Modelele de mai sus, facute de Marius sunt realizate prin termotransfer, tehnologie ok, dar un picut cam scumpa . Totusi.....
Pentru a economisi timpul si banii, varianta de tricou gandita de Marius, cu imprimare Monocroma (o singura culoare) cu ajutorul unei site serigrafice.
Aceasta sita are in varianta standard 50 x 35cm si poate contine mai multe mesaje grafice care se pot imprima separat.
Ca mesaje ne-am gandit la sigla de mai jos (conceptie Beldiman) care poate fi imprimata pe spatele tricoului la dimensiunile 25 x 16 cm, iar pentru fata tricoului, mai multe variante :
- ClubRV
-Rulotistii Veseli
-
www.clubrv.ro
etc............
Sita costa 300Ron gata de utilizare, iar cernelurile (diverse culori : alb, negru, albastru, rosu) ar costa impreuna cu diluantul pentru spalarea sitei cam 1,5Ron/tricou.
In acest fel, atat la Bran cat si la alte intalniri importante, fiecare doritor va putea veni cu tricoul de marimea si culoarea preferata si imprimarea se face pe loc.
Cred ca Asociatia isi poate permite sa "sponsorizeze" aceasta "investitie"
Astazi am supus CD spre aprobare propunerea de a achizitiona sita serigrafica si cernelurile necesare.
In acest fel, la un "tiraj" minim de 300 de tricouri, costurile de imprimare/tricou vor fi de aproximativ 3Ron