Doresc sfaturi achizitie sistem receptie satelit

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Re: Doresc sfaturi achizitie sistem receptie satelit

Mesaj de Bogdan Rusu »

Inca o intrebare: receptorul asta se poate folosi si cu cartele gen focussat (asta daca nu imi convine ce o sa receptionez)?
Citroen C-Crosser + Dethleffs 560 SK 1996
0768.682.885
Oprea Octavian
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Iun 1967

Mesaj de Oprea Octavian »

Eu ma BAG....ASTEPT UN pm cu detalii...sau un telefon....vorbim
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Modelul este fara slot de cartela. La acelasi magazin se gasesc si modele cu cartela astfel incat sa puteti folosi cartelele originale de la Max,Digi,Focus,etc. Nu intrebati despre detalii privind decodarea....ca nu veti primii! :D Poate aduce in 2-3 zile si antene de cca. 55-60 cm,ideale ptr rulote. Nu are suporti. Cine vrea suport poate comanda la Peti. Puteti sa sunati acolo ptr cine vrea un alt model de receptor sau ptr cei care mai are nevoie de LNB sau mai stiu eu ce.0753458047-Attila. Ptr softuri si alte detalii.....pe PM. Nici de la mine nu primiti detalii aici!!! :D
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

am si eu o intrebare:
pot lua din casa receptorul de la dolce. unde si cam la ce pret gasesc antena compatibila?? si suport ?? :D
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

Sat finder e bun sa gasesti posturile in lipsa unui aparat mai sofisticat....consulenta se ofera in functie de ce vrei sa vezi....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Mesaj de Bogdan Rusu »

Ieri am cautat ce imi trebuie pentru receptie satelit si am gasit urmatoarele:
- receptor OPTICUM 7100CXE http://www.mondoplast.ro/index.php?pg=ft&id=3455 72 euro FTVA
- LNB 9 eur FTVA
- antena OFFSET aluminiu 0,85 27 euro FTVA
- cabluri 10 - 20 euro
TOTAL aproximativ 500 lei
Nu am gasit stativ pentru antena dar mai caut. Ce parere aveti?
Cel cu care am vb a spus ca merge fara probleme cu key - se poate prinde DOLCE
0768.682.885
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Cel cu care ai vorbit te-a aburit!!! :lol: Se prinde Dolce si Focus in sharing!!! Ai internet la rulota? De viteza mare? :lol: Sigur n-ai! Te lipesti la vre-un server? Sigur nu! Ca nu sunt servere pe toate gardurile! Mare atentie la ce cumparati!!! Asta ptr Bogdan.
Satfinderul e foarte bun ptr incepatori.
Si ....Cristi, DA....poti lua reciverul la rulota. Antena+lnb+suport=100 ron aproximativ. Eu am un prieten care monteaza Focus si de la el am luat toate astea. Poti apela la cei din orasul tau.
Luati chestii ieftine la rulota.La echipamente ptr acasa.....nu va grabiti. Platforma Digi pregateste cateva canale in High Definition. Deja Max are in grila Tvr HD asa ca..... Ptr astea trebuie recivere HD! Si Lcd-uri sau Plasme cu HD Ready sau HD Full. Imaginea este incantatoare,diferenta fata de SD(standard) este cam cum e diferenta intre pozele lui Peti si.....ceilalti! :lol:
Pentru bucuresteni exista inca o varianta! Reciverul HD Combo! Ei au deja Pro Tv HD si Tvr HD terestru! E complicata alegerea deci.....nu va grabiti! Inca odata,ptr rulota=ieftin si bun !
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Mesaj de Bogdan Rusu »

Concluzia: cel mai potrivit pentru rulota daca nu ai pretentii de HD sau alte nebunii este receptorul Opticum 4000 C cu o antena de 0.6 - 0.8 aluminiu (ca sa fie usoara) si un lnb oarecare.
0768.682.885
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

eu am cumparat focus sat complet (antena, lnb si supost)=300 lei, cu cartela prepay si merge super
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

cea mai buna alegere! Parerea mea..
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

am dolce de aprox 2 ani.
merge cu antena de 80, oriunde in tara.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Mesaj de Bogdan Rusu »

Tocmai am primit antena satelit 0.85 cm al, receptor Echosmart 791, lnb titanium. Acum trebuie sa invat ce trebuie sa fac pentru a putea receptiona posturile. Daca nu reusesc cred ca o sa ma rezolve baietii in Delta bineinteles contra o cinste buna. Daca poate cineva sa imi spuna ce trebuie sa fac as fi recunoscator.

Am inceput sa ma documentez in legatura cu softul si cu key-le de acces dar sincer mi se pare destul de complicat ??????
Ultima oară modificat 07 Oct 2008, 11:50 de către Bogdan Rusu, modificat 1 dată în total.
0768.682.885
Scrie răspuns