VOT cu cartile pe masa

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Re: VOT cu cartile pe masa

Mesaj de Luidort Peti »

:D
cineva mi-a sters postarea !
adica pumn in gura !
nu conteaza,ori cum nu e important,sau nu a fost important...
vedeti numa,daca nu sterge iara cineva,am cerut ajutor sa insiram cele bune si cele rele...
vedeti cati au scris pe aceasta tema...
asta e...si gata
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

off topic
cristi nastase
vezi cristi,de acea avem o politie ...cum avem ,ca oameni ca tine au iesit dintre randuri !
tare mult m-asi bucura sa dau pe politisti ca tine peste tot !
scuze inca o data pentru off...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Sandule, imi recunosc mesajul, nu e singurul, am mai vorbit si cu alti colegi despre clanul boboci, care incepind de azi dupa demisisa ta, nu se mai poate numi clan, pt. ca s-a destramat singur.
Ceea ce nu recunosc insa, este faptul ca as fi gresit butoanele de transmitere a PM ului. Tot asa o fi gresit si Gabi Dragomir "butoanele" si alti colegi ce s-au plins de citirea mesageriei private.
Deci, vorbim despre dovezi la Laguna, asta daca mai vi in urma demisiei. Tu le aduci pe cele impotriva mea si eu le aduc pe cele impotribva clanului Boboci, pt a le expune colegilor tot cu probe.
In final hai sa distram colegii cit de suparat ai fost tu in urma acelui PM-(ce zici ca ti-a provocat atita mihnire)- pm in care am scris opinia mea lui Radu Pascu. Miercuri 25 ian 2012 mi-ai raspuns
Sandu Toma scrie:Salutare !
Am vorbit cu el si o tine pe-a lui cu "stelutele".
Totuisi in sedinta CD care va fi curand voi pune in discutie aceasta propunere a ta...sa vedem ce se hotaraste !
In rest, vedeti-va de "concediu" si nu uitati sa scrieti ZILNIC !!!
Va pup pe amandoi...

Referitor la Intilnirea Nationala de care ne despart numai 10 zile, intilnire la care vin atitia rulotisti din tara, trebuia sa enumeri in final la "realizari ale CD" si "reusita Intinirii din 1 Iunie 2012"
Conform postarii tale din data de 01 Mar 2012 15:22 in topic Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012-Propuneri- in care m-ai jignit numindu-ma "cuc care s-a ouat in cuib strain, iar puiul e crescut de altii"
postare in care nu te-ai autocenzurat si pt care nici nu ai fost avertizat, va aduc la cunostinta ca azi 21 mai, am fost la Laguna Albastra in locul vostru (ce v-ati oferit ca veti participa la organizare)
Pe seara vom posta toate amanuntele legate de Locatie- Masa Festiva- Loc de campare- Program, etc lucruri ce erau asteptate si care intereseaza pe cei peste 55 de participanti la aceasta intilnire.
Concluziile asupra activitatii voastre, le vor trage membri, singuri, pt ca lumea vede Sandule, nu este "oarba"..Ai facut bine ca ti-ai dat demisia din CD, un gest inteligent care va usura mult sedinta
Crezi ca membrii nu vad "ce bine e in CD" de m-au urmat in demisie Panait Vali si Liviu Adrian ? Oare si ei au " subminat " activitate Clubului ? Asa ca vom vorbi la sedinta calm, "cu cartile pe masa".

Mesaj pt membri cititori ai forumului cotizanti si necotizanti
: Veniti linistiti la Laguna si nu bagati in seama indemnurile unora ! In urma vizitei de astazi, eu cred ca va iesi o iesire reusita !

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
...

Vezi Sandule ? Ciinii latra, ursu merge ! - :lol: - Hai ca-mi schimb si avatarul in curind .. PS : Pina si lui Peti ii stergeti postarile ??
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Nene, de data asta ai gresit... salveaza mesajul asta al meu pentru vremea cand o sa-mi dai dreptate... :D

Va doresc succes!!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Asta e demisia lui Liviu Andrei:
"
Demisie
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }1 de Liviu Adrian » Mie Mai 09, 2012 11:00:30

Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de secretar si membru in CD al Club RV .
In continuare sper sa putem delimita activitatea desfasurata in pozitia mentionata mai sus si derularea intalnirilor rulotistice si sa ne putem bucura impreuna de orice revedere.
Totodata va rog sa nu asociati demisia mea cu niciun nume sau eveniment, nu reprosez nimanui nimic si va respect pe toti.
Tabbert Comtesse 532
tel.0744893670"
In fapt el nu mai activeaza din Decembrie. Am vorbit cu el la telefon si mi-a spus ca demisia lui nu are legatura cu nici un membru, cu atat mai putin a lui Mihai Rusu.
L.E. Am spus eu ca o sa ajung sa ma cert cu prietenii. Nu sunt avocatul lui Liviu :(, dar chiar nu vrea sa mai posteze pe forum.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Rusu Mihail scrie: Ceea ce nu recunosc insa, este faptul ca as fi gresit butoanele de transmitere a PM ului. Tot asa o fi gresit si Gabi Dragomir "butoanele" si alti colegi ce s-au plins de citirea mesageriei private.

Mesajele private , ca si mail-urile NU POT FI CITITE DE NIMENI nici macar din server !!!
In cazul in care doresti confirmare, poti intreba pe Dan Iliescu, Catalin Mihailescu, Gigi Serpescu, Adrian Tanasa si alti Administratori de forumuri pentru care "butoneala" nu are secrete.

Daca Dan , care a reusit sa salveze destul din forum , dupa ce il stersesei tu pe jumatate (tot din greseala), iti spune ca nu se poate....atunci crede-l !

Post Number:#1 by Rusu Mihail » 29 Feb 2012, 13:04

Mai sint 3 luni pina Intilnirea Nationala , vineri 1 - luni 4 iunie. Timp este destul, iar referitor la implicari, ne vom implica, impreuna cu voluntarii cei mai vechi in club.

In ceea ce priveste organizarea intalnirii de la Laguna, pe care ti-ai asumat-o inca din iarna, este bine ca in al 12-lea ceas te-ai implicat si tu .

Sau ai fost tarat de Nelu Predonu acolo, sa vada lumea ce echipa buna faceti voi ?

P.S. Mai jos ai mesajul original asa cum mi l-ai trimis.
Orice problema are o rezolvare practica
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

nefiind interesat de nici un fel de conflict vin cu o observatie :
mesajele private nu pot fi citite chiar daca esti "calculatorist" destept , ele sunt criptate codate ca si datele dintr un card pe care le introduci pe un site sa faci o plata .
puteti sa va uitati si pe site ul oficial Phbb.. si nu numai ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Lupu Ciprian scrie: vin cu o observatie :
mesajele private nu pot fi citite chiar daca esti "calculatorist" destept
Ciprian, inclin sa cred ca ai dreptate, dar pot fi postate pe un forum public de catre destinatar, fara acordul expeditorului ?
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Cristian Irimescu
Membru forum
16

De ce nu?? Nu s-au publicat scrisorile Veronicai Micle catre Eminescu, sau invers??? :mrgreen: spune-mi ca au avut acordul..

LE cand ai dat send, pa puiu nu mai e al tau, e ca si public...
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Cristian Irimescu scrie:
LE cand ai dat send, pa puiu nu mai e al tau, e ca si public...
Cand dai send, dai la un Privat Message, nu la Public Message, a nu se confunda... offf... engleza asta...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Cristian Irimescu
Membru forum
16

Da, da, da... asa e cand dai tu send, dar dupa,,,, cand ajunge la mine ..EU hotarasc daca mai e privat sau public...
PS ce legatura are engleza cu ce fac eu cu ce-i al meu???? :mrgreen:
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Cristian Irimescu scrie:EU hotarasc daca mai e privat sau public...
Alt zmeu... ce zici, o lasam pe maine ? Ca nu vad nicio coerenta in discutia asta... Eu vorbesc serios si tu o dai in Veronica Micle si in Eminescu... :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Încuiat