Eu am o propunere nu mai scrieti aici ca tot ce ati vazut sunt FRAUDE CLARE si hai sa va mai spun ceva ca sa intelegeti -- pentru george care spune ca le-a scris 4 mailuri-- George cei la care le-ai scris sunt ROMANI din Romania si nu sunt plecati undeva pot scrie si de linga tine de acasa fara probleme am observat ca pe acest topic au intrat multi care nu au decit numele trecut oare pt asa ceva nu se gaseste alifie de la administratorii acestui site? sau ei stiu sa ma bata la fund imediat pe mine cind spun lucrurilor pe nume. Sa revenim deci nu ii mai plinge tu ca ar fi de pe acolo ei sunt de la noi de aici si cind ne vom vedea am sa iti explic cum se procedeaza . Pt ceilati care vad ca au mai scris si blameaza doar englezoaicele sa retina un aspect CLAR cei care fraudeaza ace ste situri nu fraudeaza doar siturile din Anglia ci fraudeaza peste tot in Europa asta ca sa intelegeti si nu mai dati pe aici ca rulotele din germania sau olanda sunt mai sigure ca nu este adevarat , cunosc multe fraude de la rulote din Germania si Olanda asa ca am o mare rugaminte cu scuzele de rigoare catre administratori.
NU FITI TENTATI SA PUNETI VRE-O SUMA ORICIT DE MICA IN AVANS PT A REZERVA SAU CUMPARA O RULOTA toate acele rulote cu pret mic din ani buni sa zicem dupa 2000 la preturi de nimic SUNT FRAUDE ,indiferent ca va sugereaza sa puneti banii in vre-un cont sau sa ii trimiteti prin transfer de bani rapid , NU TRIMITETI NICI UN BAN ca ii veti plinge cu lacrimi amare
V a multumesc pt atentie si as dorii ca toti membrii acestui forum sa citeasca cea ce am scris eu aici.