Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
sustin parerea lui Dan in ceea ce priveste frantuzoaicele :D dar la Monaco , conduceau de departe mulatrele .Sa fi vazut cand oprea cate un Ferrari ce piciorus aparea cand se deschidea portiera.....ciocolatele...nu gluma :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
dancilian, exprimarea pe un forum oricum nu poate reda cu fidelitate ce a vrut sa spuna cineva.asa e,in cazul asta ai dreptate.
apropo, sa stii ca o singura data am fost pus intr o situatie mai mult decat umilitoare,asta in germania, la koln.si asta pentru ca eram cetatean roman.sa stii ca nu a contat ca sunt si cetatean european.nu dezvolt,ca nu e cazul.
acum 2 ani erau blonde,marea lor majoritate...hm,ce locuri,ce oameni,ce bogatie!
Alea pe care le-am vazut eu din mersul masinii ( fiul meu le-a pozat ) precis erau doua animatoare ca prea stateau ostentativ la pozat ! Una facea poza si aialalta statea atatator apoi invers!Probabil proprietarul era undeva la umbra cu o ....a treia blonda!