURSURI - PROPUNERI - SPONSORIZARI (centralizator)
Ciprian:
…. Trebuie sa ne organizam clar pe zile si ore, motiv pt care va rog sa va ganditi clar ce si cum puteti organiza fiecare . Rugamintea mea este sa scrieti cat mai pe scurt fara a ne pierde in amanunte ... La fata locului se explica participantilor ce au de facut .
….Rog pe cei ce pot organiza una din aceste activitati sa o programeze pt sambata 7 sau duminica 8 iunie intre h 13-21 si sa ne anunte .
….Sambata dimineta h 10 sau 10 :30 avem sedinta AGA.
….Dupa ce vom centraliza aceste date in rugam pe Cosmin P. sa faca un print in tiraj suficient cat sa fie impartit fiecarui participant la intalnire .
….Important este ca fiecare sa-si asume responsabilitatea pt ceva anume . NU sa facem toti de toate .
….John Parfeni poate fi la concursuri , Luminita Paduraru tot la concursuri, dar strict pe cele pt copii .
….Sambata dimineata h 10 ( doamnele nu merg la sedinta) asadar Irina a lu’ Lupu va propune o sedinta de 15-20 min de Aqua Gym ( gimnatsica in apa – la piscina )
….Premiile ce nu se dau la concursuri se pot da la tombola/ tragere la sorti !
….Daca ( 2-3 pers ) sunt disponibile sa se ocupe de concursuri, ar fi f bine.... ca sa ne impartim un pic responsabilitatile .
….Pe Luminita Paduraru am s-o rog si de data aceasta sa aiba grija de "gradinita " ..mai ales ca vor fi cred 20 de copii ! Vom avea premii pt toti , diplome , etc .
….Cu detectorul de metale vom pune copiii sa-si gaseasca banii de inghetata , respectiv multe monede de 50 bani !
….Daca mai sunt idei in afara de clasicele table si rummy , " bagati-le ! "
….Irina va organiza "celulita de aur " pt doamnele ce doresc a face Aqua GYM !
…. Propun un miniconcurs de pescuit la undita , de asemenea unul scurt de expozitie preparate cu degusatre si premiere pt "lingura de lemn " si unul de minifotbal , mai ales ca avem acolo teren.
…. Daca este nevoie de diplome , trebuiesc facute ... asta ca sa stiti din timp ! Eu altele acum nu am unde sa mai fac ! Trebuie analizat si calculat cate sunt necesare ....
Asta va decide cel care se ocupa nea John caruia-i recomand sa faca si o cheta de 5 ron de caciula ca sa aiba de acadele , fise si ce mai trebuie.

Parfeni:
.... Ciclism pe un traseu cu obstacole(adulti si copii)...
Propuneri jocuri: Sarituri in saci, Roaba, Omida, Pasarea mingii, Trage coarda, Trecem prin cerc, Carat mingi de ping - pong cu lingura, Lupta cocosilor.
...... Concurs de desen. Voi aduce 30 de planse cu figuri diferite pentru colorat. Regulamentele pentru unele concursuri le voi aduce la intalnire.
Ninel Gavanescu:
Pot organiza pentru adulti si copii: 1. Tir cu arcul – initiere; 2. Tir pistol (airsoft) – initiere
Cosmin Prund:
1. Pentru copii vin si eu cu un arc + sageti cu ventuze + tinta corespunzatoare.
2. Am in dotare si un Darts Electronic, permanent in rulota. Plus accesoriile necesare: sageti, varfuri, chinga pentru legat tinta in copaci :!:
Nelu Predonu:
Pentru ca poate vor fi mai multi amatori de darts, pot aduce si eu un dartboard profesional pentru adulti, din fibra de sisal.
marian m serban:
Pot organiza o sedinta de detectie metale(posed detector cu autorizatie)pt copii.
Lupu Ciprian: Daca va ajuta am 2 saculeti de monede 5 si 10 bani a cate 30-40 buc :)
Politic Iulian:
Aduce un joc WII cu doua telecomenzi, CD-uri si padea electronica(o placa pentru sezut in picioare care citeste greutatea si miscarile)Cu ajutorul acestei padele se pot juca jocuri de genul: sarituri cu schiurile, gimnastica, mini fotbal si multe alte jocuri
Solicitam un tv mai maricel(60-65 cm diagonala).
danbabanu:
….Aduc 2 waterball cu care putem organiza un concurs in piscina, atat pentru adulti cat si pentru copii.
…. Pentru doritori putem face un mini-campionat de Pétanque. Aduc un set de joc.
Mai multe detalii despre joc gasiti pe http://www.petanqueromania.ro/petanque_romania.html Se poate juca atat pe nisip cat si pe gazon.
….Ca tot incepem cu inscrierile, ma voi implica direct in organizarea urmatoarelor activitati :
1. Fotbal (adulti)
2. Volei (adulti) Asigur mingea (am si fileu dar se poate instala doar pe nisip sau gazon in cazul in care se doreste.
3. Tenis (adulti)
4. Waterball (copii si adulti)
5. Pentaque (adulti)
In zilele urmatoare voi posta regulamentul de participare pentru fiecare din aceste activitatii. Astept inscrieri pe care le voi updata zilnic.

..........[PROPUNERI:
Parfeni Ioan - Concurs de dans, Karaoke, Fotbal, Rumi si table, SCANDEMBERG
Propuneri jocuri: Sarituri in saci, Roaba, Omida, Pasarea mingii, Trage coarda, Trecem prin cerc, Carat mingi de ping - pong cu lingura, Lupta cocosilor, Taranul e pe camp.
Ionita Bogdan - Sugerez organizatorilor sa faca din banii asociatiei un nr de ......bratari speciale pt evenimente de lunga durata care sa fie repartizate fiecarui participant la intrarea in complexul amintit. Astfel nu vor exista confuzii intre participanti si vizitatorii de weekend ai complexului.
Toni Conecini: - Ca sa nu ratam vreun joc, concurs sau ce o mai fi ar trebui sa se planifice pe zile si ore, ca sa stim cum sa ne programam. Eu personal as vrea sa particip la concursul de biciclete cu obstacole propus de dl. Parfeni cat si la altele, insa sper sa nu se suprapuna.
danbabanu: Fotbal - Ca sa putem organiza un mini-campionat cred ca ar trebui cel putin 8 echipe(in nr. de 5-6 jocatori), sa jucam in sistem cupa/eliminatoriu. Cred ca mai intai tre sa vedem cati se inscriu pt fotbal si apoi vedem cati jucatori sa ai a echipa.

.......... SPONSORIZARI:
Parfeni Ioan – 30 de planse cu desene pentru colorat;
Miron Rafael - pensule, acuarele si creioane colorate.
Marian m serban - 50 sepcute care vor trebui rebrenduite, iar fiecare echipaj va primi din partea mea cate un toi pesonalizat special
........................ pt aceasta adunare(va putea fi adaugat langa cel din Decembrie si tot asa).
Dan Babanu (bottari-italoromena.ro) - ofera produsele enumerate la postarea 21(pg.2). viewtopic.php?f=87&t=7440&start=15.
D-l Ovidiu: - O saptamana la LAGUNA Albastra - prin tragere la sorti facuta numai din lista membrilor asociati.
Peti Leidort: - O saptamana la Transilvania Camping DEJ, prin tragere la sorti facuta numai din lista membrilor asociati.
Ciprian Rosca: - Pentru concursuri copii: cate 11 seturi din urmatoarele: - frisbee disc zburator, Helyco original, - jucarie zburatoare cu led;
.................. - Set scufundare (ochelari si tub); - Set de badminton, cu fluture; - Pentru concurs rummy; - Set de badminton, cu fluture;
.................. - Pentru alte activitati adeziv sika 292i; - chingi cort si altele...
.................. - Portavoce, megafon cu acumulator pentru Lupu Ciprian si...
.......................................... Marele premiu pentru intreg CLUBRV - surpriza !

George Stanescu: - Set de badminton, cu fluture; - satellite finder-1buc. Vor ajunge la Laguna prin fam. Bodeanu-Ploiesti
Sorin Hagiescu de la Arizona Motors - Trei schimburi de ulei motor ELF pt. masini disel, 10 odorizante aparat + 10 rezerve suplimentare , 10 parasolare universale pt. parbriz . Toate acestea se ofera prin tragere la sorti din lista membrilor asociati.
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Parfeni Ioan
Membru forum
13

Mesaj de Parfeni Ioan »

Am inceput schitarea PROGRAMULUI pentru aceasta intalnire: viewtopic.php?f=87&t=7453&p=96019#p96019
Va rog sa interveniti cu propuneri pentru fixarea datei, a orei, s.a.

Am editat/sters unele mesaje pt "scurtarea" topicului .
Rog pt jocuri si concursuri adresati-va direct dlui Parfeni John !
Lupu Ciprian
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Observatie ( de editat pt John Parfeni ) la 1 saptamana la Camping Transilvania oferot de Peti , tot asa vom oferi acest premiu cu tragere la sorti NUMAI din lista membrilor asociati .

Se mai adauga la sponsorizari de la tizu de la Barlad , Ciprian Rosca, coleg ce ne ofera cu placere pt aceasta intalnire urmatoarele repere :

Concursuri copii:
11 x Helyco original, jucarie zburatoare cu led
1 x Portavoce, megafon cu acumulator -PENTRU LUPU CIPRIAN
11 x Set scufundare (ochelari si tub)
11 x Set de badminton, cu fluture
11x frisbee disc zburator
Pentru concurs rummy - Set de badminton, cu fluture
Pentru alte activitati -adeziv sika 292i ,chingi cort si altele

Marele premiu pentru intreg CLUBRV -surpriza !

Multumim tizule ( Ciprian Rosca ) si recomand de pe acum ca poza de grup sa se faca de sambata " cu surpriza" ca sa fim toti pt ca poate unii pleaca duminica nu luni ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
George Stanescu
Membru asociat
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

La capitolul sponsorizari adaugati din partea mea;

-Set de badminton, cu fluture
-satellite finder-1buc

Vor ajunge la Laguna prin fam.Bodeanu-Ploiesti
Hobby 450
Octavia Break
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Prin amabilitatea lui Sorin Hagiescu de la Arizona Motors , pe care l-am cunoscut anu' trecut la Rusu in curte la Cheia si cu care am tinut legatura, la tragerea la sorti din lista membrilor asociati se suplimenteaza premiile cu trei schimburi de ulei motor ELF pt. masini disel , 10 odorizante aparat + 10 rezerve suplimentare , 10 parasolare universale pt. parbriz .

Multumim sponsorilor ! :)

http://www.arizonamotors.ro

Voi face si un contract de parteneriat cu acest site si cu firma Nevada Distr. care va putea oferi 5% oricarei comenzi venite de pe acest forum (exluse fiind produsele deja reduse sau aflate in promotie) !
Pt. acest lucru insa voi crea un topic dedicat / separat !
Fişiere ataşate
4L_EVOLUTION 900 SXR 5W-30.jpg
PARASOLAR AUTO UNIVERSAL.jpg
PARASOLAR AUTO UNIVERSAL.jpg (3.13 KiB) Vizualizat de 1854 ori
sens.jpg
sens.jpg (14.13 KiB) Vizualizat de 1854 ori
Parfeni Ioan
Membru forum
13

Mesaj de Parfeni Ioan »

Daca sunt persone(adulti sau copii), care canta la un instrument(incepatori sau avansati), le rog sa nu ezite in a se inscrie pe acest topic.
Cred ca ati sesizat ca sunt numeroase premii si nu este de dorit ca acestea sa ramana in stoc. :)
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mai avem si in Delta in sept. o intalnire asa ca premiile care raman (pt. ca nu ne apucam acum sa le impartim asa fara participare la concurs) se vor reporta pt. intalnirea 4, 5 , 6 , 7 sept - Murighiol .
Voi avea nevoie de 2-3 colegi care sa ma ajute la transport diverse, pt ca eu nu am loc sa car toate premiile.

De preferat ar fi ca aceste persoane sa fie din Bucuresti ...
Ps. Cine ma poate ajuta in acest sens... rog sa-mi trimita un mesaj privat...
Scrie răspuns