Topicul este despre boicotarea campingurilor care practica preturi nesimtite si cum am mai spus intr-o postare anterioara :
Panait Valentin scrie:... definita cuvantului ''boicot'' este : De la Wikipedia, Boicotul este o interdicție declarată împotriva unui individ, a unui grup social, a unui stat prin care se stabilește refuzul de a cumpăra, a vinde sau a întreține orice fel de relații cu cei supuși acestui procedeu. Boicotul mai este și o metodă de luptă politică sau economică, constând în sistarea organizată a relațiilor cu o persoană (fizică sau juridică) în semn de represalii.
Faptul ca unii(destul de multi) dintre colegii nostri,dupa ce se informeaza asupra preturilor din aceste campinguri(uneori direct din postarile noastre) aleg sa se duca in alta parte se chiama ca-i boicoteaza.
Raspunsul asociatiei(parerea mea !) este tocmai acest topic care este public si unde colegii scriu despre nemultumirile lor vizavi de preturi.
Cred ca nu vrei sa ne vezi pe la portile unor campinguri cu pancarte si strigand mai stiu eu ce ! :mrgreen:
Despre atitudine si coalizare...hm ! da-mi voie sa nu ma pronunt !
Cam seamana cu exemplul dat de Nae despre magazinele lui. Fiecare patron de camping stabileste singur pretul , scopul asociatiei este sa gaseasca parteneri cu care sa incheie contracte avantajoase pentru membri ei(vezi Venus,Darmanesti,Bran,Mustang,Aurel Vlaicu SI VA ASIGUR CA MAI URMEAZA !)
Campingurile din Mamaia au fost abordate de diferiti colegi in decursul anilor pentru o colaborare, dar raspunsul a fost intotdeauna un NU categoric !
Daca un coleg crede ca poate reusii ce nu au reusit ceilalti inainte in privinta celor din Mamaia sau de oriunde altundeva sa posteze (concret nu vorbe !)si garantez ca va avea tot sprijinul din partea asociatiei, de idei si sfaturi nu ducem lipsa !