Nu am vazut nici o fotografie cu accesul, dar daca nu e amenajat nimic amonte si aval de accesul vostru cel mai bine este sa va amenajati macar 3-5m de o parte si de alta.
Eu va atasez un pdf cu recomandarea mea (de proiectant de drumuri, poduri si lucrari de arta).
Nu veti mai avea teama ca daca intra un utilaj mai mare si va strica accesul. Va trebuie 0.25mc beton pentru 1 ml de acces si 0.175mc /ml rigola, iar plasa de sarma 2mp/ml de acces.
Daca exista sant sa imi spuneti si va atasez detaliile pentru realizarea unui acces adaptat la sant. Valabil si in perspectiva modernizarii drumului din care se face accesul.
Acces.pdf
Tineti cont ca daca "teava PVC" nu va putea prelua intreg debitul de apa, va lucra ca un baraj si toata apa care se aduna va intra pe proprietatea cu pricina.(mi se para ca terenul coboara in proprietate). Nici de curatat nu se va putea curata atunci cand se colmateaza(si credeti-ma se va colmata).
Gata am vazut si poza cu dl care tine generatorul in brate. Varianta fara podet se preteaza foarte bine si e si economica. Drumul pare modernizat dar fara santuri. Cu cat mariti cota de 75cm cu atat accesul este mai "dulce" iar apa va trece vara probleme.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613