Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ionuț felicitari ptr curajul tau pe timp de iarnă,in drumul tau pute-ai sa te confrunti cu greutăți.O singura data am iesit si eu iarna si mi-a inghetat ceasul de la GAZE.Ii multumesc DL Curelia de ma salvat astfel muream în camper de frig.De atunci nu mai ies iarna .I-ti doresc multa sanatate.
Mulțumesc domnu Florin Duret, iar pt Domnu Rares Popa,si eu incurajez pe toată lumea sa mearga, faptul ca se pregatesc mai mult, sau mai putin, asta e pt confortul fiecaruia.. Si dumneavoastră a-ți fost pregătit, din ce stiu aveati webasto, cea ce e minimul necesar.. Restul e o aventura,si asta e farmecul rulotismului. Am cunoscut oameni minunați in acest sejur, a fost ca o poveste, inca nu pot crede ca sa terminat, si deja ne gândim la alta aventura, pt iarna viitoare.. Cu siguranță undeva unde e mai cald.. Turcia, poate Maroc daca se linistesc lucrurile..
@Ionut Irimia Te-am urmarit cu interes si placere.
Pentru astfel de expeditie, de la pregatiri pana la traseul de urmat, se pot viziona clipurile prezentate de Cosmin Craciun pe youtube.Acum doua zile au ramas blocati la Nordkapp din cauza avalanselor.Este un posesor de Duster care are cort auto cu montare pe barele transversale ale masinii.
Au ajuns in urma ta la Rovaniemi
[flash=][/flash]
[flash=][/flash]
[flash=][/flash]
[flash=][/flash]
[flash=][/flash]
Felicitări Ionuț pentru topic și curaj totodată,
Mulțumim pentru fotografiile voastre, și da, și eu v-am urmărit îndeaproape și m-am bucurat când am văzut câte echipaje v-ați întâlnit pe traseu.
Foarte frumos.
Felicitări. F frumos. Din păcate eu nici am sirocoul pe Camper.
Unde ai poziționat sirocoul? Ai legat cumva tubul prin care iese aerul cald in rețeaua de tuburi existența pe camper? Poate ai putea sa îmi trimiți câteva poze. Mulțumesc