bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
nu pot sa spun decat "cool man"!!!!!!!!!!!!! Abia azi am reusit sa vad clipul si este tare privind ideea de rulotism (mai ales ca in America exista o supergrandoare la tot ce fac).La servici dupa ce acum o luna mi-a "murit" placa de baza la calculator,ieri am am pregatit stingatorul si dupa juma' de ora de fum si miros de ars a subcombat!Dar are 5 ani garantie si mai sunt vreo doi!Acasa nu prea am loc la calculatoare de fiica-mea,dar acum sunt stapan pe situatie:sunt singur acasa!
Stai asa ca nu am prins ideea! Adica cum adica wireless??? Apropo:ma lupt de peste cinci luni sa activez un digi tv si abia acum vreo doua saptamani mi-au adus receiverul-decodorul si urmeaza antena si montajul si blablala....(bineinteles pentru rulota) Sunt tari dom'le!
Corect Bogdane esti perspicace... Am ras de era sa fac pe mine cand am vazut busturile... Mai ales in contextul in care la cativa km e vestitul Scornicesti cu muzeul lui Dinel pe care din pacate n-am apucat sa-l vedem... Era o treaba, chiar in zilele aderarii... Nu se dezmint Oltenii...