Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua,
Imi cer scuze pt ca am ajuns aici cu intarziere.Am in dotare o rulota KIP DE LUXE tractata de o SKODA OCTAVIA II. Sunt din CHITILA-ILFOV.Si sper ca la urmatoarele intilniri (paste,1 mai)sa particip si eu.
Buna ziua scuzati intarzierea de a complecta acest topic,.Ma numesc ioan ruscanu
sunt din vatra dornei
posed rulota fendt 495n remorcata de un ford focus 1,8-115cp
doresc tuturor ,calatorii cit mai frumoase
si sper sa ne intilnim cat mai des.
Vedeti... ca se poate !!! Este adevarat ca este o munca in plus ...sa pandesc fiecare membru cand se logheaza ..sa intru in profilul lui sa vad daca are postare sau daca nu are ...ulterior sa ii trimit mesaj cu rugamintea sa treaca pe la topicul de prezentare ca asa o cere regulamentul etc etc ...
Mai simplu ar fi sa o faca toti de prima data ...dar daca nu au facut-o nu e un capat de tara ...ok se poate si ulterior...daaaar TREBUIE altfel fiecare membru care nu are postare la ,,prezentare,, risca stergerea contului .
Vin cu rugamintea la voi toti sa incercam sa ii indrumam pe noi veniti .....aduceti-va aminte cand ati intrat pe forum prima data!!! ...Eu cel putin asa am facut ... nu stiam ce sa citesc mai intai... ameteam cautand sau nu stiam cum sa mai ajung la topicul ala care imi placuse foarte tare etc etc etc am pierdut cateva zile,seri,nopti )))) scriam la fiecare postare ,la fiecare subiect ...poate si off topic )))))
Nu toti ne pricepem la calculatoare...haideti sa ii ajutam pe noi veniti ...sa ii indrumam,sa ii invatam cum sa caute pe forum ...cum sa selecteze subiectele etc etc ...eu la foarte mult timp dupa ce am intrat pe forum ,am vazut cat de buna e functia ,,{ NO_UNREADS } sau SEARCH UNREADS ...
Aducandu-mi aminte cat de greu mi-a fost ,cred ca am sunat peste 30 persoane si am incercat sa am rabdare cu fiecare ,ajuntandu-i ba sa puna poze ,ba sa caute unde trebuie,ba sa treaca pe la prezentare etc etc .
Am obosit , :( vreau sa ma ajutati, ca nu sunt numai colegii mei sunt si colegii vostri .
Suntem familia Bontescu respectiv Bogdan 47 si Mihaela 45 din Constanta. Avem 3 copii : Luiza 25 si Sorina 22 care acum aprox. 4 ani ne-au fost rapite de una din organizatiile active pe piata religioasa si Sonia 8 cu care am ramas si care ne atenueaza considerabil durerea pricinuita de naivitatea si credulitatea de care am dat dovada. Il iubim pe Dumnezeu, natura creata de El, Cuvantul Lui, oamenii (ce pot fi ei !). Oamenii au trei nevoi spirituale majore 1 nevoia de Dumnezeu, pe care fiecare incearca sa o rezolve dar.... 2 nevoia de semnificatie, sa se afirme prin ceva, sa iasa in evidenta cu ceva, sa arate ca nu au facut umbra pamantului degeaba, si 3 nevoia de comuniune ...noi am plecat de la Rasnov pe 10 ian. pentru ca ramaseseram singuri, desi era zapada si frumos afara.... Consider ca rulota poate fi un numitor comun, natura, de asrmenea, ora mesei... dar de asemenea cinstea, corectitudinea, altruismul, simtul umorului, eleganta, demnitatea, dragostea, empatia, modestia, ....toate definite si revelate in Isus Hristos care exista special ca noi sa avem un Mantuitor si un Model la care sa ne raportam ca sa ne putem intelege intre noi si unii pe altii. Asadar cautam oameni cu care sa ne relationam sa iesim in natura in putinul timp care ne-a mai ramas pana cand tara noastra si/sau omenirea va intra in colapsul iminent. Desigur ca dupa ce am scris mai sus nu ma pueti numi bogdanomvesel dar eu consider ca nu mi-am pierdut simtul umorului in ciuda faptului ca ma doare si sufar foarte tare cand ma uit in mine, familia mea si in jurul meu si vad ce s-a intamplat..... si se intampla. Avem cateva iesiri cu rulota Valea Cerbului, Covasna, Moeciu, Amara, Rasnov, delta si suntem foarte multumiti de acest fel de turism desi am dori sa iesim si sa stam mai mult offcamping langa o apa curgatoare, intr-o poenita... ehehe... om vedea ce o mai fi. Avem o rulota delta 3500 EK pe care o tractam cu o dacie . Daca mai doriti sa stiti ceva despre noi, sau nu... va vom raspunde .
Gigi, si ceilalti, iartati-ma ca am intrziat la rubrica aceasta...
dacia + delta
tel. 0241695246
Atentie, orice minciuna spusa de o mie de ori devine adevar !
Salutare !!!
Suntem familia Marin ...Mihai si Dana cu juniorul Codrut...,de ceva vreme pe forum .
Asteptam sa ne alaturam colegilor la iesirile organizate.
Rulota am cumparat-o de la Calin Jurca ,suntem multumiti de ea ,este ceea ce ne-am dorit,multumim inca odata Caline.
Salutare tuturor!!!
Fam Neferu va saluta ,respectiv Cornel si Nicoleta ,membrul fondator al ClubRv ,nu am nici o postare dar asta nu inseamna ca nu sunt alaturi de voi pe forum sau la iesiri.
Pt cei interesati de schi ,an petrecut niste clipe minunate in Bulgaria la Borovet.
Sa ne vedem sanatosi ,va urez cat mai multe iesiri frumoase !!!