topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare tuturor
Este compatibi schiatul cu rulota?am vazut ca sunt foarte putine campinguri deschise iarna...
Pt cei care au fost la schiat,ce modele de rulote aveti?ajunge incalzirea Truma?sau mai trebuie ceva extra (incalzire in pardoseala,sau aer conditionat care si incalzeste)?
Fiind nou pe forum intreb toate aceste lucruri pt ca vreau sa achizitionez o rulota dar sunt si un impatimit al schiatului (chiar daca o sa sune rautacios,practic acest sport doar in austria si elvetia).
Care ar fi costurile cu curentul electric,adica cam cati Kw consuma o rulota pe zi (incalzire interioara la 23-25 grade,frigider,gatit,dus,incarcat laptopuri,telefoane)?
Multumesc anticipat!
Andrei
Și eu vreau să încerc asta.
Am auzit de un camping la Râșnov care are prețuri bune (atât pentru parcare cât și de locuit în rulotă).
M-ar tenta, deoarece Poiana Brașov e aproape.
Din ce știu eu, încălzirea electrică e mai costisitoare decât gazul.
Salutare Andrei. Eu pot spune (chiar daca nu practic schi) ca iti ajunge Truma pentru a face 23-25 de grade in rulota chiar daca afara sunt -15 grd. Ca un locuitor la Rasnov, am stat acolo multe zile cu temperatura scazuta. Problema este ca o butelie mare (romaneasca) te tine vreo 3 maxim 4 zile. Daca esti pregatit cu butelie... consumul de curent electric este nesemnificativ, chiar daca, pentu incalzirea rapida de la inceput, mai folosesti si o aeroterma. Ca exemplu, eu am platit pe timp de iarna, pentru un weekend, 10 ron curentul (fiind contorizat si la pretul de piata al curentului)
Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445