Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va salut D-le Tavi!Dupa ce m-am informat si am discutat cu prietenii,am ajuns la concluzia ca drumul cel mai scurt
e cel care il stii!! :) Dar avind in vedere ca nu cunoasteti inca traseul eu va propun urmatorul itinerar:Timisoara-
Lugoj-Deva- Orastie-Alba Iulia-Turda-Cimpia Turzii-Tg.Mures-Regin-Borsec-Toplita-Coada Lacului(Bicaz)-Poiana Largului-
Tg.Neamt-Statiunea "Oglinzi"=cca 545Km.+/-10km;sau de la Orastie prin Sighisoara- Gheoghieni-Sovata-Cheile Bicazului
Tg.Neamt-Statiunea"Oglinzi"Idem Km+/-15km.Vint din spate si va asteptam!! :D.Chiar as dori daca se poate sa se confirme
cam in cca 1 saptamina prezenta la intilnire.Multumesc pt.intelegere!!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Cei din Mures spun sa evitam ruta Reghin-Borsec-Toplita deoarece este dezastru !Tot ei recomanda Sighisoara-Balauseri-Sovata -Cheile Bicazului.Eu zic sa le dam credit , ei cunosc mai bine ca noi drumurile din judetul lor.
Abia acum apuc sa citesc traseele, eram cam ocupat zilele astea. Atentie, drumul Reghin -Toplita este inaintea marii renovari deci e bine sa-l evitati, in schimb varianta Sovata-Gheorgheni este perfect, drum refacut total. Daca vin si eu , tot acest traseu imi aleg. Balauseri (iesirea de pe E60)- Sovata-Praid-Pasul Bucin-Gheorgheni-Lacul Rosu- Cheile Bicazului etc.Drumul la Chei e ok, am fost acum 2 luni pana in Piatra Neamt.
pe lista as indrazni sa ma inscriu si eu , ovidiu untaru , bucuresti, cu rulota . Rusinos ,nu am participat la intalniri de la LEPSA , aprilie 2008. Insa sunt membru cotizant la zi si chiar in avans ... macar atat...
fabi are dreptate, ala e cel mai bun drum ca si eu am fost pe el vara trecuta, putin mai najpa de la gheorghieni la lacul rosu si se urca mult dar merita ca peisajul e super.
sa speram ca nu o sa fie iarna grea ca va fi complicat cu rulota pe traseul ala daca e zapada si drumul nu e curatat.
puteti conta pe noi ca venim sigur, daca nu se intampla ceva fffffff. grav :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Salutari la toata lumea,
Am vrea sa participam si noi,1 rulota cu 2 adulti +2 copii,insa am o problema cu permisul,mai exact cu acel "E",si ca atare o sa vorbesc cu finul meu,care n-are rulota insa are "E",si atunci cred ca ar fi necesara si rezervare pt o camera cu 2 paturi.Intrebare organizatorilor:credeti ca ar fi posibila rezervarea si daca da in ce conditii?
Off topic:cred ca pina atunci o sa mi se limpezeasca vinul si o sa gasesc ,cred, niste peste sarat,asa cum se maninca in delta iarna!Oare intereseaza pe cineva?
D-le Bursuca,am postat la pagina 1 ''Obiective care se pot vizita........'',unde am trecut si
oferta de cazare pentru cei care doresc.Va rog sa-mi confirmati exact de cind veniti si va voi rezerva
o camera cum doriti.Va multumesc pt. intelegere!!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Va salut respectuos !!Incerc sa postez Tabelul cu participantii de la intilnirea din 1DECEMBRIE 2008 Statiunea ''Oglinzi"Tg.Neamt.
1.Fam.Costi si LilianaBV-din 24.11.2008
2.Fam.Curelea Constantin-din 29.11.2008
3.Fam.Cristian Calin-din 28.11.2008
4.Fam.Florin si Oana Drumea
5.Fam.Virgil Boglea
6.Fam.Serpescu Gheorghe
7.Fam.Dan Cilan
8.Fam.Ramona Vieru
9.Fam.Untaru
10.Fam.Alexandru Bursuca
11.Fam Dobrovat Dragos din 28.11.08
12.Fam Vîlcu Sorin din 29.11.08-