Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara Ioana! Sant din Baicoi PH si am in plan prima iesire din acest an la Paltinu. Te rog lamureste-ma unde este cel mai bine de campat, Innainte de baraj sau dupa .
Petre Florin Marius
Megane II+ KIP de Lxe.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Sa stabilim treaba cu generatorul. Eu o sa tin 10-12 rulote. Asta inseamna consum de maxim 160 de watts/ora de rulota. Consumul este undeva la 15 litri/zi. Deci cate 5 litri de fiecare. Benzina fara plumb.
1.Eu
2.Cristi TM
3.Fabi
4.Florin D
5.Bebe 944
6.Zorila
7.Getulin
Restul va rog sa va inscrieti. Ar fi bine sa mergem pe maxim doua generatoare,datorita zgomotului. Vom vedea acolo in functie de cati ne strangem.
Domnii mei, in Petrosani ninge de asta noapte ca-n povesti. Mai pe seara incerc sa urc pana la limita de judet hd- vl ( Groapa Seaca ) sa va pun niste poze.
Asteptam pozele cu mare interes. Vremea tine cu mine, zapada cat mai mare. Nu cunosc zona, stie cineva daca este ceva partie de ski in zona? In afara de Ranca si Paltinis.