Daca o sa-ti povestesc ce am vorbit cu Chris alea 3 zile, te crucesti, sa vezi ce legislatie au pt campinguri, te doare capul ! Sint toatal exagerati in anumite situatii, iti dau un ex.
Acum doi ani i-au cerut lui Chiris ca piscina de copii sa aibe 45 cm....acum, dupa alti 2 ani vor sa fie de 40 cm...nu-ti mai spun ca a schimbat gardurile, de 3 ori in 9 ani..belea !!
Daca acum 9 ani vroiau faianta de 40 x 40 in grupurile sanitare, dupa 4 ani au vrut de 90 cm si tot asa...In fiecare an baga Chris o multime de bani ca sa se mentina in standarde.
Asa ca problema cu "brinzarii", stai asa ca vad la romani si copiaza si ei, incit la anul nu o sa mai vezi baraca pe marginea drumului, ca nu-i ecologic si tot asa, dar vorbim acasa...

Dupa cum vezi, unii deja au inceput baraca, dar cind va fi gata o sa le ceara wc si chiuveta si iar ii pune cu botu' pe labe, invata de la noi si noi de la ei ce "viseaza unii" noaptea
Sint singurele tari din Europa cu cei mai multi savanti in legislatie si asta ti-o spun in urma unor discutii lungi si vaste cu olandezul nostru care noroc ca e calm din fire si rezista.
Daca eram in locul lui plecam de mult. Mai nou, vor ca apa de la dus sa aibe un bazin de amestec inainte, pt ca sa nu te oparesti...daca are 40 grade te arzi, iar la 30 are bacterii
Va povestesc acasa lucruri inimaginabile...Acum urmeaza sa intre si la noi ce-au visat ei noaptea...Sint curios unde se va ajunge. Intr-un final daca tipi la cineva te pot si aresta.
Etc..etc..Deocamdata vad ca in Germania se vinde piinea din raft luata cu mina si nu cu pungi pe miini - in plus, e singura tara care are sistemul de recuperare a tuturor sticlelor
In Franta se arunca la gunoi ca si-n Portugalia la care nu avem pretentii si gindeste ca eu cu Chris am baut 20 beri pe care luam de la nemti 25 centi pe sticla goala..O fi bine ? :)
.