Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am gasit baterii pentru rulote la adresa: http://www.bannerbatteries.com/eng/bb1/ ... /index.asp Pretul pentru una de 100Ah (pretul inca neconfirmat de afara) este in jur de 100 EURO + TVA. Au reprezentanta in Bucuresti asa ca o sa primesc azi sau maine raspunsul exact. Tot pe pagina este si o modalitate simpla de calcul pentru puterea necesara in functie de consumatori si timpul dorit pentru functionare.
Poate ar fi de ajutor unora dintre noi..daca am pune pe forum documentatia tehnica a rulotei (pe marci) aflate in posesie....caracteristi...scheme electrice...etc.Incep eu: Se poate muta intr-un topic separat: Instalatie electrica T.E.C. King
Ultima oară modificat 01 Mar 2007, 09:00 de către SERGHEI, modificat 1 dată în total.
Foarte buna ideea, a mai fost o propunere asemanatoare, e drept ca se referea mai mult la ideea de a-si prezenta fiecare rulota insa din pacate n-a prins, dar cred totusi ca o sa fac pana la urma un astfel de topic... Te rog cand faci up-load la imagini pt a le posta pe forum sa faci clic pe resize 640x480 ca altfel ies prea mari pozele si inepi sa te plimbi cu scrolul de colo colo ca sa citesti mesajul... Multumesc.
Mi-a dat prin cap ca poate ar fi bine sa incercam sa facem o mica biblioteca cu documentatii de rulote. Poate isi mai ia cineva acelasi model si are nevoie de o documentatie. Eu de ex caut pt rulota mea si nu gasesc pe nicaieri... Serghei crezi ca ne-am putea intalni intr-o zi sa-mi imprumuti pt vre-o 2 zile documentatia ta sa-i fac un xerox (si eventual un scan)?
Printre forumisti mai e cineva care are documentatii pt rulote (orice an, orice model)?
Nici o problema:fac un scan acum si postez .Numai ca este cam saracacioasa cartzulia....daca vrei pot sa iti dau cartea in original daca te ajuta mai mult...Nu este nici o problema...Cu placere :lol: (si eu m-am speriat cand am vazut cat de mare a iesit,, schema"....)..Stabilim o zi si o ora si iti aduc cartea (13-14 pagini...in olandeza :lol: :lol: :lol: ).O sa incerc sa iti trimit si pe email.
Ultima oară modificat 01 Mar 2007, 15:24 de către SERGHEI, modificat de 2 ori în total.
Perfect, multumesc amandurora oricum vreau sa le fac si un xerox... Ca sa nu umplem forumul de poze, ma gandesc sa fac o lista cu linkuri si sa o bag la adrese utile... si cine are nevoie si-o ia de acolo. Multumesc Serghei pt redimensionare :D :D
Mircea,fa un topic separat cu scheme electrice,scheme ptr gaz si apa.Sa fie puse pozele si atat.Fara comentarii.Date pur tehnice.Postam acolo ce scanam.Vor fi toate datele intr-un singur loc si....marca dupa marca.
@ Maurice. Scuza-ne ca am deturnat discutia deschisa de tine pe teme electrice, m-am uitat si eu la schemele tale dar ma uit cam ca mata-n calendar in afara de faptul ca te felicit ca ai sacrificat timp si energie pt o cauza nobila nu prea pot spune multe pt. ca nu prea ma pricep, dar iti sugerez sa adopti atitudinea "no news, good news" si sa concluzionezi ca sunt f. bune si nu necesita completari... :D :D
@ Misu. Bineinteles ca e folositoare... orice date tehnice, de utilizare, de intretinere sunt bine venite in orice limba ca nu e mare lucru sa faci o traducere. Important e ca atunci cand un membru cauta ceva despre rulota lui sa aiba sanse sa gaseasca in bibl. noastra virtuala... Multumesc.