RULOTISTII VESELI

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Re: RULOTISTII VESELI

Mesaj de Arcadie Sandu »

Sunt predispus (asa mi-a spus si medicul) :mrgreen: dar cu masura.
Anul acesta am campat off in speranta de a nu deranja alte persoane dornice de liniste.
De aceea cred ca este oportuna mentiunea "cu muzica" sau "fara" in momentul care lansam o invitatie catre alti colegi rulotisti.
Fendt 420 Saphir+ Passat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Corect asa este cel mai bine , astfel eliminam ulterioare discutii care ar putea avea loc si mentinem atmosfera vesela si pe forum nu doar la intalniri ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan »

Dati muzica mai ta-a-reeeeeee! Vorba cantecului. Daca s-a gasit deja solutia ca cei cu muzica sa stea separat de cei cu dormitul, este perfect.
Fiecaruia trebuie sa i se asigure un minim de confort: pentru unii asta inseamna muzica, iar pentru altii inseamna linistea unui miez de noapte.
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Sorin Stefan
Membru forum
13
Data nasterii: 11 Sep 1993

Mesaj de Sorin Stefan »

consider ca acesta este cel mai important criteriu pentru a participa la intalniri (cu muzica sau fara)fapt pentru care propun ca cei care organizeaza o iesire sa specifice daca e cu sau fara .La toate iesirile la care am participat nu s-a exagerat cu muzica,dar nici nu putem obliga lumea sa ne suporte
Vă invit să sprijinim ''CLUBRV-ul'' după care să emitem pretenţii
VW Golf+rulota LMC 1989
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Alaturi de cativa rulotisti veseli din CLUB RV in 2012, in primavara am sa organizez o intalire de acest gen , care va cuprinde pe langa muzica ( dar nu permanent), nici sa te doara capu'...... si un maraton de bancuri sau maraton de 5 min fiecare "STand up comedy" - daca-s doritori o postam la propuneri intalniri...
Momentul Stand up comedy va cuprinde pt inceput 5 concurenti, a cate aprox. 5 min ( monlog ) , spus la microfon , aduc boxa si amplificare -
Momentul maraton bancuri va cuprinde 10 -20 de bancuri spuse de voi, tot la microfon si va puteti inspira si de la cafenea din forum - dar acasa.... nu la momentul respectiv...
Acest gen de activitati am de gand sa le organizez la ore decente pt a nu deranja si pt a participa toata lumea ... dornica de a rade sau de a spune glume.... :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan »

.....Uraaaaaaaaaaa! Spune John care vine din Vaslui, capitala umorului romanesc, considerata asa datorita promotorului infiintarii primului Teatru de Revista romanesc Constantin Tanase numit "Carabus" si realizat la Bucuresti. Din 1970 exista(inca) si un Festival al Umorului care ii poarta numele, al carei editii(a XXI-a) va fi in septembrie 2012.
.....Sunt posesorul singurei biblioteci umoristice personale din tara(afirmatia apartine regretatului scriitor si critic de teatru Valentin Silvestru), care numara aproximativ peste 180 de volume.
.....Spun asta ca am avea de unde alege diferite subiecte, glume, epigrame, micro-scenete care, de ce nu, le-am putea pune si noi in scena. Daca se va subscrie la propunerea mea, celor care se inscriu pe lista participantilor, le pot trimite pe net scanari ale unor texte ce ar urma sa le selectez.
.....Am si o colectie care cuprinde afise, insigne, medalii, autografe s.a. care pot constitui suportul realizarii unei mici expozitii a carei vizionare ar putea preceda activitatea lansata de Ciprian.
.....Si de ce nu, acestei activitati i-am putea da si un nume si sa fie editia I (cu diplome, medalii etc).
.....Sa radem sanatosi!
.....P.S. Venind de pe topicurile Propunere infiintare BLOC National Rulotisti Romani si De ce trebuie sa existe doua sau mai multe asociatii ? , dand peste propunerea lui Ciprian, imi venea sa zic: Gata, ma las de "politica". Voi trece la ceva mai comestibil - Rulotistii veseli. :D
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Cipriane draga la asa ieseala ma inscriu si EU la primavara, astept numai data si locatia ..si gata sunt prezent.janOmvesel.
Dobre Pavel
Membru forum
13
Oras: bucuresti
Data nasterii: 13 Apr 1973

Mesaj de Dobre Pavel »

CIPRIANE abia astept startul la urmatoarea iesire din 2012 , sunt convins ca vom fii multi ,,rulotisti veseli '' :lol:
Dobre Pavel - Bucuresti - Opel Astra + Beyerland, tel 0722 247 624
Victor Sava
Membru asociat
16
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

as dori sa va adresez cateva intrebari draga domnule Lupu Ciprian:
-pe fondul muzical oferit de dvs se poate si dansa pe varfuri fara a deranja vecinii?
-se poate acompania fara a acoperii muzica cu ceva instrumente live ?
-daca in programul de muzica figureaza si populara (sarbe ,hore)
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.Cu deosebit respect.
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Ciprian incearca sa faci o lista si sa incepem sa organizam ceva deja sa nu ne prinda caldura nepregatiti. :mrgreen:
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Daca tot a luat nastere Rulotisti Veseli la Paltinu,putem face o iesire organizata chiar acolo.mai la inceputul anului sau......oricand.singura conditie este ca frustrarile si barfele sa ramana la poarta.
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , mai acum ceva zile am inceput sa fac lista dar am considerat sa mai avem putina rabdare sa vedem daca se vor strange mai multi colegi , trebuie sa vedem si locatia pentru intalnirea Off camping ,pentru a putea face exact ce dorim ..

Precizez ca iesirea este cu MUZICA de toate genurile , inchiderea programului va fii undeva dupa ora 0 , spre dimineata . Va mai fii stand up comedy , bank show , multe alte jocuri de societate .
Cine mai are ideei ca astfel de jocuri sint bine venite pana la data iesirii..

Multumesc

P.S. Ca si initiator al topicului rog moderatorul sa inceapa lista , sper sa-l nu-l rog de 2 ori :lol:
Ultima oară modificat 11 Dec 2011, 10:02 de către Sorin.Sibiceanu, modificat 1 dată în total.
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Scrie răspuns