Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Daca mai aveti solicitari pt 1 mai sau Rusalii aceasta va fi ultima sansa...
Dupa Rusalii colegul Curelea va fi plecat putin din tara apoi vin concedile....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pt. Vasile Cicu este deja trimisa de mine catre e mail cureleacostel@yahoo.com copie Ci si confrmare chitanta 765/ pe 2018.
Cogalniceanu Alin a achitat prin banca la data 21.03.2018
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Inainte de a achita cotizatia am si eu o intrebare . Tinind cont ca se va plati din mai si valabilitatea ar fi 1 an (adica pana in mai 2019 ), se poate plati in avans pana la incheierea anului calendaristic 2019 ( adica 210 lei daca am calculat bine) . Este mai usor de tinut evidenta pentru reinnoire :))
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Cu stima,
Ford Mondeo MK4 2.0tdci / Opel Antara 2.2DTI + Coachman Mirage 480/4
Multumesc pentru raspunsul rapid. Am achitat online, am trimis cererea si copie CI, ramane ca in cursul zilei de maine cind se efectueaza tranzactia intre banci sa am si confirmarea platii .
Cu stima,
Mihai Beclea
Ford Mondeo MK4 2.0tdci / Opel Antara 2.2DTI + Coachman Mirage 480/4
Am trimis azi pe e-mail la domnul Curelea copii dupa CI si chitanta pentru emitere card pe numele Zarnescu Aurelian.
Se poate trimite prin Posta Romana, platesc serviciul la ridicarea cardului.
O zi buna !