Ajutor pentru Andreea

propuneri de actiuni
actiuni finalizate
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: Ajutor pentru Andreea

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am fost la BCR,dar fiind aglomeratie mare,am ales sa transfer din contul de salariu suma donata.Dupa,am aflat insa ca asa dureaza 24-48 ore pana va intra efectiv suma in cont la BCR.Cum operatia s-a amanat,vad,sper sa ajunga in timp util si banii.Succes!
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Nu am scris deoarece am tot tinut legatura cu ei, in speranta a citor mai multe vesti. Am vorbit cu Adi. Dupa RMN ul de dupa masa, spre seara a intrat la tomografie.
Miine dimineata in urma acestor doua analize, medicul Tascu A va decide cind o va opera. Intirzierea operatiei se datoreaza si faptului ca nu-s decit 2 anestezisti ...
Oricum, noi tragem sperante si sintem optimisti. Avem medici f. buni, dar la tehnologie stam mai rau..Dupa ce se va produce operatia in sine, va vom da de veste.

Referitor la ajutorul acordat de dvs, pot zice ca nu visam ca sa se stringa in cont 10200 lei in citeva zile. Asta denota ca rulotistiiau suflet mare si se ajuta intre ei !
O dovada ca indiferent apartenenta si culoarea, tot rulotisti-camperisti ne numim. Multumirile-s nimic pe linga sentimentul descris de Adi si Tania vazind gestul dvs
Multumim tuturor si sa auzim de bine ! Sanatate maxima la toata lumea, caci restul le vom rezolva ! Atasez asa cum am promis, extrasul de cont cu depunerile dvs.

O poza in care Andreea va transmite multumirile ei.. Ma tot gindesc cum va fi, cind va creste mai mare si va incepe sa inteleaga, cam ce s-a intimplat zilele acestea...

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

.
Imagine
Imagine
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Asta seara, a fost Adi in fuga pe la noi. Noutati nu sint deoarece medicul a fost in recuperare dupa ziua grea de ieri si abia miine dimineata va lua o decizie.
Ce a afirmat din ceea ce ar fi auzit Tania, ar fi faptul ca el doreste ca personal sa se ocupe de ea. aceasta e un lucru bun zicem noi. Deci, stam in asteptare.
Oricum va vom tine la curent imediat dupa eveniment. Adi si Tania stau ceas de ceas cu Andreea. Un Weekend placut si sanatate maxima tuturor colegilor !
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Acum ne-am intors de la Andreea si prin intermediul nostru,fam LIOPA va multumeste tutoror din inima!
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

...Multumiri pt vizita de azi - foto 3

Imagine

Ieri linga Brad

Imagine

Un zimbet pt dvs

Imagine

Duminica - impreuna cu fetitele lui Sandu Matei.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumiri din partea Fam. Liopa ( mai mult decit multumiri ) familiilor ce cu suflet mare au daruit inainte de Sarbatori ajutor pt sprijinul Andreii.
Mihai Soare 1000 lei - Maria Holom Ploiesti- 200 - Odenie Sergiu 100 - Marian Ciocan 200 - si Cica Ovidiu 300 lei. Tuturor Andreea va multumeste.

Datorita dvs. cit si sprijinului oferit, se pare ca miine dimineata 23 dec - medicul sp Tascu Alexandru, va executa operatia de extirpare a tumorii.
Ii vom tine pumnii, deoarece acesta va fi " momentul cheie ". Adrian si Tania sint neclintiti de linga cea mica si ne vor da toate vestile periodic...

Am aflat, ca aceasta aminare a medicului, a fost intentionata, pt relaxarea creierului inainte de operatie. Analizele sint f bune si are sanse f mari

Imagine
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

Am vorbit azi la telefon cu Adrian Liopa. Un luptator si la propriu si la figurat.
Ma bucur sa aud si de la Mihail Rusu ca analizale Andreei sunt bune
Ne rugam toti rulotistii la Dumnezeu ca Andreea sa se faca bine
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

In aceste clipe,cand micuta noastra rulotista Andreea,trece printro cumpana a vietii,sa ne rugam impreuna cu minunatii ei parinti,pt reusita operatiei la care este supusa chiar in acest moment. :(
Chiar daca sansele sunt extrem de mici,rugaciunile noastre si minunile LUI Dumnezeu,sper ca vor face ca acel ,,fir de ata,, de care se agata acum,sa devina o ,,sfoara otelita,,pe care sa ,,urce,,in lunga ei viata.
Dumnezeul sa ii ajute!!!
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Dumnezeu s-o ajute pe Andreea . Ma rog ca operatia sa reuseasca .
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Andreea a intrat in operatie la ora 10. La ora 14 si 20 minute, a iesit medicul si toata lumea s-a linistit. Andreea este ok, chiar o chema pe 'mami a ei.
Alte amanunte si detalii vom afla spre seara. Medicul a dorit a opera azi, spre a o avea in observatie, pina miine fiind in tura de Garda. Bine ca-i bine.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Avind in vedere ca noi vom lipsi o buna perioada dupa Craciun, pt oricine care doreste a discuta cu Adrian Liopa, nr lui de mobil este : 0763-744.443
Scrie răspuns