Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cei care doresc sa petreaca pastele la un foc de tabara langa baraju de la Gresu sunt :
1. Ion Getulin.
2. 3 echipaje cu cortu.(Getulin)
3. Daniel Mihai.
4. Florin Drumea
5. Catalin Popescu.
6. Iulian Ilascu
7. Adrian Dumitru
8.Catalin Tutu
9.Cristian Zabava
10.Cristian Calin
11.Cristian Stan
12.Dan Zorila
13.Viorel Comarniceanu
14.Virgil Boglea
15.Emanuel Rotaru
16.Cristi Iacob
Din pacate noi nu vom veni la Lepsa. Dorim sa ne implinim o dorinta mai veche a noastra si anume petrecerea Sarbatorilor Pascale la manastirile din Moldova. Nu stiu unde vom campa ori la manastirea Agapia sau poate la Oglinzi.
Sunt convins ca ne vom vedea, ori la Lepsa ori in alta parte, vara este lunga si nici macar nu a inceput deci este timp berechet.
cristian daca mergi in moldova se poate campa off langa agapia pe stanga cum mergi spre sihla sau pe valea secului dar acolo mare grija se fura.nu campa singur pe valea secului.
Pe valea Secului anul trecut la Paste am ramas fara generator.Am avut mare noroc cu Nicu Preda, (Seful Politiei Tg Neamt si colegul nostru de club) care este un foarte bun profesionost si a reusit sa-mi recupereze generatorul de la hoti.
Atentie! Atentie! Atentie! Hotii sunt concetatenii nostri....
Gheorghita
Salut. sunt nou pe forum , distractie placuta, eu nu pot veni pentru ca nu am inscris rulota inca, stie cineva daca pot lua numere prvizorii de doua ori? Am luat o data dar au expirat in 05.03.2009 si nu am putut ajunge cu ea la RAR :oops:
Ma surprinde faptul ca nu sa spus nimic despre starea drumului pe distanta Focsani- LEPSA.Spun acest lucru pentru ca am fost recent cu masina si am zis ca rup masina in doua pe o distanta de aproximativ 60 km. Despre mers cu rulota nici nu poate fi vorba.
Va scrie Florin Drumea ca sunteti off topic si voi continuati? Ce legatura au numerele cu iesirea lor? Rog moderatorii sa stearga sau sa mute discutiile astea aiurea-n tramvai acolo unde le este locul.
stimati rulotisti ,daca sta ubine si ma gandesc e posibil sa venim si noi ,si ma mai intereseaza ceva e posibiltate de alimentare cu energie electrica sau tr sa venim cu generatorul din dotare
:)