Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma numesc Adrian Iamandi sunt din harsova jud. constanta , am in dotare o rulota KNAUS Azur pe care o tractez cu un vw. passat variant si iubesc foarte mult iesirile in natura alaturi de prieteni vechi si noi ! Cu toate ca sunt membru forumist al ClubRV de aproximativ 1 an am uitat sa trec pe aici si sa ma prezint !
Asa ca va urez un sincer la multi ani si sper sa ne vedem sanatosi la urmatoarele iesiri !
Mă numesc Damianov Slobodan, sînt din Sannicolau Mare, Timis, un oraş frumos.
Sînt pensionar şi pentru că am mai mult timp liber la dispoziţie îmi place să petrec mai mult timp în natură, iubesc muntele, pescuitul, călătoriile. Rulota pe care o deţin este marca Elddis Whirlwind xl din anul 1992 tractată de Audi A4 din 2001.
Ceea ce pot să spun este că sînt mai puţin cunoscător al calculatorului, am un cont deschis dar nu am trecut pe la acest topic pentru că nu am ştiut şi trebuie să mulţumesc pentru înţelegere.
Vă doresc tuturor un an mai bun.
Suntem Familia Dobre,eu (Emanuel 32),sotia (Anne Marie 30) si bobocul nostru (David 7 ani) din Bucuresti .Detinem o rulota englezeasca marca Compass pe care am plimbat-o cu placere si mandrie mai mult pe meleagurile noastre .Dorim s-a impartasim atasamentul fata de turismul cu rulota si de a fi prezenti la cat mai multe intalniri cu familia clubrv.
Emanuel Dobre
octavia 2& Knaus tf 450
kosovo_manu@yahoo.com
0757046787
Slobodan si Emanuel bine ati venit va urez si chiar daca prezentarea ati facut-o mai tarziu ...e bine si asa .
Mai bine mai tarziu decat cu avertisment :mrgreen: .
Ma bucur ca v-am fost de folos si am facut impreuna acest pas .
Va asteptam la iesirile organizate ale clubului.
Ps Sunt asteptati la acest topic si restul colegilor care au neglijat sa faca acesta postare.
Vechi si nou in acelasi timp, Liviu Began, Brasov, cu familia, sotia Cristina , copii Eremia-Luca si Anisia-Cristina, fost posesor de rulota Solifer dar cam mica pt asa familie (cu soacra la pachet :lol: ), cu speranta achizitionarii a ceva mai "maricel", va salutam pe toti de la poalelel Tampei , cu speranta intalnirilor viitoare.
Ultima oară modificat 08 Ian 2012, 17:39 de către Liviu Began, modificat 1 dată în total.
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Bine ai (re)venit in Familia ClubRV Liviule !
Din cand in cand am mai postat din bancurile trimise de tine pe mail-ul meu, asa...pentru delectarea colegilor :D
Asteptam vestea ca ti-ai gasit rulota si...la drum !