ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Din pacate parghia nu prea se vinde fara roata de manevra...la Knott este cam 8-900 mii toata roata! Si la Autoflex-Salonta o gasesti. Daca vrei telefoane spune-mi.Important este sa stii diametrul tevii de la roata( cea care este prinsa de protap).Se poate de altfel si improviza ceva dar nu merita munca doar pentru atat....
Pai nu cred ca-i trebuie toata pirgia. Lui Sergiu nu-i tre. decat manerul acela de care invarti si cred ca se poate injgeba ceva dintr-un surub cu doua piulite in cap si un maner ...... de la ceva, nu-mi dau seama acum ce s-ar potrivi sa fie din ebonita si sa se invarta liber pe surub.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Asta spuneam dar nu merita ca am avut si eu o improvizatie din asta facuta si cand te asteptai mai putin ori ramaneai cu manerul in mana ,ori te loveai sau trezeai tot campingul de scartaieturi :D .Mai bine isi ia o roata noua. Lucru nou e nou. @parp daca nu gasesti pe acolo iti trimit de aici dar sa imi spui diametrul tevii(exact), ca altfel trebuie sa schimbi si colierul de prindere de pe sasiu...
De acord cu Bogdan. Lucru nou e nou, si pt 800.000 lei e pacat.
Din nefericire insa trebuie sa va spun ca eu am cumparat o roata noua de la KNOTT si am ramas cu ebonita in mana dupa cateva folosiri. Parera mea ar fii ca ar trbui sa astepte sa plece unul din noi si sa o aduca din afara.
Mai baieti...voi cred ca vreti sa schimb rulota. :D :D :D Ansamblul ala e beton! Roata e din cauciuc bun.Gasesc eu maner de ala de la ceva! Fur unul de la voi...fac ceva! :D :D :D Am vazut ansamblele astea cu roti de plastic,etc. Imi par firave.Sunt facute mai putin trainic decat cele de acum 20 de ani.O sa improvizez ceva pana gasesc manerul ala.Merci oricum si daca ii mai vine cuiva vreo idee....
Merci Peti! Alta chestie. Au aparut foarte multi membri noi.De urat le uram un calduros "BUN VENIT!",de intrebat ii intreb...de ce nu scrieti nimic??? Trebuie sa aveti ceva de comentat,de intrebat,vreo locatie stiuta numai de voi,pe care vreti s-o impartasiti,de vre-o iesire ceva.Am si o propunere! Sa-si treaca toata lumea in profil orasul sau zona de unde este.Parca Peti mai cerea asta odata.Revin si eu atunci cu aceeasi cerere.CURAJ!!! :D
parpaneata scrie:Mai baieti...voi cred ca vreti sa schimb rulota. :D :D :D Ansamblul ala e beton! Roata e din cauciuc bun.Gasesc eu maner de ala de la ceva! Fur unul de la voi...fac ceva! :D :D :D Am vazut ansamblele astea cu roti de plastic,etc. Imi par firave.Sunt facute mai putin trainic decat cele de acum 20 de ani.O sa improvizez ceva pana gasesc manerul ala.Merci oricum si daca ii mai vine cuiva vreo idee....
SALUT PARPANEATA CUM TE CONTRAZICI TU SINGUR MAI ACUM 2 ZILE I-MI SPUNEAI MIE CA CE NOU E SI MAI BUN DECIT VECHI .CUM E PINA LA URMA ? SAU DOAR VROIAI SA TE IEI DE MINE?
parpaneata scrie:Liviu,ai vazut despre ce e vorba??? Ala nu e stricat. Daca la o roata pierzi un prezon,ce faci? Iei roata noua,schimbi puntea sau iei masina noua?
Exact asta am vrut si eu sa spun prima data ex: pt o bujie sticata trebuie sa schimbi toata chiulasa ? :roll: Daca pot sa te ajut cu ceva Sergiule sa-mi spui. (caut si eu ceva care sa se potriveasca in locul manerului si daca gasesc te anunt)
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic