Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Ori ce gand ai GAVANESCU , si ori cum vei fi venit
CAT SUNTEM INCA PE PACE , EU ITI SPUN BINE-AI VENIT ! :)
.......................................
CU razboi n-am sa te cert
Te astept la un vin fiert !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mari poeti avem printre noi... :lol:
Da, Florine, venim cu rulotele
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Buna ziua. Ca incepator in ale intalnirilor ClubRV as vrea sa stiu cum se procedeaza la intalnirea de la Cernica. Fiecare aduce cate ceva si se pune totul la comun sau fiecare ce aduce asa mananca sau bea.
In alta ordine de idei, se poate plati cotizatia pe 2013 la aceasta intalnire ( as vrea sa devin membru al clubului nu doar al forumului) si de ce nu, trebuie sa am si eu o cana termica sau doua ( si pentru nevasta ) cu insemnele Club RV ( ce ziceti domnu' Lupu :? )
Toate astea daca sunteti deacord sa ne primiti si pe noi in gasca...
Te rog sa-mi spui Ciprian.
Esti binevenit indiferent daca vei plati sau nu vreo cotizatie .
E binevenit oricine indiferent de simpatii , afinitati , prietenii .
Vin rulotisti de toate "culorile" nu conteaza , bem un vin impreuna , ne sfatuim , planuim pt 2013 ce si unde facem :)
De obicei la o masa comuna se pune la oala si se papa impreuna , asa e frumos .
Ne place genul asta de gramada organizata .
Eu iau un mic de la tine , tu iei mustar de la mine :)
Eu aduc apa , tu vinul .
Eu carbunii , tu carnea :)
Vedem acolo , facem , cum zicea un poet contemporan " tutti frutti " .
Azi , maine-l caut pe primar sau seful de post de la militia Pantelimon ca sa nu ne deranjeze nimeni cu intrebari .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Este adevarat, dar intr-o astfel de situatie daca nu se vorbeste inainte, s-ar putea strange prea mult mustar si sa nu ai ce sa bagi in el sau prea multa apa si vin deloc ( asa am gandit ). Intrebarea " ce ziceti domnu' Lupu" era si pentru cana termica ClubRV.
Cotizatia as vrea sa o platesc din mai multe motive: asa cum am spus apartenenta la club, alt motiv cardul FICC etc.
Le rezolvam pe toate , inclusiv cana termos pe care o primiti plina si calda ! :)
Venim chiar daca e frig !
daca insa se anunta vand si ploaie , amanam cu 1 saptamana... ne auzim pe forum aici ....in acest subiect ( topic ) .
Mai am cca 10 prieteni ( rulotisti veseli ) care nu s-au anuntat aici , dar vin 100% :)
Am vb la tel. cu ei .
Vremea e ca omu' schimbatoare , intr-adevar ne mintim ca la meteo nu stiu
pe un site e asa http://vremea.apropo.ro/vremea-15-zile
Se pare ca vremea va tine cu noi si temperaturile vor fi in jur de 10 grade,sper sa nu ploua.Fata de anul trecut la peste -20 grade,in aceeasi perioada,acum este canicula.
Sa ne vedem cu bine