MAI BINE ACUM !

Amintiri din trecut ....
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Gheorghe

O parere!

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Nu trebuie sa uitam ca aceasta asociatie are un numar mare de membrii si marea majoritate au inteles statutul existentei acesteia, cat si regulile unui forum si de aceea au postat idei si probleme care prin continutul lor contribuie la armonia si desfasurarea unor activitati la tema. Faptul ca numai o mica parte, au prin natura firii lor tendinta de a provoca atmosfera nu inseamna ca aceasta este compromisa pentru toti ceilalti. Urmariti din totalul membrilor, cati posteaza la subiect, si cati deviaza in polemici care unora chiar nu le convin si astfel renunta la a mai posta. As spune ca este o atitudine de bun simt si nu indiferenta, dar cu siguranta ca cei care modereaza sunt in masura , si au dreptul de a lua atitudine in numele celor multi. Regulamentul permite asanarea, doar atitudine mai ferma lipseste. Moderatorii sunt ai tuturor si nu doar ai unora.
Probabil se va anunta oficial si AG unde participantii cu siguranta vor lamuri toate problemele. Sper ca AG sa fie organizata special si nu cu ocazia unei intalniri la gratare unde cred ca oamenii au alte preocupari decat cele care ar trebui sa fie.
Mihai Gheorghe

Oare ce o fi?

Mesaj de Mihai Gheorghe »

"...Prietenie inseamna apropiere,amanunt,respect,suferinta,dragoste,culoare,zambet,suflet. Nu inseamna barfa,murdarie,injurii,acuze,glume de doi lei. Pe noi ne-a destramat barfa,vorbele ocolite,tacerea uneori,neimplicarea in anumite discutii. " Spunea dl Parpaneata, si...eu il cred
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Cand am decis sa deschid acest topic am avut un moment de cumpana.
In aceeasi situatie sunt acum cand vad ca atmosfera a degenerat din nou.
Nu inteleg in schimb de ce trebuie sa sufere multi membri sau simpli cititori de neintelegerile unora sau altora.
Cei care discuta pe PM sau messenger, telefonic sau direct inseamna ca au elemente comune.Subiecte de care sunt in cunostinta de cauza.
Apartenenta la o comunitate, fie si de rulotisti, presupune un anumit altruism, de care daca nu dam dovada, plecam.
Toata lumea pleaca, dar uita, ca prin infiintarea asociatiei, membrii , au si ceva obligatii.
De raportari contabile, de cheltuieli curente, de angajamente asumate, etc.De toate este responsabil direct presedintele asociatiei.
Altfel, toate bune, scandaluri, injurii, si mai nou trgere la raspundere privind atitudinea fata de unii sau altii.
Va rog insistent sa incetati cu acuzele reciproce sau la adresa mea.
Va fi pe 15.03.2008 AG.
Daca si la acel moment, in loc de o atitudine constructiva se continua ca acum, imi rezerv dreptul de a solicita, conform statutului, desfiintarea asociatiei.
Votul va decide, la fel ca in orice alta problema, daca continuam sau nu.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns