Decalogul Bunului Rulotist

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Decalogul Bunului Rulotist

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pe langa un set de reguli ale bunului simt de obicei trebuiesc , zic eu , stablite si un set de reguli ca la camping,
exemplu:
-dupa h 23 nu se fac nici un fel se zgomote , glume , muzica pt a nu deranja
-cei care au generator nu trebuie sa se pozitioneze sau sa il pozitioneze in asa fel in cat sa deranjeze cu sunetul sau gazele acestuia
-anumite ore stabilite de comun acord si pt odihna de pranz , daca ecazul
- gratarul de obicei nu il faci f aprope de cortul vecinului pt a nu -l deranja
- copii , cine are , trebuiesc stapaniti astfel incat sa nu invadeze intimitatea celorlalti ...
-la fel si animalele de companie
- limbajul folosit de adulti sa nu fie unul care ar putea fi nociv pt educatia copiilor celorlalti .

Unele din aceste reguli veti spune ca sunt de bun simt,,,,, eu zic ca trebuie scrise sau spuse pt ca unii chiar nu-si dau seama ca deranjeaza desi sunt oameni de bun simt ... poate nu realizeaza .

OBSERVATIE ; LA UNELE intalniri off camping , se poate scrie pe forum de catre cel care organizeaza sau CEI care organizeaza ca va avea loc o petrecere deci regula cu ora 23 e valabila dar dupa h 0 sau 1 sau la fel 23.... sau nu este specificata o ora gen - "pana la ultimul client ;) " )
sau sa se specifice ca se asculta muzica , mai tare sau mai incet sau mediu sau deloc pt ca cei din fata calculatorului , vizitatori ai forumului , sa poata decida daca e cazul sau nu , sa participe.

La unele intalniri care -s langa o balta de peste de ex. de preferat este sa nu se puna muzica...

Regulile ar trebui stabilite pt locatii of pt ca la camping ne conformam dupa regulile de acolo sau reguli EU.
Pt intalniri CLUB RV organizate de conducere ar trebui specificat cam care ar fi normele de conduita cat de cat nu un regulament strict dar sa stie omu' daca poate face acolo la cort o mica paranghelie sau nu, ca sa nu fie aratat apoi cu degetul.... sau discriminat.

nu lasati totul la ..bunul simt pt ca acesta este interpretabil .... mai bine este sa fie stabilit ceva NU STRICT , dar in linii mari sa se stie...
in acest fel ne vom cunoaste mai bine nu neaparat ne vom grupa sau ne vom aseza rulota langa cine trebuie si nu vom fi nevoiti sa ne mutam ( pt ca nu ne convine ) , sau sa se mute omu' de langa noi in loc sa ne faca observatie pt ca il deranjam ...
DRUMURI BUNE !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

Si la noi sunt reguli,poate nescrise dar care merita de invatat,asa ne-au invatat parintii,sau bunicii...
Au spus ca, daca esti intr-o comunitate, asa sa te comporti sa ramai neobservat,dar daca nu esti acolo,sa ti se simta lipsa....
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

MI SE PARE CORECT ! mai sunt si ceva ani de acasa cum se spune...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Cine ii are, cine NU ...ce te faci cu ei?? asa cum a fost la Bran cand Unii nu au mai teminat paranghelia dupa miezul noptii si erau vecini cu mine unde aveam si 2 copii,din care unu bolnav.Dar ce sa faci acestia sunt tot colegi rulotisti,care au inteles mai personal iesirea in natura.Totusi ar trbui complectat la ROI ceva si pentru ei. cu tot respectul jan.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Eu imi aduc aminte ca spuneau cei mai in varsta ca"noaptea este lasata pentru odihna trupului vietii iar ziua pentru munca si petrecerea vietii". Daca tii neaparat sa incalci aceste reguli de ce nu te obosesti cel putin sa intrebi si pe ceilalti de langa tine daca sunt de acord. De la nerespectarea unor reguli elementare de bun simt se ajunge la aparitia unor legi restrictive( Legea picnicului) cu care nu suntem de acord deoarece consideram ca ne incalca niste drepturi, dar nici nu am facut nimic sau poate prea putin pentru a impiedica aparitia legilor.Eu cred ca ar trebui sa avem mai multa responsabilitate si respect fata de noi ,fata de partenerii de rulotism si fata de natura. Nu ati fi mai relaxati si satisfacuti daca la sfarsitul petrecerii timpului in natura ati constata ca nu ati fost injurat, agresat ba chiar ati reusit sa legati noi relatii de prietenie cu cei din jur?
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Prea esti simpatic...Bucatarule !

Mesaj de Doru Stoicescu »

cristi nastase scrie:...Dorule, pe aia de la Uniunea Europeana ii doare-n ...bascheti de noi 😢
O sa simtiti la UMAG privirile lor trufase si pline de dispret (fata de romani, nu de voi )...
Te contrazic !
Nu in bascheti i-a durut, ci picioarele de la sarba, burta de la atata ...palinca si alte bunatati, iar "privirile trufase si pline de dispret si acum la simt..."
Eu vorbesc de FICC, de UMAG de care vorbeai si tu.
Multe salutari tie si sotiei..

P.S. O imagine face cat o mie de cuvinte !
Poate ne vedem la Montreal ?
P.S. 2 Tocmai mi-am adus aminte. Stand la rand, la receptie la UMAG, sa ne luam tichetele de campare, noi barbatii, niste gentelmeni, ne-am dus si ne-am facut de treaba pe la rulote, asteptand consoartele, sa ne indice locul de campare al fiecaruia. La rand dna. Curelea , nevasta mea si inca o doamna (alzaimerul bata-l vina). Un grup de filandeze, din acelea de 2 m, femei civilizate, popor nordic, incep a le impinge, destul de brutal, pe reprezentantele noastre, afara din rand, pentru a le lua locul. Noroc cu doi polonezi, tot asa , 2 metri care vazand gradul de civilizatie al scandinavelor, le-au inconjurat si le-au protejat pe consoartele noastre.
dans.jpg
inghesuiala la masa romaneasca...jpg
inghesuiala la masa...jpg
interes pentru Romania.jpg
realatia cu clubul maghiar.jpg
relatia cu diverse cluburi.jpg
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Salut , te las si fara spite la bicicleta :lol:
Scrie răspuns