Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cred ca toti ceilalti membri ai Asociatiei Club RV ar trebui sa trimita fotografia si CNP-ul pentru a putea fi emise legitimatiile.
Faptul ca nu se regasesc aici toti membrii Asociatiei nu este determinat de apartenenta sau neapartenenta la forum, ci de faptul ca nu au trimis Poza si CNP.
Asa e Samson, doar astea sunt pozele pe care le-am primit... Daca imi mai trimiteti mai fac si cand se aduna de-o pagina mai scoatem un rand.
Nu trebuie neaparat sa-mi trimiteti poze ca de buletin pot fi orice fel de poze ca le decupez si le pun unde trebuie...
Inca o data adresa unde puteti trimite datele: mikea_29@yahoo.com
Multumesc.
ok. am primit legitimatiile, cum le vizam? am inteles ca va fi cu timbre.semestrial. de ce intreb! am eu asa un feeling ca ceva se va misca anul asta( vom deveni membri ai unor organizatii europene, si or mai fi si altele), lumea se va imbulzi la legitimatii, la a deveni membri asociati.trebuie sa clarificam situatia, ca altfel iar o dam in ciudatenii,discutii aiurea si fara rost.
parerea mea. :o
mai consultati si alte organizatii ,cine are legitimatie cu poza ? dum stiu eu in majoritatea organizatiilor viza este pus anual.probabil organizatiile cu o vechime de 40-50-60.... de ani stiu de ce anual si nu trimestrial
si mai este ceva ce e textul acela dupa parerea mea stupida,posesorul asestei legitimatii... are clubrv un contract semnat cu cineva? si eu ofer anumite facilitati membrilor eu ca peti,doar atat. si singurul lucru original care este draguti si atregator desenu cu masinuta si remorca nici nu se vede.
lpeti scrie:mai consultati si alte organizatii ,cine are legitimatie cu poza ? dum stiu eu in majoritatea organizatiilor viza este pus anual.probabil organizatiile cu o vechime de 40-50-60.... de ani stiu de ce anual si nu trimestrial
Peti, noi suntem pe un teren virgin din acest punct de vedere. Poate reusesti tu sa ne dai cateva sfaturi legate de organizarea celor de la MCC. Orice este binevenit si constructiv noi neavand experienta nici macar a unui an de zile......
Multumesc,
Vali M.
Ultima oară modificat 11 Ian 2008, 08:25 de către Vali Mocanu, modificat 1 dată în total.
se poate oare face ceva bun,constructiv, fara a reprosa,fara a fi vesnic nemultumit? mie mi a venit ideea asta ,am scris pe forum, urmeaza probabil sa discutam, dar nu reprosez...eventual de stiu ceva spun, comunic cu voi.trebuie oare sa ne raportam la niste organizatii care sunt stiute de unul sau altul? da, eu am vazut legitimatie din olanda ,cu poza.mare chestie, ca e cu poza sau fara. mare chestie ca e cu viza anuala sau semestriala. important e sa dam inainte.
Legitimatiile au fost gandite ca un simbol al apartenentei la asociatia noastra. Textul anticipeaza si relatiile de colaborare cu alti parteneri care sigur vor aparea.
Orice lucru este perfectibil asa ca si pentru aceste legitimatii astaptam idei noi.
S-au tiparit 32 de legitimatii pentru cei care au trimis poze.Actiunea continua .
La mine mai sunt legitimatiile pt. Samson, condorugalben , Rucareanu si
Relu Buliga.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com