impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vazand pozele astea nu este greu sa intuiesc atmosfera de atunci mai ales ca stiu vremurile. Frumos, vremuri grele acoperite de spiritul tineresc/ aventuresc. "Vechiturile" fac deliciul acestui topic. Poate candva, pozele si personajele vor deveni "subiecte de studiu " :D al istoricului rulotismului romanesc. Si ca sa fie mai complet ar fi super sa avem si un topic cu inceputurile rulotismului, cu primele rulote, apoi evolutia , schimbarile . M-am tot uitat eu pe la topicul de prezentare si am mai gasit ceva "conserve", am mai gasit si pe you tube de la Rusu cate ceva,dar sunt convins ca vechii rulotisti au in albumul personal poze cu primele rulote si locurile pe unde au campat. Ar fi interesant si eu ma oblig sa fac un film. Am mai asteptat si cu alte ocazii poze, dar sper ca de aceasta data sa am succes :D
E in lucru (incetisor) impreuna cu Sandu Toma si ceilalti un viitor topic cu Istoria rulotismului ClubRV. Rabdare, ca se scaneaza poze vechi, se fac "reconstituiri", dureaza... :)
Ai dreptate,batraneste :D dar nu stiu de ce nu ma caracterizeaza atitudinea, desi suntem apropiati de varsta. Eu vreau sa se intample "ieri", sa demaram in tromba ca destul am lancezit... :D :oops: Vreau sa recuperam, daca se mai poate. :D