Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Frumoase poze. Se vede ca v-ati distrat la mare. Oricum dupa cat ati stat la Vama Veche, dupa cunostintele mele sunteti recordmenii pe anul acesta la categoria "durata vacantei". Campionii la "distanta parcursa" pe 2008, respectiv Maurice si Dan Cilan sunt copii mici cu excursia lor de cateva zile :) mama ce se supara astia acuma pe mine :)
Bravo, poate odata in viata o sa stau si eu 2 luni la mare.
Costi pe poza langa ofiterii de marina arati exact ca un pirat :)
@Dan,am stat aproape 2 luni si am mai fi stat ,dar trebuia sa plece copilul in concediu.Sigur stateam pana pe 15 septembrie. :) Important este sa fim sanatosi,iar la anul ne gandim de pe acum sa stam la Vama Veche toata vara( cu iesiri la Bulgari si la Greci). Aproape toata vara,avem in plan si o luna de turul Europei(Olanda,Danemarca,Norvegia ,Finlanda ,Suedia si inapoi spre casa).
V-a molipsit si pe voi @maurice ? :) Ca pe mine m-a convins fara sa vrea sa ma duc la vara in Scandinavia!Dar eu vreau neaparat sa vad tarile baltice ca pe dincolo am fost deja!
@dancilan,noi am fost acum 2 ani in Suedia, pana la Ostersund la cumnata,sora lui Costi, care locuieste acolo si pot sa spun ca stim cum este.Mai aveam 500km pana la Cercul Polar de Nord,dar am fost nevoiti ,in urma unor probleme ivite in tara ,sa nu mai putem continua aventura si sa venim acasa.Iti dai seama ,ca abea asteptam sa vedem tot ce ne-am propus atunci.Sanatate sa fie.Si oricum ,noi anul trecut am facut un tur al Europei(Ungaria,Austria,Germania,Franta,Belgia,Olanda si retur).A durat cam o luna, dar a meritat.Cand voi avea timp, poate voi posta cateva poze, din sutele pe care le avem.