BOICOT CAMPINGURILOR CARE PRACTICA PRETURI NESIMTITE

topicuri ce scot in evidenta deficentele majore ale unor unitati de campare
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Re: BOICOT CAMPINGURILOR CARE PRACTICA PRETURI NESIMTITE

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Ioo ,raman la aceeasi parere personala ...ce depaseste 30-35 ron/zi este GOLANIE !!! :evil: ..mai ales in situatia actuala a tuturor romanilor ,deloc de invidiat :(
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Topicul este despre ''Boicotarea campingurilor care practica preturi nesimtite'', daca mai deviati de la subiect inchid topicul pana la calmarea spiritelor (Vali P)
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Topicul este despre boicotarea campingurilor care practica preturi nesimtite si cum am mai spus intr-o postare anterioara :
Panait Valentin scrie:... definita cuvantului ''boicot'' este : De la Wikipedia, Boicotul este o interdicție declarată împotriva unui individ, a unui grup social, a unui stat prin care se stabilește refuzul de a cumpăra, a vinde sau a întreține orice fel de relații cu cei supuși acestui procedeu. Boicotul mai este și o metodă de luptă politică sau economică, constând în sistarea organizată a relațiilor cu o persoană (fizică sau juridică) în semn de represalii.

Faptul ca unii(destul de multi) dintre colegii nostri,dupa ce se informeaza asupra preturilor din aceste campinguri(uneori direct din postarile noastre) aleg sa se duca in alta parte se chiama ca-i boicoteaza.
Raspunsul asociatiei(parerea mea !) este tocmai acest topic care este public si unde colegii scriu despre nemultumirile lor vizavi de preturi.
Cred ca nu vrei sa ne vezi pe la portile unor campinguri cu pancarte si strigand mai stiu eu ce ! :mrgreen:
Despre atitudine si coalizare...hm ! da-mi voie sa nu ma pronunt !
Cam seamana cu exemplul dat de Nae despre magazinele lui. Fiecare patron de camping stabileste singur pretul , scopul asociatiei este sa gaseasca parteneri cu care sa incheie contracte avantajoase pentru membri ei(vezi Venus,Darmanesti,Bran,Mustang,Aurel Vlaicu SI VA ASIGUR CA MAI URMEAZA !)
Campingurile din Mamaia au fost abordate de diferiti colegi in decursul anilor pentru o colaborare, dar raspunsul a fost intotdeauna un NU categoric !
Daca un coleg crede ca poate reusii ce nu au reusit ceilalti inainte in privinta celor din Mamaia sau de oriunde altundeva sa posteze (concret nu vorbe !)si garantez ca va avea tot sprijinul din partea asociatiei, de idei si sfaturi nu ducem lipsa !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Vali problema asta ca sa putem negocia noi este aiurea , am fost de curiozitate la Jupiter campingul vecin cu Venus si am fost luat tare de tot de catre adminstratora campingului care m-a intrebat ce caliate am eu in acest club? S-a vina directorii sa negocieze cu patronii ca nu stam sa discutam cu orice drumet de pe strada.
Cea ce ai intilnit u la Venus ma refer la Lurentiu care a avut deschidere se intilneste mai rar, de aceea tot spun sa lasam conmducerea sa alerge si sa ne demonstreze ca vrea pt noi tot ce e mai bun.
Eu am spus unde am avut ceva probleme sa scriem aici sa atentionam CD cu cea ce nu ne-a placut si acestia sa ia masurile de rigoare in scris , dupa care se va trece la alte genuri de masuri.
CORECT?
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Panait Valentin
Membru asociat
16

:D Daca ai folosit acelasi stil inconfundabil cred si eu ! :mrgreen:
Nu este usor sa te deplasezi in mod special pentru o negociere anume(timp, bani, etc) de aceia am spus sa incerce fiecare pe unde se duce si îi place sa faca un prim pas spre o colaborare !
VALI,
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

@ Nae
Daca tot l-ai abordat pe Administratorul campingului vecin cu Palace, inseamna ca ai luat un numar de telefon sau o adresa de e-mail a omului, ca sa il putem contacta si i-ai inmanat si un pliant CLUBRV !
Te rog sa transmiti acest telefon sau e-mail in vederea contactarii de catre membrii CD pentru negociere.
Asa pot ajuta TOTI MEMBRII, nu prin negociere directa cu administratorii !
Stabilirea primului contact cu campingurile este deosebit de importanta.
Orice problema are o rezolvare practica
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Am o propunere...sa se faca o lista neagra cu aceste campinguri, sa se arhiveze orice impresie sau imagini asociate cu aceste campinguri facute pana in momentul de fata,la urma urmei acest lucru este o reclama pentru ei, in sensul sa nu mai existe pe forum...logica fiind ca cine ar vrea sa ajunga intr-o locatie ajunge pe forum si isi ia informatiile de pe aici, daca nu gaseste, sigur este indrumat acolo unde sunt si informatii adica in campingurile agreeate...trebuie sa fim uniti iar cei care ajung totusi in acele campinguri, pt ca nu poti sa interzici ci doar sa sugerezi...nu au voie sa posteze pe forum imagini cu acele campinguri...poate o parte dintre noi o sa sufere dar nu in totalitate in sensul ca exista si alte alternative, dar o sa se ajunga sa fim cautati de "ei" si atunci v-om vorbi altfel!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Panait Valentin
Membru asociat
16

Info. despre campingurile vizitate de colegi gasiti in topicul ''Campinguri din Romania'', nu trebuiesc sterse deoarece in felul acesta omul isi face o parere(buna sau rea) si actioneaza in consecinta, cat despre interzicerea postarii de imagini...hm, nu stiu ca sa zic, sunt si persoane care agreaza acele campinguri si nu pot fi discriminate prin acea interzicere.
Totul se rezuma la ceace isi doreste fiecare in functie de posibilitati si afinitati, aici gasiti doar pareri pro si contra unei locatii, alegerea va apartine !
VALI,
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@Vali...cum indrumi colegii sa ajunga in campingurile agreeate de asociatie?
Daca nu se gaseste o cale de a alege toti sa mergem numai in campingurile agreeate, atunci toate discutiile de mai sus nu-si au rostul!!!v-a ramane exact ca la inceput...
Ultima oară modificat 01 Iul 2011, 14:29 de către Niky Radu, modificat 1 dată în total.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Panait Valentin
Membru asociat
16

Afisandu-le pe pagina principala a forumului : viewforum.php?f=70 si prin postarile voastre referitoare la respectivele campinguri din topicul ''imagini si impresii'' precum si in topicul ''Campinguri din Romania''
VALI,
ANDREI AGRIGOROAEI
Membru forum
14

Mesaj de ANDREI AGRIGOROAEI »

Va propun o rezolvare simpla.

Am cativa prieteni cu terenuri bune. Unul la Costinesti. Il ofera gratis spre utilizare o perioada. In Interiorul Clubului nu avem nevoie de avize sau autorizatii. Mai aveti fiecare sigur cate o cunostiinta sau un teren personal in locatii frumoase. Trebuie maxim 2 pe litoral, si 3-4 in tara pentru inceput. Si ne organizam singuri. Si nu mai dam bani la nimeni. Ca suntem oamnei cu bun simt. Si asa o sa intre si toti rulotistii in club daca le oferim acces aproape moca. cu o taxa de 10 ron pe zi acoperim paza si curent si apa. Restul mai aduce fiecare. Un pomisor, o floare, o masa, un leagan.

Ce ziceti?
Mercedes E250 BK + KIP
0721 911 311
Panait Valentin
Membru asociat
16

O idee buna, o vom supune atentiei CD-ului, aceasta postare o mut la topicul dedicat !
Editat Sandu T : Ceva date (foto, localizare, suprafata,acces) pe PM la unul din membrii CD ar fi de mare ajutor pentru luarea unei hotarari ! Multumesc !
VALI,
Scrie răspuns