Doamna Doina, multumesc de aprecieri, dar pionul principal a fost Nelu Predonu. Eu am fost "ajutorul". E drept ca un foarte mare merit a avut Ovidiu (seful). Eu zic ca si lui ii datoram reusita noastra !
As fi vrut sa vin si sa stau mai mult cu cei campati spre piscine, dar, au fost si alte probleme administrative ce nu prea mi-au permis plimbarea.. Bine ca a iesit bine si bine ca a placut, asta conteaza.
Bucuria cea mare este cind vedem ca se scrie de catre colegi. Daca s-a placut intilnirea, asta e satisfactia celor ce au pregatit aceasta intilnire. Initial, am fost mihnit de prezenta, in final ne-a placut.
Chiar daca am fost 47 de echipaje, din ceea ce se scrie aici incet incet, se pare ca lumea a fost multumita. Noi o sa asteptam in continuare parerile tuturor, pentru ca marea adunare da verdictul final
Sper ca in viitor sa fim mai curajosi de a participa la intilniri, vis a vis de prognozele meteo ce inca odata s-au dovedit a fi "probabile" si sper ca si atmosfera in Club sa fie cu totul alta, mai frumoasa
Am citeva poze nu chiar de grup, pe ce le voi posta dupa care las loc colegilor. In final voi pune si un mini-clip doritorilor de muzica. Nu e el cine stie ce, dar ne va aduce aminte de momente frumoase.
In timp ce incarcam pozele, mi-am dat seama ca
o mare parte din reusita, revine colectivului prezent la intilnire, a tuturor rulotistilor prezenti, indiferent ca au fost cotizanti sau viitori "aspiranti"..
Deci meritele sint ale tuturor si mare mi-a fost bucuria cind am vazut ca pe linga cei 28 de cotizanti ni s-au alaturat alte 19 familii de rulotisti noi sau in devenire. Multumim tuturor participantilor !
Weekend placut tuturor si sa auzim de planuri noi pt vacanta !
.