camping la Baile Felix

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: camping la Baile Felix

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ionita Bogdan scrie:vad ca se promoveaza mersul la Felix si la 1 Mai. Pret aprox pt iulie 2009 _ masina + rulota+ curent + 2 copii + acces PERMANENT strand = 32 euro. In rest o sa las pozele sa vorbeasca.
Nu se promoveaza mersul la Felix&1Mai...Un coleg care doreste sa mearga acolo a cerut niste relatii despre campare acolo(in acest topic dedicat ).Discutiile s-au detaliat putin si de aici confuzia.Cred ca vestea acestei statiuni din Ungaria s-a raspandit si a auzit multa lume de ea(cel putin prin partile noastre).
Ca preturi e mai avantajos insa,se pare,la Laguna Albastra si conditii excelente,dupa cum spun cei ce au fost(si chiar mai aproape) 😉 .
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Concluzia este ca ...ma voi intoarce acolo cu drag . Si de ce nu si in alte campinguri din Ungaria. Tara noastra are ceva mai aparte ...te face sa fugi de ea. :idea:

Pt Sergiu Odenie. La Laguna Albastra am fost anul trecut si e ...frumos . Pentru o noapte de cazare am platit cam asa o zi strand + o noapte cazare + o alta zi strand . Deci ? oameni primitori.. Prin cortul cumnatului meu misunau soarecii in voie . Apa era plina de clor..manelel urlau la 10 noapte pe instalatia strandului...a fost nemaipomenit. O sa mai revin si la Laguna albastra .
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ionita Bogdan scrie: Prin cortul cumnatului meu misunau soarecii in voie . Apa era plina de clor..manelel urlau la 10 noapte pe instalatia strandului...a fost nemaipomenit. .
Despre soareci...cei care au rulota:"avantajul calaretului" :mrgreen: ;cat despre manele...face Guta doua trei deplasari prin Ungaria si-i "corupe " si pe unguri :lol: .Ma rog,eu am citit ce au scris colegii despre impresiile de acolo...

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Sergiule, sa te fereasca Domnul sa-ti intre vreun soarece in rulota.
Mie mi-a gaurit un cort si un covor de cort nou.
Si nu-mi spune ca o sa poti sa tii usa inchisa toata ziua...
Orice problema are o rezolvare practica
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Pai e cam ciudat,dupa conditiile pe care am citit ca le au acolo,sa fie soareci.La 1Mai conditiile sunt mai modeste(si n-am vazut);am citit despre soarecii in rulota,nu m-am gandit ca ar putea intra pe usa fiind la inaltime intrarea (o sa le iau scarita sa n-aiba sanse... :D ).ce e drept nu prea las usa deschisa,ca ma enerveaza mustele care intra pe acolo si prefer sa las deschise geamurile cu plasa antiinsecte(sper ca pe acolo nu indraznesc... :evil: )

Gavriil Stiharul
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Bogdan are dreptate.
Atunci cand serviciile din turismul romanesc vor fi de standarde europene, atunci vom merge cu drag.
Altfel, cu un consum suplimentar de combustibil, dar si cu o deplasare pe drumuri bune, vom apela la vecinii nostri. Ungurii, bulgarii sau cum s-or numi, au invatat mai repede decat noi, arta de a face turism.
Pretul mare nu este un criteriu de neatins.Mai mult, tine la distanta manelistii si doritorii de servicii pe degeaba.
Rulotismul ofera posibilitatea deplasarii libere.
In acest context este de preferat sa cunoastem locuri noi, mai indepartate poate, decat sa ne balacim in aceeasi posomorata balta romanesca.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
mircea floricel
Membru forum
15

Mesaj de mircea floricel »

Eu am scris in alt topic.... cei mai vechi dintre voi acordati niste note (dupa chestionarul model cu aerul conditionat, parca!)pentru campingurile din Romania ca sa stim daca ne deplasam pana in acel loc, pentru ca eu unul nu vreau sa plec la drum aiurea...
Mircea Floricel
Logan 1,5 DCI + Hobby 420 Classic
Bucuresti 13 Septembrie
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Cred ca descrierea conditiilor,este mai relevanta si cei care citesc,apreciaza daca le va place sau nu;ca sa dai note,obiectiv,trebuie sa ai termen de comparatie.Daca comparam cu conditiile din UE ar ramane corigente cele de la noi. :) .

Gavriil Stiharul
mircea floricel
Membru forum
15

Mesaj de mircea floricel »

desigur ca fiecare trebuie sa fie obiectiv, dar stii cum privesc eu problema? uite, daca as sti ca la Felix sa spunem este un camping ok, pun rulota la carlig si am plecat. daca nu stiu nimic despre felix, ar trebui sa intreb, unu daca exista un camping la Felix (intelegi, nu?), doi daca sunt conditii bune...nu-i asa? cred ca o nota plus explicatii ar fi si mai bine.
am citit destule postari unde parerile sunt 50% pro si contra, si atunci de ce sa risc? mai bine m-as duce off.

exemplu:
- tarife ........................nota
- parcela .....................nota
- curatenie ..................nota
- curent ......................nota
- apa calda ..................nota
- apa rece ..................nota
- liniste ......................nota
- vara-iarna .................nota
- alte servicii, etc ........nota
si la sfarsit putem edita un ghid de ce nu, cu campingurile agreate! macar pentru rulotisti, eu am fost de parere cand m-am inscris sa editam o revista dar am inteles ca nu sunt bani.

cred ca ma abat de la subiect!
Mircea Floricel
Logan 1,5 DCI + Hobby 420 Classic
Bucuresti 13 Septembrie
cojocariu marius
Membru forum
15

Mesaj de cojocariu marius »

Am sunat la camping in Baile 1 mai si mi-au spus ca se afla in curs de discutii cu primaria intrucat au probleme cu terenul si nu il vor deschide curand(campingul si strandul).Asa ca rateu total.
Am dat un email si la thermalcamping in localitatea aia din ungaria(hajduboszlo)si astept sa vad ce preturi imi dau :D
Astept recomandari de la voi(la felix exclus niste nesimtiti,am vorbit cu ei si ma costa cazarea si intrarea la strand 120 lei ziua la sfarsitul lunii mai :x )
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Dar ce conditii are campingul asta de costa aproape 30 euro/zi ?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
cojocariu marius
Membru forum
15

Mesaj de cojocariu marius »

Intrarea la strandul cu apa termala costa 20 lei adult si 10 lei copil,adica eu si sotia si cele 3 fesuri de 1,3 si 5 ani platim doar strandul cu 70 lei ziua,iar campingul costa 20 lei rulota,15 lei adult,6 lei copil,10 lei curentul deci total 123 lei fara curent.vive la Roumanie :lol:
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Scrie răspuns