Inmatriculari Rv-uri - precizari

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: Inmatriculari Rv-uri - precizari

Mesaj de Popescu Niculae »

Florine se vede ca ai uitat de mine sau mi se pare?
Ti-am spus ca merge rapid sa nu disperi ca baietii se zbat cind e vb de ai nostri din Teleorman si mai ales ca ereati colegi.
Si ti-am mai spus ai trecut RAR dormi linistit ca totul e rezolvat aici la Alexandria.
Si ca prin minune am avut dreptate , bv sa dea domnul sa te bucuri de noua ta rulota si la cit mai multe iesiri.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Nae, orice incurajare este binevenita, iti multumesc pentru sfaturi, dau o berica cum ne vedem, eu stateam cu morcoveata pentru ca ma asteptam la mai mult, cine stie ce le mai dau in cap celor de aici, oricum chestia cu, colegialitatea nu prea tine la noi.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Mi-a soptit mie o pasarica ca mai intai trimiteau cererile de verificari in tarile de origine cu un curier pedestru, si-au dat si ei seama ca un mail rezolva mai rapid... :lol:
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Sa fie intr-un ceas bun Florin! Asteptam aceleasi vesti si de la Titel.
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Chiar ma intrebam cu ce mijloc trimit ei cererea in Anglia...pe bicicleta cred ca nu faci 3 luni, ramane varianta...tarash...altfel nu imi explic de ce sa dureze atat. Ar mai fi o chestie...l-am intrebat intr-o doara pe cel de la ghiseu de ce a durat atat de putin...raspunsul a fost ca am avut toata documentatia...ma gandesc la acea carte tehnica de care va spuneam .poate a fost mai usor sa intre si sa bage seria si nr acela de autenticitate . ...ma gandesc....
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Recordul la inmatriculat rulota din Anglia cred ca il detine Constanta. Astazi la ora 09.15 am depus actele si la ora 13.35 am primit numerele definitive si dovada talonului. Talonul propriuzis au spus ca il trimit prin posta. Asta nu am inteles de ce? Daca tot au scris dovada, de ce nu au scris talonul? Au spus ca il primesc peste doua zile prin posta. Cred ca au contract cu posta.
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

Talonul iti vine de la Bucuresti.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Felicitari pentru acizitie si pebtru toate cele ( acte numere ,taloane :P ). S-o plimbati sanatosi !!!
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Felicitari, see pare ca s-a inregistrat un nou record....sau poate au inteles cei de la inmatriculari ca se poate trimite un simplu mail si nu un sol. Sa o plimbati sanatosi.
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Viorel...am uitat sa te intreb...rulota era inmatriculata deja in romania sau este aduusa din Anglia si asta a fost prima inmatriculare?
Titel Cojocaru
Membru forum
15

Mesaj de Titel Cojocaru »

dupa aproape o lua si trei sapt a venit si verificarea din olanda si am inscris rulota cu ceva emotii dar s-a rezolvat
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

@Florin Cu intarziere iti raspund.Este adusa din Anglia si este la prima inmatriculare.M-am interesat telefonic ce acte imi trebue la inmatriculare si afara de cele normale (acte traduse la cele din limba engleza si germana) mi-au cerut o declaratie pe proprie raspundere autentificata la notar.Cand am avut toate actele gata am depus actele dimineata si la prinz mi-au dat numerele si dovada provizorie pana la sosirea prin posta a talonului. De tradus din limba germana a fost talonul provizoriu cu care a venit rulota.La ducere a fost cumparat de la un dealer auto din Germania numere si asigurare pentru rulota care au fost completate la fata locului cu denumirea rulotei care s-a cumparat pentru a putea fi tractata cu autoturism romanesc pana acasa.
Am primit si talonul intre-timp.
Scrie răspuns