Sa ajutam niste suflete necajite

propuneri de actiuni
actiuni finalizate
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Re: Sa ajutam niste suflete necajite

Mesaj de MihaiBlaj »

trist dar adevarat... din pacate... si cite cazuri or mai fi ??? fereasca DUMNEZEU.
cind vad asa ceva imi dau seama ce rasfatat al soartei sint ( nu sint milionar ), avind tot ce-mi trebuie.
felicitari initiatorilor unor astfel de campanii... dar imi exprim regretul pentru urmatorul fapt :
- de ce ne aducem aminte de cei mai putin fericiti, doar de sarbatori ???
TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

@ Peti,cred ca lista se va lungi in mod semnificativ Duminica la intalnirea de la Pustnicu.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Felicitari pentru initiativa. Contribuim si noi cu 100 euro pe care ii vom inmana organizatorilor la Pusnicul. In situatia in care este necesar, voi contribui si la impartirea produselor stranse sau achizitionate.
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Asteptam in continuare si alti colegi care vor si ei sa ni se alature campaniei
Ajutati-ne sa-i ajutam pe cei napastuiti de soarta!
Moderat : Sandu
Tel:0744649371;0788649371
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Imi pare rau, dar pentru bunul mers al acestui topic a trebuit sa sterg cateva mesaje !
V-as ruga sa nu transformam acest topic intr-un loc de dispute !

Oricum, apelul nostru este catre cei care au posibilitatea si bunavointa si nu vine sa oblige pe nimeni sa faca acest gest.
Sunt sigur ca, in functie de posibilitati, multi membri vor contribui la aceasta actiune umanitara.
Asa cum am mai spus si inainte :"Este mult mai de ajutor, sa primim mai multe donatii, oricat de mici ar fi ele, decat sa asteptam donatii "putine dar grase"
Orice problema are o rezolvare practica
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Mesaj preluat de pe www.caravanclub.ro :

"by melinda » Fri Feb 05, 2010 5:31 pm

am mobilizat cativa prieteni. sunt interesati, am dori sa trimitem colete- toate verficate si serioase-. nu ma uitati cu adresa, contact.
multumesc
Dorin, Melinda & big Team (ALexia, Stefi, Georgi)
tel. 0730 -085520 Melinda, 0723-227533 Dorin
"

Raspunsul a fost ca o vom contacta pentru a stabili detaliile de preluare a coletelor
Orice problema are o rezolvare practica
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Alaturi de prieteni si cunoscuti suntem in cautare de solutii la problemele ridicate de suferintele prin care trece familia Turturica. Astazi am obtinut si permisiunea doamnei Turturica de a-i face publice datele de contact : tel 0730772317. Cine crede ca poate ajuta cu ceva si doreste s-o faca in mod direct, e mai mult decat binevenit.
Deocamdata, in ceea ce-i priveste, se contureaza urmatoarele nevoi :
-loc de munca in Buzau sau zonele limitrofe pentru tanarul de 19 ani ( foarte curand vom posta CV-ul lui ).
-pat de spital cu mecanism de ridicare a toracelui ( poate chiar si unul ce urmaza a fi casat pe undeva, pentru ca sigur ca un pic de bunavointa si doua perechi de maini pricepute l-ar face ca nou ).
-implicarea unei persoane/organizatii cu cunostinte juridice aprofundate, dornice sa reprezinte familia Turturica in relatia cu autoritatile locale, astfel incat doamna Turturica sa poata beneficia de indemnizatia de intretinator. Acest drept este foarte clar reglementat de legile in vigoare, iar doamna Turturica ne-a spus ca desi autoritatile ii recunosc acest drept, spun ca nu au fonduri.
-implicarea unui ONG, sau a oricarui alt tip de organizatie, astfel incat Cornel Turturica sa poata beneficia cu ajutorul acesteia de tratamentul de specialitate atat de necesar.
-curiosin unguent; hydrocol; actovegin; cerebrolyzin; albumina, tratament medicamentos ce nu se compenseaza, menit sa-i vindce escarele si sa-i tina creierul in viata ( este ceea ce am inteles noi din spusele doamnei Turturica).
Deocamdata, pentru a beneficia de un tratament mai bun, Cornel este internat intr-o clinica din Buzau, unde va mai sta vreo 10 zile. Sa speram ca alaturi de voi si de toti cei care pot da o mana de ajutor, viata acestei familii se va schimba in bine.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Si noi am inceput sa adunam si sa triem lucrurile pe care le putem dona. Am vorbit si cu alti prieteni si cunoscuti si vom vedea ce se va aduna.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

De multe ori am senzatia de frustrare ca nu pot posta( fie din lipsa de timp, fie din nepricepere) fiecare detaliu legat de actiunea demarata de curand alaturi si impreuna cu voi.
Am primit, insa un mail, care, dupa parerea mea, spune mult. Iata ce ne-a scris Parintele Ene Mihai, coordonatorul actiunii din comuna Sarateanca, cu rugamintea de transmite noi mesajul, el neavand cont clubrv :

De la suflet la suflet crestin:
Statutul de om si mai ales calitatea de crestin , nu ne dau voie sa fim nepasatori . Prin oamenii aflati in nevoi , prin suferinta lor , ne cheama la iubire insusi Mantuitorul Hristos , Care zice : “ intrucat ati facut ( un bine ) unuia dintre acestia , Mie Mi-ati facut“ ( Matei 25,40) .
Este vremea sa ne aratam iubirea fata de semeni prin fapte de milostenie crestina .
Fiecare dintre noi a fost afectat de criza economica ce a lovit tara noastra , insa cu tote acestea suntem bogati , pentru ca avem sanatate de la bunul Dumnezeu , avem un acoperis deasupra capului , avem prunci sanatosi si fericiti pe care sa-i strangem in brate, insa toate acestea par idealuri greu de atins pentru cei ce se zbat in saracie , boala, singuratate si uitare .
Ca oameni si mai ales ca crestini avem datoria sa cercetam neputinta aproapelui si sa raspundem cu mila si cu fapte de ajutorare ; sa nu trecem nepasatori pe langa necazul aproapelui , ci sa raspundem cu dragoste .
Ce este mila ca simtire omeneasca ? Este o fiica a dragostei , sau cum zice Sfantul Grigore de Nyssa : “ Mila este impreuna-patimirea izvorata din iubirea fata de cei cazuti in suferinta“ . Oamenii milosi din fire sunt cei care fac binele din indemnul constiintei. Trebuie sa facem binele si ca rasplata si multumire pentru starea noastra actuala de bine .
Asa cum Dumnezeu i-a aratat lui Iov , omul poate fi bogat si plin de vigoare astazi, iar maine , sarac si suferind , se poate ridica din nou si poate cadea din nou , de aceea , singura comoara vesnica este credinta si fapta buna , tezaur ce se chiverniseste in cer .
Asa cum evoca imaginile surprinse la locul suferintei semenilor nostri , imagini postate pe YouTube de catre membri ai Clubului RV , oameni cu idealuri inalte , gata sa-si sacrifice timpul si energia pentru o cauza nobila , sunt suflete care striga dupa ajutorul nostru .
Fie ca bunul Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne incalzeasca inimile spre a-i ajuta pe cei nevoiasi !
Multumiri celor care si-au aratat deja disponibilitatea de a participa la aceasta actiune de suflet !
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

Si de la mine 100 roni cu speranta sa mai pot suplimenta suma in viitorul apropiat. Lucrusoare nu mai am. Tocmai ce am botezat un baietel al unei familii mai necajite care mai aveau trei copilasi si am dat tot ce aveam . Poate le voi dedica in viitor un topic daca nu voi reusi singur sa ii sprijin!
Irimescule, banii ti-i dau personal , ca tot nu ne-am mai intalnit demult. :D
nickul meu este kosfunny
Sorin Draghici
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Draghici »

Un multifunctional Phanasonic ( imprimanta, scaner, copiator si fax) considerati ca e binevenit in actiunea asta?
Am acest multifunctional in stare perfecta de functionare care si daca ar ajuta il cedez cu pacere.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

soe21sorin scrie:Un multifunctional Phanasonic ( imprimanta, scaner, copiator si fax) considerati ca e binevenit in actiunea asta?
Am acest multifunctional in stare perfecta de functionare care si daca ar ajuta il cedez cu pacere.
Pentru ca in Comuna Munteni din judetul Vaslui actiunea a fost demarata si beneficiaza de sprijinul inimosilor profesori de acolo, cred ca aceasta multifunctionala va fi mai mult decat binevenita scolii din localitate.
De altfel avem mesaje ca am putea primi si un calculator/doua, iar noi ne gandeam si la cateva carti cu care sa dotam bilblioteca scolii, n-ar strica. Asadar, orice contributie, de orice fel, cred ca-si va gasi locul si va produce bucurie in sufletul cuiva.
Multumim din nou celor dornici de a intinde o mana de ajutor :!:
Scrie răspuns