Generator de curent

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

n-ai vazut parpa mesajul lui popescu de mai sus? :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

'Blondule'!!! Ma refeream la cel al lui Doru,Vali,etc.Cele cu 2,5 mil!!! Capici?
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Belial eu am fost f. surprins sa constat ca am ramas fara gaz cand am fost la revelion dupa 2 zile de utilizare a trumei incontinuu ceea ce e f. putin asa ca m-am hotarat sa dublez sistemul de incalzire cu unul electric... Mai ales ca in camping ai curent la discretie si gazul e relativ scump...
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

bine mai ...CRACANATULE... <parpa> pt 49 roni dif nu crezi ca merita sa ai garantie?
Marcel Gheorghe
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu te mai repezii sa raspunzi.... sau citeste inainte.Vorbeam de Doru si Vali,ale lor generatoare!!!! Nu mai continui.... :D :D :D
BELIAL

Mesaj de BELIAL »

:twisted:
Ultima oară modificat 04 Feb 2007, 20:20 de către BELIAL, modificat 1 dată în total.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

belial pe mine o butelie mare 11l ma tine mai mult dar ziua o dau mai incet , cred ca coupeul a mers cu ea la maxim ; am fost in Germania cu 2 butelii si in 5 zile am cosumat cam o butelie
Marcel Gheorghe
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

Generatorul ASIST de la Kaufland are puterea de functionare continua de 450W, puterea maxima de 600W si curentul maxim debitat la priza de 12v este de 8A.
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

popescu_c_v scrie:Generatorul ASIST de la Kaufland are puterea de functionare continua de 450W, puterea maxima de 600W si curentul maxim debitat la priza de 12v este de 8A.

Am vazut si eu la market generatoarele astea mici...Daca nu aveam utilajul meu sigur cumparam pt rulota unul mic.Este perfect pt rulota,parerea mea,si este atat de mic incat intra si sub bancheta.Ca stabilizator,daca se simte nevoia ,se gasesc destul de ieftine pana la puteri de 3-4kw.. (am vazut la Practiker Colentina)..iar daca are cineva nevoie de un ridicator de tensiune,poate apela la mine,am o vechitura de 250W....cred ca inca mai merge....120-220...(de cand era centru Bucurestiului alimentat pe 120v :lol: :lol: ).
Pascu Liviu
Membru forum
18

Mesaj de Pascu Liviu »

SALUT RULOTISTI .
EU VA OFER O VARIANTA SUPLIMENTARA DE INCALZIRE ASTA IN CAZUL IN CARE A-TI RAMAS FARA GAZ SI ESTE SI SUPER TESTATA SI PLUS DE ASTA OFERA SATISFACTIE MAXIMA [O STICLA DE PALINCA ] SI NUMAI FACETI GALAGIE CU GENERATORU SAU FUM CU TRUMA PENTRU CA SAR PUTEA SA VA VADA VLADESCU SI CINE STIE CE TAXA NE BAGA LA RULOTE.
INCA NU AM VARIANTA DE INCALZIRE A SOTIEI DAR MA GINDESC .
CU DEOSEBITA STIMA . pascu liviu
BELIAL

Mesaj de BELIAL »

:twisted:
Ultima oară modificat 04 Feb 2007, 20:21 de către BELIAL, modificat 1 dată în total.
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Eu am optat pt urmatoarele:
O baterie suplimentara la rulota
Un invertor de 300W, alimentare numai pentru ventilatorul trumei
Doua butelii mari
Posibilitatea incarcarii bateriei de la rulota de la auto, si printr-un redresor cand exista 220V.
Daca pun la socoteala ca rulota nu o voi folosi iarna cred ca o sa-mi fie suficient.
Am incercat si un generator ASIST luat de cineva de la metro, 600W (sau 800W, nu-mi amintesc exact) dar este prea galagios, trebuie sa-ti bagi dopuri in urechi sau sa-l duci la 50m de rulota. Eu vazusem unul Honda, super silentios si compact, credeam ca asa sunt toate dar....
Am cautat Honda sa vad cat costa dar este peste 1500Euro.
Scrie răspuns