SOLICITARE STERGERE USER

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dan Cilan
Membru forum
16

Re: SOLICITARE STERGERE USER

Mesaj de Dan Cilan »

Gavanescu cere stergerea contului in 21.05.12.
Predonu cere stergere contului in 30.06.11. apoi in 26.01.12 si ultima data in 16.07.12.
Lupu scrie in 19.07.12. "Am sters de pe forum conturile colegilor de mai sus ce au solicitat acest lucru .... nu comentez decizia lor , dar o regret ."
Cred ca Lupu minte...
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Grav nu este ca cineva cere acest fapt, ci motivul pentru care-l solicita.
Si mai grav este faptul ca in general acest fapt se intampla datorita "muschilor" aratati unul altuia si in vazul tuturor ca doar deh....adica cum sa ma las? si pentru cine? si de ce? si cum?
In principiu oameni care au timp prea mult probabil
Si nu stiu de ce nu se aplica acea zicala: cand este asa de usor sa faci pe cineva fericit....lasa-l d-le sa creada ca ai cedat ca oricum cine cedeaza primul, da dovada de.....(fiecare sa continue cum crede).
Acum am fost off topic, dar cu circumstante....
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Salut Dane revenirea ta pe forum cu o noua postare dupa cca. un an si jumatate. Te-am cunoscut ca pe un om de toata isprava, nu ca pe un carcotas. Te rog, nu ma face sa-mi schimb parerea.
Acuzi un om (Lupu Ciprian), il faci mincinos fara nici un fel de acoperire, denaturand adevarul. Am sa-ti explic ce poate nu ai inteles:

- pe data de 16.07.2012 Nelu Predonu (subsemnatul) solicita stergerea userului;
- pe 16.07.2012 Cristi Nastase solicita stergerea userului;
- pe 19.07.2012 Tanasa Adrian solicita stergerea userului.

Pe 19.07.2012 Lupu Ciprian face mentiunea citata de tine "Am sters de pe forum conturile colegilor de mai sus ce au solicitat acest lucru .... nu comentez decizia lor , dar o regret ."
Conform celor precizate, Lupu Ciprian a sters cele trei conturi de pe forum.
Cu ce a mintit Ciprian ???
Dane, te afli sub o influienta nefasta, schimba-ti mentorul, incearca sa te rezumi la a aduce jigniri cuiva de aici, acolo unde esti mult mai activ, respectiv, pe acea pagina de carcoteli de pe facebook.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Buna ziua,
Am rugamintea sa imi fie sters contul.
Nu am nici o nemultumire fata de ceva sau cineva,dar mi-am vandut rulota,cu ceva timp in urma,in consecinta nu mai am cum sa particip la actiunile,iesirile comune ale clubului.
A fost o experienta frumoasa, din care am invatat multe si am ramas cu amintiri placute dar din pacate acest drum sa terminat pentru mine,am ajuns la capatul lui si mi se pare normal daca nu am mai postat de ceva ani,cred ca de vreo doi, sa mai am cont.Din acest motiv solicit stergerea.
Va multumesc tuturor si va doresc cat mai multe iesiri comune frumoase din care sa ramaneti cu amintiri de neuitat.
Multumesc.
Toate cele bune !
Scrie răspuns