Tricouri cu sigla Asociatiei CLUBRV-RO

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Re: Tricouri cu sigla Asociatiei CLUBRV-RO

Mesaj de Panait Valentin »

I-ti multumim pentru sponsorizare Marian, voi purta cu mandrie orice tricou cu sigla clubului indiferent de culoare !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

sunt tricouri si sepcute disponibile ,fiecare echipaj care are cotizatia platita va primi cate un set gratis.
Si cum procedam sa intram in posesia lor? Sau le primim la Bran?
Bratulescu Ionut scrie:Parca arata mult mai bine pe galben(fata de albastru) .... sigla ClubRV , oricum are fond de albastru !!!
Da, Ionut, si eu ma gandeam la galben dar sa nu le purtam in delta sau pe langa balti ca suntem mancati de tantari :D :D :D Apreciez initiativa si nu cred ca are cineva de comentat...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Asa arata tricourile si sepcutele donate de Marian Serban pt membrii asociatiei ....apropo frumos gest,pe viitor o sa ma gandesc sa fac si eu ceva asemanator pt membrii clubului :idea:
Daaaaar sa nu va ganditi ca pe toti poate arata la fel de bine :D :D .
Imagine
Imagine
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Propunerea mea pentru grafica tricourilor!

Astept pareri!

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Modelele de mai sus, facute de Marius sunt realizate prin termotransfer, tehnologie ok, dar un picut cam scumpa . Totusi.....
Pentru a economisi timpul si banii, varianta de tricou gandita de Marius, cu imprimare Monocroma (o singura culoare) cu ajutorul unei site serigrafice.
Aceasta sita are in varianta standard 50 x 35cm si poate contine mai multe mesaje grafice care se pot imprima separat.
Ca mesaje ne-am gandit la sigla de mai jos (conceptie Beldiman) care poate fi imprimata pe spatele tricoului la dimensiunile 25 x 16 cm, iar pentru fata tricoului, mai multe variante :
- ClubRV
-Rulotistii Veseli
-www.clubrv.ro
etc............

Sita costa 300Ron gata de utilizare, iar cernelurile (diverse culori : alb, negru, albastru, rosu) ar costa impreuna cu diluantul pentru spalarea sitei cam 1,5Ron/tricou.
In acest fel, atat la Bran cat si la alte intalniri importante, fiecare doritor va putea veni cu tricoul de marimea si culoarea preferata si imprimarea se face pe loc.
Cred ca Asociatia isi poate permite sa "sponsorizeze" aceasta "investitie"
Astazi am supus CD spre aprobare propunerea de a achizitiona sita serigrafica si cernelurile necesare.
In acest fel, la un "tiraj" minim de 300 de tricouri, costurile de imprimare/tricou vor fi de aproximativ 3Ron
Fişiere ataşate
sigla marius.jpeg
sigla marius.jpeg (9.76 KiB) Vizualizat de 3426 ori
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

ideea este minunata ,ieftina ,la indemana oricui, ramane in patrimoniul clubului si isi poate imprima fiecare pe ce culoare de tricou isi doreste 😉 supeeeer
Marius esti enervant ,mi-ai eclipsat stirea cu televiziunea :D :D .
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

In acest fel nu o sa mai existe discutii referitoare la:
- modelul de tricou(ca e prea ieftin, ca e prea scump-"d'alea de firma")
- culoarea tricoului
- felul tricoului(ca e cu maneca scurta sau lunga)

Avantajul este de fapt ca poti personaliza orice ai la tine: tricouri, camasi, pelerine, umbrelute, palarii, geci, fuste :D ,veste, cearceafuri :lol: , esarfe, steaguri etc.

Un alt avantaj este acela ca prin serigrafie personalizarea tine mult mai bine(la mai multe spalari 😉 ).
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

In afara de tricouri, pe mine m-ar interesa un steag cu emblema clubului, cu dimensiunile de aprox.0,80 cm x 1,50 cm care sa poata fi arborat pe rulota pentru a fi vizibil de la distanta. La Lepsa am arborat singurul stegulet cu emblema clubrv, pe care l-am avut si la Umag. Ne face placere sa arboram steagul clubului la fiecare adunare, indiferent de zona.
Cu stima,
Violeta Popa
Raspuns : Costul unui astfel de steag, imprimat pe o singura parte cu tiv pe trei laturi este de aproximativ 75Ron+TVA
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Asa cum spuneam Vineri 20 Mai, am supus spre aprobare CD propunerea de achizitionare a unei site serigrafice si a materialelor necesare imprimarii in regie proprie a tricourilor cu inscriptia Club RV.
Propunerea a fost aprobata de catre CD cu un numar de 4 voturi pentru si un "nonraspuns".
Costurile estimate pentru imprimarea a 300 de tricouri ar fi de 600-800Ron.( Tricourile urmand a fi prezentate de catre doritori la imprimare cu ocazia Intalnirii Nationale sau a altor intalniri mari )
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Nonraspunsul a fost al meu care , din motive onomastice, nu am vazut mesajul.
Cat dureaza imprimarea?
Cine manevreaza instrumentele?
In rest, asociatia poate achizitiona un asemenea dispozitiv!

Denumirea asociatiei este CLUBRV-RO.
Putem scrie si Club RV Romania
sau ClubRV Romania.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

In momentul achizitiei voi mai merge cu unu-doi colegi pentru a fi instruiti.
Manevrarea este destul de facila, fiecare imprimare poate dura 3 minute, iar timpul de uscare in aer este de 20-30 de minute.
Totul este ca gruparea pe culori de cerneala a tricourilor sa se faca in prealabil pentru a nu schimba culoarea de cerneala la fiecare tricou.
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Ideia este super,vesela, mai ales ca am vazut o propunere de :RULOTISTII VESELI: parca e pe sufletul meu vesel de Om . Ar fi o ideia nemaipomenita,ca Eu asa inteleg Omul cand Pleaca cu rulota, lasa toate cele urate acasa, ori la bariera undeva, nu le duce la locul de intalnire cu prietenii ,si lumea e dornica de a petrece, si cand petreci esti VESEL,cel putin asa cred Eu Jan omvesel din Ploiesti. Doresc si eu cate un set pentru mine ,Maria(sotia mea) si mai doresc 2 seturi pentru 2 nepoti de 3 si 6 ani fetita si baiat. multumesc si Bafta in :lucrare:.
Scrie răspuns