Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catre asociatie sau fundatie!!!! Cu acesti 2% pot fi atrasi si membri "onorifici" care fac dovada celor 2%. Pe langa aceasta optiune gratuita, fiecare poate sa achite si o cotizatie de 5 - 10 lei pe luna.
Si sa ma treceti si pe mine pe lista celor dornici sa faca parte din Club RV.
_. popescu_c_v ...... 10RON
Ultima oară modificat 19 Noi 2006, 18:50 de către popescu_c_v, modificat de 6 ori în total.
In opina mea sunt (cel putin) 2 variante 1. Cotizatie mare = membri putini = club exclusivist = probleme cu cererea si oferta (ca cine da mult vrea mult) 2. Cotizatie mica = membrii mai multi = club poular (mai multe persoane multumite) = cred ca se pot strange mai multi bani = pretentii mai mici...
Cred ca pentru inceput (pana se infiinteaza asociatia) ar trebui stransi bani punctual pt scopuri precise ex: Plata avocatului care se ocupa de asociatie sau chiar infiintarea asociatiei, propunandu-ne sa strangem aprox 15.000.000 (parca atata zice dl. Rusu ca ne-ar costa). Ca apoi dupa infiintarea asociatiei sa stabilim cotizatiile si ce oferim in schimb. Spun asta deoarece cred ca va fi greu (si vor aparea probleme si neintelegeri) la trimiterea banilor (mai ales daca se face o cotizatie lunara), adunarea lor, gestionarea contului etc.
Mie mi-ar conveni mai mult o cotizatie anuala sau semestriala.
A calculat cineva aprox cat inseamna astia 2% care ar putea intra ?
Depinde de venitul fiecaruia. Avantajul este ca nu se scoate nimic din buzunar. Cred ca pot fi 3 categorii de membrii cu drepturi diferite: 1. Gold - cu 20 RON/luna si 2% din impozit :P 2. Silver - cu 10 RON/luna si 2% din impozit :D 3. Bronze - cu 2% din impozit :)
Cand m-am gandit la cotizatia lunara am avut in vedere cat este dispus fiecare sa aloce din venit acestui hobby.Cum se v-or strange acesti bani lunar , trimestrial, semestrial sau anual este deja un amanunt. Cota de 2% se v-a putea colecta, la indicatia expresa a doritorului, ceva mai tarziu dupa ce asociatia functioneza si este cunoscuta. Acum este important de vazut cam pe ce fonduri initiale am putea conta dupa ce se infiinteaza asociatia. Membrii fondatori, cei care contribuie efectiv cu o suma mai mare la infiintare,vor fi in forul de conducere. Banii cheltuiti initial v-or fi recuperati ulterior din cotizatii sau donatii. Sunt acum 135 membri pe forum. Cati membri si cata cotizatie/lunara se strange? Dupa ce vedem parerile tuturor, concluziile le v-om centraliza la Cheia. Problema cea mai delicata intr-o asociatie o reprezinta, asa cum s-a mai spus, problema banilor, in sensul colectarii si a cheltuielii lor. Ar fi pacat sa stricam prietenia care a inceput sa se infiripe din cauza aceasta. Va rog, daca am fost bine inteles, sa va inscrieti in continuare la aceasta lista a membrilor cotizanti si nu a membrilor fondatori cu suma pe care o puteti aloca din venitul vostru, lunar, sub forma cotizatiei. La final se va fixa de catre Adunarea generala a asociatiei clubrv valoarea efectiva a cotizatiei, alaturi de statut , forul de conducere etc.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
din partea mea,350 ron pentru infiintare,120 ron cotizatie anuala intr-o suma ,cotizatia pe luna nu face altceva decit inbagateste bancile pentru serviciu de transfer, adica 10 ron cotizatie si 3 ron transfer bancar.