INFORMATII UTILE PENTRU RULOTISTI

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
George Chirila

Re: INFORMATII UTILE PENTRU RULOTISTI

Mesaj de George Chirila »

Cu multa placere . Pana la urma este si acesta un motiv de a fi intr-un club :
-de a ne completa unii pe altii . Tot timpul vom avea de invatat ,de la cine ne asteptam mai putin .Gata nu mai este in avatar Audi A 6 ,este Opel Insignia :P . Cu respect
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Reamintesc link-uri unde gasiti starea drumurilor nationale !
http://www.andnet.ro:6060/itn/and.asp
http://www.welcometoromania.ro/Romania/ ... leme_r.htm
Orice problema are o rezolvare practica
Mihai Vatav
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 08 Mai 1975

Mesaj de Mihai Vatav »

Aici gasiti situatia drumurilor din Romania actualizata de la CNADNR.
www.trafficguide.ro
Se vad drumurile cu circulatia inchisa si cele cu restrictii pentru anumite categorii de vehicule.
Suzuki Vitara 1.6i + Dacia Logan 1.4MPI + KIP KG40EK + Kawasaki KLE500
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

La propunerea unui var din Timisoara,dorim sa facem o plimbare prin tarile fostei Iugoslavii.Am fixat si un traseu,dar am dori mai multe informatii.Totul incepe in jurul datei de 20 sept.,dar nu este batuta in cuie....Traseu:Timisoara-Belgrad-Zagreb=610km;Zagreb-Ljubliana-Postojna=175lm;Postojna-Rijeka-Plitvice=175km;Plitvice-Zadar=175km;Zadar-Split=175km;Split-Mostar=175kmMostar-Dubrovnik=125km;Dubrovnik-Budva-Skodra=150km;Skodra-Pristina-Beograd=400km;Beograd-Timisoara=175km.O parte din orase le-am vizitat in '82 cu fostul UTC,altele dupa '90.Preconizam daca este posibil sa atingem si ceva din Albania.Am vrea relatii privind starea drumurilor,taxe,necesitate pasaport,preturi camping,etc.....orice informatie este utila. Va multumesc pentru informari ale acestui traseu . 😉 .Se merge numai cu masina.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Nea Nelu, avind in vedere ca mergeti "numai cu masina", e mai simplu. Cele mai multe date, tot aici la descrierile complexe ale lui George Chirile le gasesti : viewtopic.php?f=102&t=4986
Am tranzitat cu ani in urma aceste tari, dar de atunci si pina azi s-au schimbat multe. Daca ti-as da reletii cred ca ar fi cam "expirate" Poate cineva care a fost recent, sa te poata "lumina"
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }48 de Isdraila Ioan » 02 Sep 2012 18:44

Multumesc Mihai ,dar George a facut mai mult tarmul Dunarii,mai precis valea Timocului.Eu am fost in Muntenegru si Bosnia in anii trecuti ,ca daca mai stateam doua saptamini ma prindea razboiul in Bania Luca in Bosnia.Doream relatii si lamuriri mai recente .Cunosc binisor si Beogradul ,dar vorba ta ,s-au schimbat multe fata de anii de dupa"revolutie"cind am cutreierat acele meleaguri.Incerc sa mai cer lamuriri si la prietenul nostru"Gooagal" vorba primarului sect.5.Scuze,citind ce a scris George ,am gresit si am continuat discutia aici .Rog un moderator sa ma treaca acolo unde ceream relatii.Mea culpa ,multumesc
Doru Negru
Membru forum
13

Mesaj de Doru Negru »

Daca postarea este in topic gresit rog un moderator sa rectifice eroarea.

Multumesc.

Pentru Bucuresteni mai ales cei "estici" cred ca este un anunt util , l-am gasit accidental , nu este reclama , nu cunosc amanunte:

http://www.tocmai.ro/garaj-parcare-rulo ... 94718.html
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va recomand sa vizionati , azi sambata 16 mar pe Discovery la h 19 emisiunea CUM SE FABRICA RULOTE ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

DSC04434.JPG
O veste imbucuratoare. Ma adresez acelor colegi care poseda permis de conducere categoria B si nu puteau tracta un atelaj cu MMA mai mare de 3.500 kg.
Astazi am aflat de o prevedere interesanta din Noul cod rutier in vigoare din ianuarie 2013, conform careia, la cap. III sectiunea 2-permisul de conducere art 24(1) pct. 3 "(3) Persoanele care posedă permis de conducere categoria B au dreptul de a conduce ansamblurile de vehicule prevăzute la lit. f) pct. 3 din anexa nr. 1, în cazul în care ansamblul depăşeşte 3.500 kg, numai dacă fac dovada că au absolvit un curs de formare în cadrul unei unităţi autorizate de pregătire a conducătorilor de vehicule."
La lit. f) pct. 3 din anexa nr. 1 spune: " f) categoria B:
1. autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg şi al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului, nu este mai mare de 8;
2. ansamblul format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg;
3. ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depăşeşte 750 kg;"
http://www.politiaromana.ro/dpr/legislatie_rutiera.htm ; dati clic pe prima (ordonanta de urgenta .... modificata) si se va copia in calculator un fisier word care contine noul cod rutier in vigoare din ian 2013
Cel care face cursul la scoala de soferi va primi o adeverinta ca cea de la inceput; am vrut s-o pun aici jos, dar ... nu mi-a iesit cum am vrut
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Aceasta certificare cred ca este valabila numai pe teritoriul tarii (este emisa de o scoala de soferi), care este rezolvarea daca doresti sa circuli in UE?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Cred ca Romania se aliniaza la standardele europene.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

"Aliniata" nu e cuvantul potrivit. Fix pe 19 Ianuarie 2013 a intrat in vigoare modificarea legislativa care permite circulatia unui ansamblu de autovehicule cu MMA <= 4250 kg cu permis categoria "B", simultan in mai multe tari europene, probabil in toate. Stiu ca a pus dl Curelea o postare, exact aceeasi modificare a intrat in vigoare si in Franta, simultan. Nu mai gasesc acum.

Problema cea mai interesanta este ca se poate conduce acest ansamblu numai daca conducatorul auto face dovada urmarii acelor cursuri, asa cum ne-a aratat dl Duret. Eu pentru uzul personal am decis ca cel mai simplu este sa scrie in permis "BE", si atunci nu mai e nevoie de nici o dovada anexata permisului. Luni ridic de la prioripost permisul cu modificare respectiva.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Scrie răspuns