Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Mergem dar la Pasarea.... maine incepand cu h 15.
Se poate merge si dincolo pe Dn1 ... care cum va place .... nu e problema daca-s 2 intalniri de pescuit pe 2 balti separate ....
Eu am ales aici pt ca trebuiesc udati pomisorii plantati wekendu' trecut si ca sa invit colegii unde nu se plateste campare nimic , iar cu balta ne intelegem la fata locului ... vedem ce si cum ...
Dincolo e vorba de campare 35 + 60 ron balta optional , dar sunt conditii apa , curent , se pare ca si WC ....
Aici abia acum ne creem conditiile , dar pe termen lung ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
La h 16 astazi a jung cu rulota acolo si deja pun lansetele pe pozitie :)
Ceilalti veniti cand vreti si puteti ...
Am mai primit telefoane .. de la "Jugaru" sau vecinu' Dobran .... si altii care vin doar la un gratar si pescuit incepand de maine de diminieata ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Si in 13, si in 14 aprilie ai postat la ora 1 noaptea. Oare de ce cred ca v-ati distrat?
La pesti ati dat? Sau pescuitul a fost doar un pretext :mrgreen:
cred ca pestele a fost .... acoperit de multa apa!
si nu s-a prea zarit!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.