Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Exact asta era ideea Nicu.Merci mult! Liviu fa-mi desenul. :D :D :D
bigdaddy

Mesaj de bigdaddy »

Ma tot intreb daca sa trec de statutul de membru al forumului la cel de membru al clubului. Observ "amorul" dintre ceilalti membrii si ma intreb daca ma integrez si eu in el sau nu.

Ciondanelile banui ca sunt prietenesti? E genul : iti bati nevasta sa stie ca o iubesti? :lol:

Sesizez ca se cam sta la cotitura :twisted:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Sesizezi ....aproape corect!!! :D :D :D Fa-te membru cotizant, e vorba doar de 15 ron pe luna care ii recuperezi oricum prin discounturile oferite de partenerii nostri.Vestea buna:nu platim inca! :D :D :D Vestea rea: din aprilie platim!!! :D :D :D
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Raspunsul este simplu:Vino la o intalnire a clubului (desi eu personal nu am fost decat la una :oops: ) si vei decide singur :lol:
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Oups!Nu pot sa fac nimic pentru ca domnul "membru cotizant de seama" ,chiar de la Timisoara,este cu un pas inaintea mea!
Nu-i nimic :evil: te tin eu minte :roll:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

@bigdaddy iti dai seama cum vorbim unde nu vedeti voi??? :D :D :D Zice bine Marius.Hai la o intalnire mare sau ia legatura cu cei din zona ta si iesi cu ei.Eu ies cu bucurestenii care.....sunt din zona mea!!! :D :D :D Ies cu cine zice ca pleaca. Hotaram o locatie comuna si iesim.
Edit: Gata,ies.Plec la Tg-Jiu.
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

parpaneata scrie:Eu ies cu bucurestenii care.....sunt din zona mea!!! :D :D :D

Ha!Ha!Ha!
Caut pe cineva din Iasi si ies spre Pietricica :evil:
bigdaddy

Mesaj de bigdaddy »

O sa fac si pasul asta dar mai intii sa ies si eu cu rulota la plimbare ca abia am devenit propietar :D de rulota. Sa degust din placerea :lol:
Unde se pun banii? exista un cont? banui ca se achita pe un an.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Marius,fa o incercare. Daca te hotatasti sa iesi undeva,scrie ca iesi.Automat te va intreba cineva unde,ce si cum.Asa am facut eu si....am iesit cu cativa ....undeva la mijlocul distantei dintre noi.
Imagine
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Nu pot sa programez nimic pentru ca m-au napadit problemele si nu mai reusesc sa le fac fata!
Dar scap eu de ele si pe urma ...
Si Sergiu , tu-ti inchipui ca desi fac doua ore intre Gresu si Ojdula (drum de vreo 30 de km) pana la Brasov de la Lepsa sunt 100 de km!
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Domnilor moderatori,
mutati acest subiect ("discutii aiurea") la "Diverse/Funny" :!:
Si faceti-l ca topic independent "Of topic-loc de dat cu capul" ca s-au adunat 26 de pagini de "discutii aiurea" :lol:
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Rabdare Marius... Le facem pe toate dar e f. greu sa restructurezi chestia asta care are 8 M si e varza... O voi muta dar deocamdata umbru la structura macro...
Stii cat-a morcovu am sa nu sterg ceva??? :D :D Nu se mai vad nici frunzele...
Încuiat