Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
sa revenim putin ... inainte de Amsterdam vom trece o dupamasa prin ZAAN, vom vizita 1-2 mori de vant ...
apoi, in Amsterdam,
ne vom intalni poate iar cu Mr Heineken
vom turna o bere
ne vom vedea si cu artistii care vor fi in ziua aceea in oras
ne vom da cu bicicleta
vom pune biletele de amor la fabrica de diamante
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Si din partea noastra, drum bun, vacanta placuta si, bnineinteles, asteptam pozele si impresiile de calatorie. Asta numai asa, ca sa vedem ce-am pierdut.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Azi voi pleca si-mi pare rau ca nu ne vom putea bucura impreuna de frumusetea acelor locuri. We'll keep in touch. Voi presara cu faina traseul, va urez si voua drum bun si concediu placut. Daca o sa am posibilitatea de wifi free, voi posta cateva poze.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Drum Bun tuturor ce merg la Cap Nord si sa veniti cu poze si filmulete ..
Cei care vom pleca " in sud " vom aduce la rindul nostru ceva de pe acolo..
Hai ca Octav si Cata rezista ca-s tineri,..dar tu mai Gigi cred ca o sa vi obosit totusi dupa atitia km, incit e foarte posibil sa te strigam cam asa cind te intorci ...
Sper ca mai putem sa ne mai si descretim fruntile ... Cind obositi nu ezitati a va odihni. Oboseala e mai periculoasa decit bautura.. :) - Bafta si DRUM BUN tuturor !
Draga Mona, poti sa-mi spui daca ai luat bilete, si de unde, pentru Hungaroryng. Este undeva un program? M-ar interesa tare mult, mai ales daca poti sa-mi dai cateva relatii. Anul trecut am ratat circuitul de la Budapesta.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Imi cer scuze de off topic, dearece intrebarea doamnei Popa nu are legatura cu subiectul si pentru asta exista PM, dar am sa va raspund: de pe site-ul oficial al formulei 1, eu asa am procedat acum 3 ani.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"