Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

In ce regiune ar fi bine sa organizam intalnirea "PASTE 2014 " ?

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Mar 2014, 14:17

Bucovina
8
13%
Moldova
22
34%
Crisana
0
Niciun vot
Banat
5
8%
Muntenia
9
14%
Dobrogea
3
5%
Maramures
4
6%
Oltenia
3
5%
Transilvania
10
16%

Voturi totale: 64

Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Paste 2014 , sondaj de opinie pt forumisti / rulotisti

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Conecini,
Pe prima pagina, la "Arhiva intalnirilor trecute" ve-ti gasi topicul "Paste 2012 in Moldova - Manastirea Secu". Am pus acolo poze cu cateva locuri de campare, poze ce sunt inca de actualitate. In zona nu s-a schimbat nimic. Asta in perimetru inainte de manastire. Dupa manastirea Secu, unde de altfel ne-am petrecut Pastele in anul 2112, nu stiu cum sta treaba in acest an deoarece pamantul este al manastirii. Dar sunt sigura ca nu vor fi probleme. In cazul ca mai gasesc poze facute la Secu o sa le pun pe forum ca sa puteti vota in cunostinta de cauza.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

Va multumesc d-na Popa. am vazut pozele. imi place locatia, mai ales pt ca este asa aproape de manastiri, deci pot vizita cele cateva manastiri din zona. Poze facute in timpul intalnirii nu s-au postat tot in acel topic?

Ma gandesc eventual sa impart excursia in 2 parti, prima parte incepand odata cu vacanta copiilor (14 aprilie) sa merg in Bucovina iar apoi sa ajung la locatia stabilita pt intalnirea clubului.

Vreo sugestie unde as putea campa pt a vizita manastirile din Bucovina? Sucevita, Moldovita, Putna, Voronet...macar acestea, sau daca am timp mai merg si la altele. Care ar merita musai sa nu o ratez? Eu nu am mai fost de cand eram la scoala si nu prea imi mai amintesc...

Multumesc
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Puteti Campa la Camping Dragomirna, partener club rv de unde aveti in jur de 50 km spre toate manastirile din Bucovina ,si camparea o aveti in poarta Manastirii Dragomirna, viewtopic.php?f=118&t=7208&p=93597&hili ... rna#p93597
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Toni Conecini
Membru asociat
11

Mesaj de Toni Conecini »

Multumesc. asa o sa fac. Pe harta primita de la Club vazusem un camping vuurplats, dar e mai departe si mult mai scump.
Toni

Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Pentru manastirea Voronet puteti campa off tinand drumul pe langa manastire sau in parcarea de la partia de schi Soimu. Parcare imensa, care are si ceva mini restaurante si este pazita noaptea. In afara de M-rea Voronet mai aveti si M-rea Humor (de la sensul giratoriu din centru, in dreapta aveti indicator). Pentru circuitul Dv. mergeti intai la Suceava si faceti M-rea Dragomirna, va intoarceti spre M-rea Moldovita si M-rea Sucevita si apoi veniti la Gura Humorului. Cand veniti de la Gura Humorului spre Tg.Neamt, la intersectie la Spataresti faceti dreapta si o sa treceti de statiunea Oglinzi, de Tg.Neamt iar la iesirea din Tg.Neamt faceti dreapta dupa indicatorul "Poiana Largului" pe care mergeti 10 km pana la indicatorul M-rea Secu.
Daca mai aveti intrebari, cu placere va stau la dispozitie.
Accesati pe Google - Harta manastirilor din Bucovina - si poate aveti timp sa vizitati si M-rea Putna.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Stimati colegi,
In urma discutiilor avute in CD si la sugestia unor nembrii din asociatie, va propun celor interesati, sa sarbatorim Pastele 2014 in localitatea Gyula din Ungaria.
Iata argumentele pentru care eu personal am facut aceasta alegere:
- Camparea se face in Mark Camping situat in zona centrala a orasului Gyula, aproape de complexul de bai termale recent modernizate si foarte aproape de granita cu Romania, punctul de trecere a frontierei de la Varsand.
- La aprox. 300 de metri de camping se afla o biserica ortodoxa unde putem participa la slujba de inviere si de unde luam lumina.
- In camping sunt asigurate toate conditiile pentru pregatirea sarbatorii (prepararea mesei de Paste, vopsit oua rosii, socializare etc.). De asemenea se asigura apa potabila, electricitatea, apa calda, toalete.
- Dupa negocierea cu patroana campingului am ajuns la o reducere a pretului de campare pe zi de la 19 euro la 12 euro/echipaj (rulota+masina+2 persoane), daca vom fi peste 10 echipaje.
- Noi am fost de Paste 2013 tot in aceasta locatie, am ramas placut impresionati de comunitatea mica de romani din zona Gyula si felul in care s-a desfasurat slujba la Biserica ortodoxa din localitate.
- Am apreciat si conditiile bune din incinta complexului de bai termale, unde accesul se face cu plata biletului de intrare. Plata se face in forinti iar studentii, elevii, pensionarii au o reducere la plata.

Alte detalii (perioada exacta, trasee, puncte de intalnire, programe, coordonate locatie, etc) putem sa le discutam prin e-mail isturz@gmx.net sau telefon 0720 535774.
Ioan Sturz
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am separat cele 3 intalniri organizate de ClubRV-RO pt PAste 2014 in 3 topicuri diferite .
Continuarea discutiei despre organizarea intalnirii la Gyula in Ungaria se va face intr-un topic dedicat unde colegii Sturz Ioan si Cosmin Prund va invita sa participati....
... vor urma si poze cu campimgul si tot ce trebuie... coordonate GPS traseu etc ...

topic :

viewtopic.php?f=87&t=7283

....de asemenea acum fac si topic separat pt intalnirea de la Pasarea Lac pt cei ce nu pot pleca departe de Bucuresti.

Cu permisiunea dvs topicul acesta va ramane pt organizare Paste la Moldova pt ca asa a iesit si sondajul dein prima pagina si pt ca s-a continuat 90% cu detalii despre organizarea in Moldova...

Dna Popa , va rog sa preluati comanda alaturi de Jeremy , aici ! :)

Sper sa iasa 3 intalniri reusite facute simultan sub egida CLUBRV ! La o tara atat de mare ca a noastra ar trebui sa oferim prmanent 2-3 variante la intalnirile mari ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Nu am mai scris nimic in acest topic deoarece am asteptat parerea colegilor referitor la locatie. Dupa cate am vazut, se tinde spre off camping, deci la Manastirea Secu. Este o alegere foarte buna deoarece spatiul de campare este mare, se pot face excursii la manastirile invecinate Sihastria, Sihla, Varatec, Agapia si Neamt iar in caz ca ploua nu se face noroi fiindca terenul este intelenit (imas). Rog colegii care doresc sa-si petreaca Pastele in Moldova sa se inscrie pe lista (asta pentru a ne face o idee asupra numarului de participanti) iar in paranteza locatia unde doreste sa aiba loc adunarea (Secu, Camperland sau Oglinzi). Lista fiind completa,
castig de cauza va avea locatia cu cei mai multi inscrisi.

1. Popa Violeta - Iasi, rulota, 3 persoane, 18.04 - 22.04.2014 (off camping Secu);
2.Ciubotaru Emil - Iasi, rulota, 3 persoane, 19.04. - 21.04. 2014 (off camping Secu);
3.

Poate pana la sfarsitul lunii definitivam lista participantilor pentru a sti exact care sunt preferintele colegilor.

Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

3.marius sevilian, 5peroane + catelusa din dotare, rulota, off-camping Manastirea Secu; imi permit sa continui cu:
4.Adrian Iamandi, 4persoane, rulota, off-camping Manastirea Secu
perioada urmeaza sa o anuntam.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

In cazul acesta optez si eu pt Secu..Cu precizarea ca nu am certitudinea 100%, ca nu voi lucra in zilele de Pasti si sa nu pot veni..Dar daca sunt acasa voi fi prezent,in domeniul meu de activitate doar de vreme tine ,oricum in apropierea Pastelui voi sti sigur daca sunt liber..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Imi amintesc ca si anul trecut ati avut ghinion cu serviciul si nu ne-am vazut de Paste. Poate anul asta o sa aveti mai mult noroc.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Toni Conecini
Membru asociat
11

Mesaj de Toni Conecini »

ma inscriu si eu la off camping la secu probabil ca tot incepand din 18 apr (sau 19). 2 adulti si 2 copii. S-ar putea sa se mai alature inca 2 rulote (nu sunt inca membrii clubrv). nu este inca sigur 100% deoarece vor afla doar cu cateva zile inainte daca lucreaza in zilele de Paste sau nu
Toni

Scrie răspuns