Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Se strange menghina si cu asta si cu legea campingului si atunci va trebui ca oficial asociatia sa aiba astfel de contracte exclusive sau preturi preferentiale in campingurile din aceste zone , si cand spun preferentiale am pretentii mari nu diferenta de 5 ron fata de tarifele afisate .
IN alte conditii rulotistii sunt tentati sa iasa in continuare off camping dar nu stim cat sa va mai putea .
NU as vrea sa mut discutia spre zona in care toata lumea intreaba pt ce sa dea banii pe cotizatie - "ce primeste la schimb "pt ca nu vreau ca topicul sa se confunde cu " pt ce cotizam " adica acesta viewtopic.php?f=16&t=719&hilit=cotizez
de aceea important este sa cautam ce trebuie facut nu sa intrebam de ce platim sau pt ce
Asadar , o idee de subliniat este ca asteptam contractarea sau initierea de demesruri ( s -au si facut unele cred ) , in vederea stabilirii a 3 locatii de care avem nevoie , noi rulotistii :
UNA in zona de Munte , una spre Tulcea - Delta D. , una catre mare , Constanta ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Zona de la mare este acoperita avem la Venus camping destul de mare si incapator in care vom fi primiti destul de bine si sa nu mai spun de preturi.
Depinde cine si cum va negocia . Nu cred ca exista camping cu asemnea dotari inclusiv curent la 40 r pr zi. Deci ? Va asigur ca pentru Venus avem porta deschisa Non Stop.
Asa este Nae , ai dreptate , darrrr ,atat Bratuescu cat si eu ne refeream la o locatie care sa fie a noastra a lui CLUB RV ,
-n-as vrea sa fac referire si eu la forumul celalalt , dar e de apreciat ce s-a facut , nu are rost sa ne ascundem dupa deget !
deci vrem o locatie pe plaja la mare , alta in delta si alta la munte . La camping , exemplu Venus palace , nu se pot organiza intalniri sub egida Club RV decat de genul celor de la Bran cum a fost - nationala - din 13 iun .
Ciprian vad ca tu esti si mai visator de cit mine. Tu vrei cu buget de 60 de mil de lei
pe an sa ai un loc al nostru al clubului?
Stii e o vorba romanesca speri mata dar speri degeaba , un loc al nostru costa mii bune de euro asa ca nu mai visa copilarii.
Aaaaaaaa sa se mareasca cotizatia sa vina bani la buget din orice as mai intelege dar asa cu ce avem noi in buget slabe sperante , e bine sa raminem la reducerile din campinguri si alea sunt foarte bine venite . Mai ales ca latul se stringe la maxim pentru iesirile off.
da ai dreptate. poate daca vom avea ceva sponsori si trebuie identificati si atrasi acestia vor mari bugetul cu mult peste suma stransa din cotizatii.
CRED ca acesti sponsori ar putea fi importatorii de rulote , autorulote , accesorii ....
Ionut miile bune de euro ereau pentru chirie , sutele de mii de euro sunt pentru cumparat, credema si eu doresc cea ce tu vrei dar la momentul actual cu bugetul pe care il avem nu cred ca avem posibilitatea asta .Este parerea mea stiu ca e tratata altfel dar sa dea bunul dumnezeu sa se reuseasca asa ceva .
Stimati colegi, sunt pe acest forum din iunie 2006 si membru cotizant din augus 2011. Am hotarat sa devin membru cotizant pentru simplu motiv ca am vazut inplicarea in rezolvarea problemelor acestui club a mai multor colegi din clubrv. La fel cum sa intamplat cu aceasta asociatie de la infiintare pana in prezent, la fel se intampla si cu acest topic, citesc acest topic si constat o asemanare izbitoare cu opera lu Brancus, mai precis cu Coloana Infinitului. De ce cu Coloana Infinitului? Apare o idee a unui membru ce ar dori de la Clubrv, incepe sa se dezvolte acea idee dupa care apare cineva si o strange de gat. Tipic romanesc, cum incepi sa te dezvolti apare cineva si te strange de gat, incepi iar sa te dezvolti apare alcineva si te strange de gat etc. :lol: .
Hai sa lasam acet topic sa fie benefic clubului si sa ajutam CD-ul sa- si faca treaba pentru care a fost ales.
P.S. Dupa ce aceasta postare e citita de toti participanti la acest topic rog un moderator sa mute postarea la topicul " De ce m-am saturat sa fiu roman "
Fişiere ataşate
Coloana_infinitului,_Targu_Jiu (Copy).JPG (26.12 KiB) Vizualizat de 2580 ori
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE
Pt ca latul sa nu se stranga ( cu legea picnicului ) , putem face o petitie sa strangem semnaturi de la cortisti , motociclisti ( eu sunt forumist si pe moto) , rulotisti ( indiferent de club) si initiem o scrisoare-petitie in care ne exprimam dorinta de a ne petrece timpul in natura fara a o polua.
Iesiri off vor exsista pt ca in campinguri nu poti polua fonic , deci indiferent de ce legi vor exsista in Romania, se va iesi off in continuare pe balti de pescuit ( aici fara galagie ) , pe diferite proprietati ale unor membrii , prin parcuri ( vezi cazul Bragadiru unde am fost si noi , langa casute ) ,strand-uri ( vezi Ocnita-RM Valcea ) ,,,, pe langa ferme ( vezi ferma BOJA / Buc , sect 6 ) , in locuri de picnic legale ( vezi - Mogosoaia - unde se poate fara probleme), Cernica ( locuiesc in zona- primaria a adus pubele pt grataragii si wc eco)+ alte locatii unde "se poate discuta " sau cere voie ( vezi Pustnicu') , - locatii care nu -s camping uri dar pot oferi apa , colecta gunoiul ... eventual oferi curent ...
Poate clubul va putea avea contract cu 10 locatii de acest fel din Romania , unde rulotistul care este bine dotat se foloseste doar de apa si fiind membru asociat , plateste si simbolic 5 ron/ zi sau 15 cum am platit noi la strand la Amara Slobozia pt campare . , dar nu 100-sau 120 ron ca la unele camping-uri pe care n-am sa le enumar ca sa nu "mutam " discutia spre alta directie .
Membrul forumist va dori imediat sa devina cotizant fiind tentat in acest mod sa o faca pt a accesa astfel de locatii in care exclusivitate au cei cotizanti .
Eu ca si multi din dvs pot merge la camping sa platesc pt o saptamana 300 ron , dar unii care fac 7 astfel de iesiri pe an prefera ca si mine , de altfel , care am iesit in aceasta vara cu rulota mai mult de 20 de weekend uri iesiri de 3 nopti fiind mai "agitati" evitam camping-ul unde poate deranjam la anumite ore.
asa ca mai bine merg cu 4 rulotsti , 2 motociclisti / cortisti , intr o locatie off - dar cat se va mai putea face acest lucru ?
Tre' sa ne facem lectiile...din timp
Va salut , acum sint la Sibiu in delegatie , maine cand vin ma opresc la Cumpana unde am facut o parte din concediu . Acolo chiar la cabana Cumpana este si camping cu 20 ron /zi + curent , peisajul minunat pe marginea lacului de acumulare Vidraru . Vreau sa vorbesc cu responsabilul locatiei sa fim parteneri cu preturile de rigoare si utilitatile respective.
Cand am fost in concediu am avut ceva discutie cu responsabilul locatiei , si ar fii interesat de acest parteneriat dar din cate am inteles ar vrea sa facem publicitate si pentru cabana Cumpana , maine vorbesc mai multe despre aceasta problema sa vedem cum facem sa fie bine acest pentru clubul nostru .
Pana maine cand vin cu mai multe detalii va doresc multa sanatate .
Este o dovada a ceea ce poate face un membru pentru club.
Sorin.Sibiceanu scrie:Va salut , acum sint la Sibiu in delegatie , maine cand vin ma opresc la Cumpana unde am facut o parte din concediu . Acolo chiar la cabana Cumpana este si camping cu 20 ron /zi + curent , peisajul minunat pe marginea lacului de acumulare Vidraru . Vreau sa vorbesc cu responsabilul locatiei sa fim parteneri cu preturile de rigoare si utilitatile respective...
Bravo Sorine!
Daca te intelegi cu el si ai la tine, lasa-i si cateva autocolante cu Clubrv de pus in geam la receptie. Asa trebuie practicat peste tot, sigla clubului sa isi faca si ea datoria. Ati vazut ca sunt cca.14.200 de RV-uri inmatriculate, va dati seama cati dintre proprietari habar nu au de existenta cluburilor de rulotisti ?
Ar fi bine daca membrii CD ar stabili de comun acord o propunere tip, scrisa, pentru astfel de colaborari in ideea de a axista o oferta cadru de colaborare.
Aceste propuneri scrise ar trebui sa existe la membrii ce incearca benevol astfel de demersuri.
Asta ma refer, pentru a evita avansarea unor oferte de catre cel ce face astfel de intreprindere, ce nu ar fi in total acord cu cele stabilite la nivelul conducerii clubului.