Pe langa un set de reguli ale bunului simt de obicei trebuiesc , zic eu , stablite si un set de reguli ca la camping,
exemplu:
-dupa h 23 nu se fac nici un fel se zgomote , glume , muzica pt a nu deranja
-cei care au generator nu trebuie sa se pozitioneze sau sa il pozitioneze in asa fel in cat sa deranjeze cu sunetul sau gazele acestuia
-anumite ore stabilite de comun acord si pt odihna de pranz , daca ecazul
- gratarul de obicei nu il faci f aprope de cortul vecinului pt a nu -l deranja
- copii , cine are , trebuiesc stapaniti astfel incat sa nu invadeze intimitatea celorlalti ...
-la fel si animalele de companie
- limbajul folosit de adulti sa nu fie unul care ar putea fi nociv pt educatia copiilor celorlalti .
Unele din aceste reguli veti spune ca sunt de bun simt,,,,, eu zic ca trebuie scrise sau spuse pt ca unii chiar nu-si dau seama ca deranjeaza desi sunt oameni de bun simt ... poate nu realizeaza .
OBSERVATIE ; LA UNELE intalniri off camping , se poate scrie pe forum de catre cel care organizeaza sau CEI care organizeaza ca va avea loc o petrecere deci regula cu ora 23 e valabila dar dupa h 0 sau 1 sau la fel 23.... sau nu este specificata o ora gen - "pana la ultimul client ;) " )
sau sa se specifice ca se asculta muzica , mai tare sau mai incet sau mediu sau deloc pt ca cei din fata calculatorului , vizitatori ai forumului , sa poata decida daca e cazul sau nu , sa participe.
La unele intalniri care -s langa o balta de peste de ex. de preferat este sa nu se puna muzica...
Regulile ar trebui stabilite pt locatii of pt ca la camping ne conformam dupa regulile de acolo sau reguli EU.
Pt intalniri CLUB RV organizate de conducere ar trebui specificat cam care ar fi normele de conduita cat de cat nu un regulament strict dar sa stie omu' daca poate face acolo la cort o mica paranghelie sau nu, ca sa nu fie aratat apoi cu degetul.... sau discriminat.
nu lasati totul la ..bunul simt pt ca acesta este interpretabil .... mai bine este sa fie stabilit ceva NU STRICT , dar in linii mari sa se stie...
in acest fel ne vom cunoaste mai bine nu neaparat ne vom grupa sau ne vom aseza rulota langa cine trebuie si nu vom fi nevoiti sa ne mutam ( pt ca nu ne convine ) , sau sa se mute omu' de langa noi in loc sa ne faca observatie pt ca il deranjam ...
DRUMURI BUNE !