A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Nelu Predonu

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Mesaj de Nelu Predonu »

Mihai, semnul victoriei stiam ca se face cu doua degete ...

Imagine
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

Felicitari CLUBRV!!! Ma bucur ca s-au asezat lucrurile si clubul merge mai departe.
Stima si respect pentru toti.
Kolea.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Multumesc tuturor pentru aprecieri;daca v-a placut si ati retrait clipele frumoase,inseamna ca nu am lucrat degeaba;daca cei care nu au fost vor dori sa participe alta data,e la fel de bine.D-le Predonu,sunt obisnuit deja sa fac asta,imi place si nu ma deranjeaza ca mai sacrific din timp pentru asta;daca are si rezultat,satisfactia pe care o am,compenseaza restul.Materialul filmat e de cca 1 ora,diferite secvente.Aici am montat doar 15 minute,pt. ca atat permite youtube si oricum daca e mai putin nu plictiseste si tine spectatorul interesat.Pentru cei care doresc insa,pot monta toate scenele filmate si ar rezulta un filmulet de cca 1 ora cu diferitele secvente pe care le am;daca sunt doritori sa aiba o amintire de la Laguna(si se regasesc prin clipuri) le pot pune acel montaj pe transfer.ro de unde timp de 10 zile poate fi downloadat.Deci cei care vor dori,pot sa-mi trimita adresa de mail si dupa ce uploadez filmul va trimit link-ulk de unde puteti descarca.Acest montaj nu va mai fi ca cel de prezentare,(doar secventele montate cu fade) pt. ca la acest montaj de 15 min,am lucrat cca 20 de ore adunate,e foarte complex si multe efecte de editare,mixare muzica etc.Acolo insa vor fi secventele intregi,in clipul de mai sus unele le-am scurtat, iar altele nu le-am pus din considerente de marime sau artistice.A fost greu sa selectez,pentru ca totul a fost frumos si avea valoare orice s-a petrecut acolo,dar trebuia.

L.E. D-le Rusu,sunt onorat daca pot ajuta Clubul,ca "regizor"sau ce-o fi;important este sa ne ajutam intre noi si sa ne simtim ca o familie.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Cineva se mira ca eu Baltateanu din Rasnov votez pentru organizarea intalnirii la Laguna Albastra si nu la Pensiunea Rasnov.
Acunm se vede ca am avut dreptate.
A fost excelent dragilor din toate punctele de vedere.
Locatie, organizare, masa festiva, admosfera generala, si chiar si timpul a tinut cu noi.
Am si eu 4 poze pe care vreau sa le postez dar mai ales de pe lac ca de la petreceri si de la piscine s-au pus deja.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
danbabanu
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Multumim pentru primirea in ClubRV ! Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom mai revenii in Laguna Albastra ! Asteptam urmatoarele iesiri , sa vedem daca ne potrivim cu programul de vacanta.
S-a dovedid inca odata, dupa iesirea de la Iepuresti - prima la care am participat, ca acolo unde sunt oameni care au aceeasi pasiune nu poate sa fie decat armonie si distractie. Multumim pentru momentele placute si de primirea in club (acum cu drepturi depline 😉 ).
Una din locatiile la care vom incerca sa ajungem va fi Delta. Sotia doreste de mult sa mearga, asa ca probabil ca daca timpul ne va permite, vom fi prezenti. Din cate am retinut ar fi o propunere prin septembrie, ceea ce ar fi bine. Noi avem o saptamana pregatita pentru o iesire inainte sa inceapa Ioana scoala, asa ca ... asteptam cu interes stabilirea detaliilor.
Ca sa nu ne compromitem vacanta de anul acesta (din cauza accidentului in care am fost implicati la intoarcerea de la Laguna spre Bucuresti), am decis sa ne luam o alta rulota pentru ca din 2010 de cand avem Beyerlandul pot spune ca suntem dependenti. Pentru asta insa ne vom face asigurare casco, pentru a nu mai pati ce am patin in weekendul acesta, si sper ca se va face ceva in acest sens si din partea asociatiei, pentru a ne proteja.
Ma jos cateva poze din Laguna Albastra :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 194812d160
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am ajustat eu cateva foto de mai sus,pentru a se vedea mai bine.Sper sa nu se supere autorii;cea cu chilotii buclucasi,nu mi-am permis sa o postez ajustata,daca nu am consimtamantul proprietarului,fiind mai deocheata :lol: .ImagineImagineImagine

L.E. Ok atunci daca spune d-l Predonu mai jos... let's see
Imagine
Ultima oară modificat 08 Iun 2012, 23:37 de către Odenie Sergiu, modificat de 2 ori în total.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Faci minuni Sergiu !
Poti sa o prelucrezi si pe cea cu chilotii, nu se supara Mihai, stie de gluma. Totul e sa nu-i dai jos de tot. Cred ca deja a primit telefoane in urma anuntului. I-a gasit cineva, dar se pare ca nu se inteleg la recompensa. :D
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

danbabanu scrie: ...Ca sa nu ne compromitem vacanta de anul acesta (din cauza accidentului in care am fost implicati la intoarcerea de la Laguna spre Bucuresti), am decis ...
Dane, poate nu ar fi rau, cand ai timp, sa ne impartasesti patania ta pe drumul de intoarcere spre casa. Poti face acest lucru intr-un topic nou, eventual la "Cafenea". Sa vedem cam ce ni se poate intampla circuland regulamentar pe drumurile publice.

Scuze, de off-topic.
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Sergiule, bravo, avem amintiri !..Singurul lucru e ordinea pozelor, dar se va rezolva. Prima e cind am sarit la brat cu "colega", a 2a e cu semnul victoriei, a 3a la balaceala si a 4a cu "obiectele interzise"
Sper ca nu mai aveti si "alte fotografii" cind foloseam spatiul de linga terasa .. :) ( unde mi-am pierdut echipamentul ) Deci nu-i problema nici cu supararea pt. ca tin la gluma, asa ca liber la distractii !

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Este prima oara cand am participat la o astfel de Intalnire Nationala a Asociatiei Club-RV. Multumim pe aceasta cale d-lui Rusu Mihai, care a demonstrat ca e un bun organizator, s-a ocupat indeaproape ca lumea sa se simta bine, aflandu-se permanent in mijlocul lor. Bravo, domnule si doamna Rusu! Ne-am simtit exceptional alaturi de voi si de toti ceilalti prezenti la intalnire. Nu vom lipsi de la astfel de intalniri, vom raspunde mereu "prezent" la chemarea dvs. Multumim tuturor celor care ne-au facut atat de placute zilele petrecute la Laguna Albastra.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Asa e cand te intrerupe cineva, nu am apucat sa termin ce aveam de spus. Voiam sa multumesc, de asemenea, si d-lui Nelu Predonu, descoperitorul locatiei Laguna Albastra si organizator al intalnirii in toate amanuntele ei. Nota 11 pentru concursurile distractive si diplomele haioase care au fost acordate. Va asteptam in continuare in mijlocul nostru, pentru atmosfera pe care stiti s-o creati.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Doamna Doina, multumesc de aprecieri, dar pionul principal a fost Nelu Predonu. Eu am fost "ajutorul". E drept ca un foarte mare merit a avut Ovidiu (seful). Eu zic ca si lui ii datoram reusita noastra !
As fi vrut sa vin si sa stau mai mult cu cei campati spre piscine, dar, au fost si alte probleme administrative ce nu prea mi-au permis plimbarea.. Bine ca a iesit bine si bine ca a placut, asta conteaza.
Bucuria cea mare este cind vedem ca se scrie de catre colegi. Daca s-a placut intilnirea, asta e satisfactia celor ce au pregatit aceasta intilnire. Initial, am fost mihnit de prezenta, in final ne-a placut.
Chiar daca am fost 47 de echipaje, din ceea ce se scrie aici incet incet, se pare ca lumea a fost multumita. Noi o sa asteptam in continuare parerile tuturor, pentru ca marea adunare da verdictul final
Sper ca in viitor sa fim mai curajosi de a participa la intilniri, vis a vis de prognozele meteo ce inca odata s-au dovedit a fi "probabile" si sper ca si atmosfera in Club sa fie cu totul alta, mai frumoasa
Am citeva poze nu chiar de grup, pe ce le voi posta dupa care las loc colegilor. In final voi pune si un mini-clip doritorilor de muzica. Nu e el cine stie ce, dar ne va aduce aminte de momente frumoase.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In timp ce incarcam pozele, mi-am dat seama ca o mare parte din reusita, revine colectivului prezent la intilnire, a tuturor rulotistilor prezenti, indiferent ca au fost cotizanti sau viitori "aspiranti"..
Deci meritele sint ale tuturor si mare mi-a fost bucuria cind am vazut ca pe linga cei 28 de cotizanti ni s-au alaturat alte 19 familii de rulotisti noi sau in devenire. Multumim tuturor participantilor !
Weekend placut tuturor si sa auzim de planuri noi pt vacanta !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns