A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Mesaj de Popa Violeta »

Si fam. Popa participa la cina festiva - 3 persoane. Sosim pe data de l iunie, pana in pranz.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Daca se oibserva ca o parte majora a colegilor vor pleca spre casa pe 3 iunie (spre a fi luni la serviciu) ar fi benefica schimbarea orei si denumirii - de ex. ora 13 - pranz festiv. Dar asta numnai dupa ce vom avea lista completa a participantilor. Macar odata in an sa fim toti impreuna.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Serpescu Gheorghe scrie:Serpescu Gheorghe 2 adulti si o fetita de 12 ani, fara masa festiva, deoarece Duminica seara trebuie sa plecam acasa.
Sa inteleg Gigi, ca inca neprimind raspunsul la aceasta intrebare ...
Serpescu Gheorghe scrie:Oare soacrele au voie? Stiti bine ca totdeuna eu am plecat la intalniri si cu soacra ...
... lasi soacra acasa si scurtezi sejurul ? Ovidiu si-a dat acceptul si pentru soacre, pot participa, dar numai cu conditia ca ginerele sa revina la sentimente mai bune in privinta sponsorizarii. 😉

PS. Cristi, te rog trece si la noi 2 portii la masa festiva. Multumesc !
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Fam. Cibotaru 2(3) persoane Iasi- participa la cina festiva -2(3) meniuri.
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Matei Sandu,Luiza si Denisa,din data de 29,cu participare la cina festiva si alte activitati.
SA NE VEDEM CU BINE
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

Sandu Matei scrie:Matei Sandu,Luiza si Denisa,din data de 29,cu participare la cina festiva si alte activitati.
SA NE VEDEM CU BINE
Ne insciem si noi 2 pessoane familia vezeteu
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Stimati colegi , nu e cazul sa citati mereu mesajul de deasupra dvs.
Multumesc de intelegere .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Alin Rus
Membru asociat
13
Oras: Tarnaveni
Data nasterii: 28 Ian 1968

Mesaj de Alin Rus »

Fam Rus , Tarnaveni , 3 persoane la cina festiva , sosire 31.05
Knaus 450 Eurostar, Land Rover Discovery 5
tel 0745611168 , alin_bloc@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Catalin Gigi scrie:Atat eu cat si colegii mei din CD ne alaturam grupului de organizatori ...
Gigi, haideti sa mai resuscitam acest topic. Maine-poimaine vine intalnirea si nu prea se mai scrie nimic aici.
danbabanu
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Buna ziua si felicitari pentru actiunea pe care o organizati !
Confirmam si noi - Babanii - prezenta cu 2 adulti si 1 copil (f). Vom ajunge vineri seara, probabil dupa ce se va intuneca ca mai repede nu reusim sa scapam de la munca.
In ceea ce priveste organizarea si activitatile oferite copiilor de 1 iunie si avand in vedere locatia unde are loc intalnirea (am vazut ca exista si o piscina), vin cu o propunere ce priveste waterball (cei care au fost la Iepuresti stiu de sferele de mers pe apa). Daca gazdele de la Laguna Albastra ne permit, pot veni cu 2 waterball de 2 metrii + accesoriile necesare si putem organiza un concurs pentru copii, gen eliminatoriu, pe un traseu stabilit : cine ajunge primul de la punctul A la B, in aceste sfere.
Referitor la activitatile sportive am deasemenea o propunere pentru adulti, doar ca nu se poate considera concurs ci mai degraba o "proba de curaj" : Zorbing. Pentru cei care nu stiu ce inseamna, prefer sa fie surpriza. Singurul lucru este sa imi permita relieful sa facem asta (am nevoie de o panta de cca 10-20 grade + plan drept, de preferat acoperit cu gazon si fara obstacole).
Pentru activitatile sportive nu am vazut volei (sau beach-voley). Pentru asta pot sa pun la dispozitie tot echipamentul necesar : fileu + minge. Doar doritori sa existe si daca avem parte si de nisip, ar fi extraordinar ! Eu sunt pasionat si abia astept vacanta mare de vara sa ajung pe plaja de la 2 Mai ...
Am vazut propunerile pentru concursuri si fiind o persoana activa care accepta orice provocare, sunt interesat de cateva din activitatile propuse pana acum : fotbal (daca este nevoie de portar puteti conta pe mine), fotbal-tenis este deasemenea ok, tenis de masa - nu am cu ce sa aduc masa dar cu paletele ma descurc acceptabil ...
Am inteles ca se va organiza o masa festiva duminica seara. Am dori sa participan si noi la ea, doar ca duminica seara trebuie sa fim acasa (Bucuresti) si sa ne pregatim de o noua saptamana de scoala/servici. Din cate am inteles nu am fi singurii care trebuie sa plece duminica si in acest sens nu ar fi mai bine daca masa s-ar tine sambata seara sau duminica la pranz ?
Astept informatii cu privire la toate aceste activitati propuse (avand in vedere ca suntem noi in acest club va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac mai departe). Ramane la latitudinea organizatorilor ce vor alege, important este sa se stie ca toate acestea se pot face.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Strimbenii - ajungem vineri pe la pranz plecam luni
Cina festiva - 2 meniuri

Daca nu stiati - luni 4 iunie este liber ( pentru elevi si bugetari cel putin)fiind Rusaliile.
Irina, Mircea,piticii si Raya
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Fam. Apreotesei 2 adulti si 2 copii. Bacau. Plecam vineri dimineata din Bacau si ajungem in jur de ora 15 - 16. plecam inapoi luni la amiaza. Bineinteles si cina festiva.

PS. Si il conving eu si pe "cumatru" chiar daca nu e cotizant. Sa il aducem in randul "celor drepti".
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Scrie răspuns