1-8 Martie Pensiunea Rasnov

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: 1-8 Martie Pensiunea Rasnov

Mesaj de Sandu Toma »

@Traian
Pentru ca te-am dezamagit si vreau sa folosesti camperul la iesirea de 8Martie, iti recomand sa-l suni pe Radu Pascu si el scolit la Truma, care iti poate rezolva problema.
Mi-ar fi facut mare placere sa te pot ajuta, dar...din pacate nu putem fi impreuna cu voi la Rasnov :(
Orice problema are o rezolvare practica
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Gigi
Firma de catering de care vorbesti e aceeasi cu cea cu care am vorbit eu si chiar mi-au spus de cererea facuta de tine.
Ne-am concurat reciproc. Pe de alta parte e bine ca au promis ospatar care sa aseze farfuriile.
M-au intrebat daca prefer branzeturi sau cascaval sunca si salam, dar eu stiu cum sunt branzeturile de aici si sunt satul de ele.
Eu propun sa mergen pe varianta cu mezeluri si aduc eu 2 feluri de branza (burduf si telemea) cu care completam aperitivul (Eu am 2 vaci cu lapte si branza e din productie proprie)
Vriantele cu snitel pot fi pacaleala ca nu stii cata carne si cat aluat contin. Pe de alta parte trebuie stabilit oarecum gramajul fripturilor de pui si de porc.
Atentie, in cazul variantei cu frigarui sau snitel mi-au spus ca nu mai intra si porc.
Intre cartofi taranesti si orez eu prefer cartofii care ies mai bine bucatarilor din zona asta. Eu personal prefer varza nu muraturile
Comanda fa-o tu Gigi, ca stii cate meniuri comanzi avand legatura telefonica cu colegii.
Pana la urma cate camere se ocupa in pensiune? Te ocupi de rezevarea camerelor. Daca se mai inscriu cumva si altii noi ca si tine putem sta in rulote dar vom fi acolo tot timpul. Eu ma consider gazada ca Rasnovean ce ma aflu.

Ce prevedeti ca se va manca in restul zilelor in afara de masa festiva? Cei din rulote (deocamdata numai 3 rulote) isi fac, dar ceilalti ?
Avem unde gati ? Aducem toti cate ceva gata preparat, sau aducem sa facem acolo? Oricum ar trebui sa mancam la comun in pensiune ca nu suntem multi.
Eu pot sa aduc un barbequ cu butelie unde intra 10 fripturi odata si il putem folosi afara chiar si daca ploua.
Varianta asta mi se pare mai buna pentru ca de gratar ne ocupam noi barbatii ( lasam fetele mai lejer) ca doar e cheful de martisor si ziua femeii.
Daca timpul e bun se vor face desigur si alte preparate "off..."
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Am retinut eu bine ca s-ar cauta persoana de sex feminin pentru cazare la camera ?
Sa cautam?
Eu o sa aduc acel barbequ cu butelie ca sa fie usor de facut rapid o fripturica nu numai cand e jar. (asta fara legatura desigur cu gluma de mai sus)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Catalin Gigi scrie: ...Anunt . pt cei care vor mai mult de 2 portii la masa festiva sa ma contacteze deoarece urmeaza sa dau comanda ......
Pentru cei care doresc mai mult de 2 femei la camera tot tu dai comanda ? ...
Traian Baltateanu scrie:Am retinut eu bine ca s-ar cauta persoana de sex feminin pentru cazare la camera ?
Sa cautam? ...
...sau Traian ?
Da Traiane, cauta, ca doar e ...ziua femeii ! sa o sarbatorim cum trebuie ! :D
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Frumoasa organizare pentru asa zisa venire a primaveri.Locatia super,orcum vom face si noi o plimbare,fara rulota si cred ca o sa ne intalnim prin zona.Ghioceii mei din gradina nu au nici-o sansa sa iasa,zapada e peste un metru peste ei.Dar o sa iasa cand trece zapada.Sa ne vedem sanatosi cu drag janOmvesel.
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Jane, am asteptat un raspuns la PM. incearca 0722378977
La Rasnov zapada se va topi complet pana maine. (Sper ca in saptamana urmatoare sa nu ne inzapezim din nou.) Au ramas numai nametii de la dezapezire. Ghioceii sper ca o sa apara pana atunci chiar in zona aia a pensiunii.
Dar tu mai pastreaza ceva zapada ca poate o aduci sa tinem vinul la rece. O sa ma duc miercuri sau joi sa fac o poza la teren ca sa stiti cum veti gasi locatia cand veniti. Va luati cizme de noroi sau sandale ? Ca sa nu uit, poate imi amintiti aici pe forum.

Nelule, caut eu femeie dar eu sunt altruist (deh nevasta geloasa) ma gandeam la Vali Panait, care e singur la camera. Sper sa guste gluma.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Traian Baltateanu scrie: ...Nelule, caut eu femeie dar eu sunt altruist (deh nevasta geloasa) ma gandeam la Vali Panait, care e singur la camera. Sper sa guste gluma.
Daca i-o si aduci, sigur "o va gusta".
Daca nu o "gusta" el, mai pot veni si altii solo. Iar vorbesc prostii :oops:
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Traaiane draga ,am trimis mesaj pe MP.multumim inca odata.janOmvesel.
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Perioada este 2-3-4 Martie
1.Gigi Catalin...........participa la masa festiva 3 pers ...cazare la camera dar si la rulota )))
2.Daniel Mihai...........participa la masa festiva 2 pers ...cazare la rulota
3.Vali Mocanu...........participa la masa festiva 2 pers....cazare la rulota
4.Colea Nasalciuc........participa la masa festiva 2 pers ...cazare la rulota
5.Augustin Munteanu ...participa la masa festiva 2 pers...cazare rulota
6.Cristi Lupu............participa la masa festiva 2 pers ...cazare la rulota
7.Mihai Floarea........participa la masa festiva 2 pers ...cazare la rulota
8.Traian Balteanu.....participa la masa festiva 2 pers ...cazare la autorulota
9.Liviu Adrian.........participa la masa festiva 3 pers ...cazarea la camera
10.Vali Panait ..........participa la masa festiva 1 pers de sex masculin ....cazarea la camera
11.Nelu Predonu,.......participa la masa festiva 2 pers ....cazarea la camera
12.13.14. Gigi Ionita .........participa la masa festiva 6 pers plus 2 copii deci 8 pers....cazare la camera 3 camere , vine cu 2 familii de pretenii care sunt si preteni mei dar ii trec la el )))
15.Cristi Pavel.........participa la masa festiva 5pers ....cazare la apartament .
16.Gherghina Laurentiu....2pers ,participa oll inclusiv ))))).....cazarea la rulota
17,Dumitrache si el si ea))))......2 persoane, cazare la rulota, cu all inclusive

Trebuie sa faceti specificatia daca veniti cu rulota sau la camera !!!!
La fel si daca participati la masa festiva, care va fi comandata la o firma de ,,caterinca,,.

Va rog frumos sa ma contactati telefonic sau pe forum pt confirmare ...

NU MAI SUNT CAMERE LIBERE
Anunt . pt cei care vor mai mult de 2 portii la masa festiva sa ma contacteze deoarece urmeaza sa dau comanda ...

Traian multumim pt implicare si te asteptam sa vi sa contribui cu ce iti doresti ...meniul este cel afisat de mine deoarece majoritatea asa au ales ...dar putem comanda si cateva portii cu ,,porcarii,, asa cum a spus si Nelu Predonu .

In vizita sunt asteptati si eventuali ,,fripturisti,, :mrgreen: ...
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Traian Baltateanu scrie:.... Sper sa guste gluma.
O gust...daca are 18 ani si face masaj thailandez... Imagine Imagine
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Da ochii sa fie oblici sau presbiti ?
Nici nu esti pretentios. Poate avea 18 ani de la intrarea in m...pauza ? astea se gasesc mai usor si nu cer bani. (maica... da violuu' ....)
Gheorghe Raluca
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 03 Mai 1979

Mesaj de Gheorghe Raluca »

Buna ziua,

Isi anunta participarea si familia Dumitrache - 2 persoane, cazare la rulota, cu all inclusive (Gigi stie ce spun) - de vineri pana duminica!
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.

TEL: 0722.672.011

EMAIL: ralucapui@yahoo.com

Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Scrie răspuns