Raspuns pt. colegii de la "PASTE SEIMENI 2012". Deci , noi cu familia Holom, plecam azi dupa ora 12-13, deci aproximam ca pe la ora 17, sa ajungem la "locul fermecat" de pe malul Dunarii.
Am inteles ca Vali P. vine joi, ceilalti Vineri, deci pina vineri seara "program de voie".Cei 3 miei ii vom prepara simbata dimineata si in cursul zilei pt a fi gata pina la 12 noaptea de Inviere.
Azi il contactez tel si pe Mihai Soare pt taiatul mieilor vineri dupamasa si pt ca sa ne faca rost si de ceva Soare caci celelalte se rezolva. De sarbatori ni se va alatura si fam Duret din Braila.
Noi vom folosi drumul vechi de Constanta, de la hanul Morilor venim prin Capidava pe malul Dunarii. Anul trecut la plecare am trecut prin Cernavoda -frumos, dar mi s-a parut cam complicat
Celorlalti colegi, indiferent pe unde vor sarbatorii Pastele 2012, le dorim
PASTE FERICIT alaturi de cei dragi ! Sa ne revedem sanatosi si voiosi cit de curind ! Numai bine tuturor ! :)
Aproximez o prezenta a 8-9 echipaje. In caz ca mai exista amatori / doritori "pe ultima ora" , va asteptam pe toti cu mic cu mare cu ceaunul pregatit ! Mielul si voia buna, va fi permanent !
.