Sandule, imi recunosc mesajul, nu e singurul, am mai vorbit si cu alti colegi despre clanul boboci, care incepind de azi dupa demisisa ta, nu se mai poate numi clan, pt. ca s-a destramat singur.
Ceea ce nu recunosc insa, este faptul ca as fi gresit butoanele de transmitere a PM ului. Tot asa o fi gresit si Gabi Dragomir "butoanele" si alti colegi ce s-au plins de
citirea mesageriei private.
Deci, vorbim despre dovezi la Laguna, asta daca mai vi in urma demisiei. Tu le aduci pe cele impotriva mea si eu le aduc pe cele impotribva clanului Boboci, pt a le expune colegilor tot cu probe.
In final hai sa distram colegii cit de suparat ai fost tu in urma acelui PM-(ce zici ca ti-a provocat atita mihnire)- pm in care am scris opinia mea lui Radu Pascu.
Miercuri 25 ian 2012 mi-ai raspuns
Sandu Toma scrie:Salutare !
Am vorbit cu el si o tine pe-a lui cu "stelutele".
Totuisi in sedinta CD care va fi curand voi pune in discutie aceasta propunere a ta...sa vedem ce se hotaraste !
In rest, vedeti-va de "concediu" si nu uitati sa scrieti ZILNIC !!!
Va pup pe amandoi...
Referitor la Intilnirea Nationala de care ne despart numai 10 zile,
intilnire la care vin atitia rulotisti din tara, trebuia sa enumeri in final la
"realizari ale CD" si "reusita Intinirii din 1 Iunie 2012"
Conform postarii tale din data de 01 Mar 2012 15:22 in topic Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012-Propuneri- in care m-ai jignit numindu-ma
"cuc care s-a ouat in cuib strain, iar puiul e crescut de altii"
postare in care nu te-ai autocenzurat si pt care nici nu ai fost avertizat,
va aduc la cunostinta ca azi 21 mai, am fost la Laguna Albastra in locul vostru (ce v-ati oferit ca veti participa la organizare)
Pe seara vom posta toate amanuntele legate de Locatie- Masa Festiva- Loc de campare- Program, etc lucruri ce erau asteptate si care intereseaza pe cei peste 55 de participanti la aceasta intilnire.
Concluziile asupra activitatii voastre, le vor trage membri, singuri, pt ca
lumea vede Sandule, nu este "oarba"..Ai facut bine ca ti-ai dat demisia din CD, un gest inteligent care va usura mult sedinta
Crezi ca membrii nu vad "ce bine e in CD" de m-au urmat in demisie Panait Vali si Liviu Adrian ? Oare si ei au " subminat " activitate Clubului ? Asa ca vom vorbi la sedinta calm,
"cu cartile pe masa".
Mesaj pt membri cititori ai forumului cotizanti si necotizanti:
Veniti linistiti la Laguna si nu bagati in seama indemnurile unora !
In urma vizitei de astazi, eu cred ca va iesi o iesire reusita !

...
Vezi Sandule ? Ciinii latra,
ursu merge ! - :lol: - Hai ca-mi schimb si avatarul in curind .. PS : Pina si lui Peti ii stergeti postarile ??
.