Cugetarea zilei :

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Cugetarea zilei :

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Cugetarea zilei: Nici nu știu ce este mai trist?... Un băiețel bolnav care ar vrea să alerge dar nu poate...sau un băiețel sănătos care ar putea să alerge, dar nu vrea?.... :|
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Se povesteşte că un mare învăţat a sosit într-un oraş să predice învăţăturile lui. Curând, un adept al lui, sosise la el şi îi spuse: „Stăpâne, nu e decât prostie în acest oraş. Locuitorii sunt atât de încăpăţânaţi! Nimeni nu vrea să înveţe nimic. Nu vei preface niciuna dintre aceste inimi împietrite!” Profetul răspunse binevoitor: „Ai dreptate!” Curând după aceea, alt adept se apropie şi strălucind de bucurie îi spuse profetului: „Stăpâne, te afli într-un oraş norocos. Oamenii tânjesc după învăţătura ta şi îşi deschid inimile cuvântului tău.” Profetul zâmbi cu bunătate şi spuse iarăşi: „Ai dreptate!” Însoţitorul învăţătorului îi zise: „O stăpâne, i-ai spus primului bărbat că are dreptate, iar celui care susţinea contrarul, i-ai spus la fel. Păi negrul nu poate fi alb!” Profetul îi răspunse: „Fiecare vede lumea aşa cum se aşteaptă ca ea să fie. De ce să îi contrazic pe cei doi? Unul vede răul, celălalt binele. Ai spune că unul dintre ei vede fals; dar nu sunt oamenii de aici şi de pretutindeni deopotrivă buni şi răi în acelaşi timp? Niciunul dintre cei doi nu a spus ceva greşit, doar ceva incomplet!” :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Sunt mulți care se plâng că deși se roagă nu primesc nici un răspuns, deși spun că iubesc, iubirea nu le este împărtășită, deși spun că își oferă prietenia, sunt mereu singuri...Însă problema lor este că în toate aceste demersuri se folosesc doar de cuvinte... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Cred că în lipsa dovezilor incontestabile nu este bine să tragi concluzii categorice... Astfel că, deși nu s-a dovedit existența lui Dumnezeu, sau a Zânei Măseluță, nu s-a dovedit negru pe alb nici inexistența acestora... De aceea eu sper ca în cazul în care totuși aceștia există, să facă nu neaparat ceea ce vreau eu, ci ceea ce este potrivit pentru mine... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Nu tăia niciodată ceva ce poți dezlega... Viața este interesantă și adesea ne pune să legăm la loc ceea ce am dezlegat... Mai ales iubirile sau prieteniile... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Îngrijiți-vă să faceți și ceva cu semnificație pentru viitor, nu doar pentru traiul zilnic...Un om cu adevarat valoros in societate, nu va cere carjă la batranete decat din lemnul copacului pe care l-a sadit in tinerete... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Diavolul nu mai exista... Acesta a murit de suparare imediat dupa ce s-a renuntat la serviciile lui odata cu aparitia omului pe Pamant, deoarece acesta din urma facea o treaba mult mai buna... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Este interesant cum atunci când evaluăm un bărbat, suntem interesați de viitorul lui și ce ar putea el deveni... Iar când evaluăm o femeie ne interesează doar trecutul acesteia... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Într-o zi, un om simplu, cunoscut pentru viaţa sa curată, a fost întrebat de un vecin:
- Cum faci tu de eşti totdeauna atât de mulţumit ? Niciodată nu te-am văzut supărat.
- Foarte simplu - a răspuns celălalt. În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, privesc întâi cerul. Aşa mi-aduc aminte de Dumnezeu, de milă şi de bunătate. Apoi privesc pământul. Astfel îmi amintesc de moarte şi de Judecata de Apoi. În cele din urmă, privesc în jurul meu, lumea întreagă ce se trezeşte în fiecare dimineaţă la viaţă. Aşa mi-aduc aminte de semenii mei, de cei care suferă de boli sau neputinţe, de cei ce au o viaţă mai grea decât a mea şi pe care i-aş putea ajuta. În felul acesta mă bucur pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce pot face.

Bunătatea izvorâtă din dragoste aduce totdeauna linişte şi mulţumire, atât în sufletul celui care primeşte cu recunoştinţă, cât şi în sufletul celui care dăruieşte cu drag.

“Cine este bun mai bun să se facă şi cine a biruit ispita să se roage pentru cel care e încă în ispite” (Părintele Paisie Olaru). :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Viața contabilizeaza doar ceea ce faci, nu si ceea ce spui că o să faci... De aceea nu rata nici o oportunitate prin care îți poți aduce și tu contribuția la ceva... Toate acestea pentru ca la bătrânețe singura rușine de care vei avea parte să rămână doar aceea de a nu ajunge mereu la timp la toaletă... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Am constatat că a face bani nu este chiar atât de greu... Ceea ce este cu adevărat dificil, este să fac bani făcând ceva ce îmi place... Este ciudat cum pentru majoritatea dintre noi, pasiunile rămân simple hobby-uri, iar pentru bani suntem nevoiți să îndurăm o corvoadă anostă toată viața, numită serviciu... Mi-ar place ca atunci când merg către munca prin care îmi câștig existența, să simt același fior ca atunci când merg la pescuit sau la o plimbare cu bicicleta... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Cugetarea zilei: Părinții m-au învățat cum să mă feresc de animale periculoase, de foc, de obiecte ascuțite, de boli... Însă au uitat să mă învețe cum să mă păzesc de oamenii perfizi care îmi pozează drept prieteni... Și de la aceștia am încasat-o cel mai rău de-a lungul vieții... :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Scrie răspuns