topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna treaba....
Mai cu seama ca ati ales sa-i montati si chila care face treaba similar derivorului.
Era si mai bine daca montati chila in tot planul longitudinal, de la etrava si pana la etambou (prova-pupa).
E bine si asa, cata vreme atasati motor (am vazut decupatura din tabloul de la pupa).La propulsia cu rame intervine inconvenientul.
Era sa uit, sa aveti grija ca teuga (partea din prova din interiorul barcii) sa fie bine inchisa, reprezinta un element de siguranta si flotabilitate in cazul in care se rastoarna.
Frumoasa lucrare!
@ Aurelian ...multumesc ptr. sfaturi !!! :D Se vede treaba ca va pricepeti (poate o sa va mai "supar" cu ceva sfaturi daca se poate :oops: ) Prova deja este "ermetizata" si "incarcata" cu polistiren si spuma ptr. flotabilitate....ptr. siguranta
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Nicio suparare.
Oricand...va pot ajuta cu placere.
Am terminat liceul de marina, de aici deriva cateva din cunostintele pe care le mai am in materie...
Acest domeniu l-am abandonat demult, dar prima dragoste nu se uita niciodata.
Toata stima si spor la lucru in continuare.
Salut , foarte tare frate , cu prima ocazie sa ma plimbi cu ea sau sa ma duci la peste sa prind baboiul , maxim respect pentru talentul tau si pentru rabdarea ta .
Da..., se vede treaba ca erai mai tanar cand ai inceput-o. Asta-i meserie de marangoz calificat, dar stiu ca astia mai sunt pe la Tulcea, nu la Ploiesti,sau... :D